IRC-Galleria

Hartzi

Hartzi

Päivän vanhempi ku eile!

[Ei aihetta]Tiistai 31.10.2006 23:36

se on ihme ku nää lätkä tuomarit vislaa jäähyjä jostain kampituksista..
sallis nyt pikkase nahistella siellä !! niinku taas jos meikä ois puikoisa niin alkas tapahtuu
jäähyt tulis vampituksesta ja tuomarille huutamisesta

tai sit ne vislaa estämisestä..
meikä heittäis mieluummi kestämisestä , joku veska pitäs kiekkoo pitkää itellään niin en mä mitää alotuksia jaksais..... pelii vaan ja veska jäähylle kestämisestä..

-----------------Maanantai 30.10.2006 17:14

ku esimerkiks lääkäri voi erikoistuu vaik korvalääkäriks tai lasten lääkäriks.. niin pakkaus alal voi sit vissii erikoistuu teippaamiseen... tai laatikon taittamiseen...

mut meikä jos erikoistuis pakkaus alal niin meikä erikoistuis teippikoneen rikkomiseen

........Tiistai 24.10.2006 08:45

eka tet päivä vailla kuus tänne sit istuin kaks tuntii tääl ku pomo ei ollu paikal sit se pomo tuli se meni neuvottelu huoneesee niin sit tunnin korjasin digipokseja.. sit ku se tul sielt pois "pääsin" pakkaamaan .. mielummin oisin korjannu pokseja :S

kPerjantai 20.10.2006 12:21

kelasin just niinku noit kuviollisii alushousui. mitä hiton ideaa niis on? ei kukaa ees nää niitä:D tai niinku tuskin kukaa on sillee jee kaveri on tulos laitan ykkös kalsarit jalkaa ja sit hypin ilma husui et se näkee ne..

niinku oikeesti miks on sellassii jotai vaaleenvihreen ja mustan sekotusta mis on pinkkejä raitoja ja neon valot vilkkuu saumoissa aina ku vasen pakara jännittyy... miks ei voi vaan tehä ihan perus, tasapaksuja, vakio lotto rivi eli seittemä väärin yksivärisiä alushousuja?

rdbrhtrdhKeskiviikko 20.09.2006 23:41

luin oppikirjasta että rikosrekisteri tyhjentyy kokonaa ku täyttää 90 vuotta D:D
huvittasko jotain lähtee ryöstää pankkii munkaa päivän enne mun 90vuotis synttäreitä? ;D;D

joo-o Perjantai 15.09.2006 00:05

Ja hokasin just et mun syntymäpäivänä tulee ELÄMÄ LAPSELLE konsertti ..

..Torstai 14.09.2006 23:37

sit pitkää on mietityttäny et kaupunki tekee ihmisistä tylsiä hemmetti.. kaikki tälläset valtion paikat on niinku niin sitä et siellä vaa istutaa hiljaa yksi tai porukassa :D
niiku hyviä esimerkkejä koulu sielä istutaa iha hiljaa joka päivä n.6 tuntia..
sit on vankila sielä pahimmassa tapauksessa istutaa elinkautinen iha pää kii tai sit puheen aiheet on muuten iha jotai normaali tajunnan yläpuolella leijaavaa...
Sitten SAIRAALA... tai en usko et jos joku sukulaises istuu siel koomas ni et sul on kovinkaa paljoo puhuttavaa siellä :D istut siis sielläki hiljaa..

lisäisin tähä viel kirkon siel pitäis istuu hiljaa mut siel meinaa repee aina :D siks en lisä sitä luetteloo :D

15 veeTorstai 14.09.2006 23:32

Jees tänää täytin sit viistoista helvetin hienoo et oon hengissä vieläki :) mut tiiättekö sillee jes meikä on viistoista taidan pitää ittelleni kunnon pileet lompakos oli euro kakskyt senttii rahaa et heti ostamaan 5 tikkarii ja sit himaa istumaa ;D

sonnvoTorstai 14.09.2006 23:30

Se on ihme oikeesti... mietin et matikan tunnilla viis mua lähimpänä istuvaa ihmistä saa kaikki tehtävät oikein :D mist se johtuu ? EI VOI TIETÄÄ!
piti suomentaa kirje jonka maikka anto sit luen sitä eka lause oli selkee dear teemu. sit tuli ongelmii suomentaa jotai ihme sanoi vilis siinä niin.. sit vissii 5. lause meinas et kerro minulle olinpaikkasi.. sit se kerto jostai italiasta ja ranskasta sit napoleonin kohal rupes arveluttaa et joo kyl ehk muuten menis tää stoori mut napoleon on kuollu ei uppoo et näit tänä kesänä.. tai sit se moniste oli tosi vanha.. sit se selitti että "ei ole väliä mihin osaan ranskaa olet jäämässä sisään sinun täytyy aina olla hyvä vaihtamaan ruokaa.." jossai kohin kerrottiin varjoalivegetaristeista mitä ne sit onkaa? ja täs pieni kohta taas kirjeestä :" corsican nuoriso on hyvin kaunista ja kansa pelottavaa, joten voit ajaa." sit toine kohta:"mutta suurin juttu oli laguuni täynnä matoja - kuopattu."?

joo no jotain tost hömpäst tulee mielee mut sit sekotti vähä ku se lopetti kirjeensä :"kerro olinpaikkasi minä todella katson hyökkääjää kuulemaan sitä."

miten hyökkääjä liittyy italian ja ranskan matkaan mato laguuniin napoleoniin varjoalivegetaristeihin ja corsican nuorisoon?????