IRC-Galleria

Harusaki

Harusaki

Break yourself free from your mind. Liberate your feet from the mind. Once get you released, from the universe

I ♥ to be GAY(pöllin jennin videon)Keskiviikko 23.03.2011 18:37



... MITÄ HELVETTIÄ??!!

"jos joku murhaaja pystyy tekeen parannusta niin miksei joku homoki"

VITTU. Homous ei oo mikää helvetin synti. Ja että lesbosuhteessa ei saa kokea olevansa tarpeeks naisellinen?? no vittu saa jos haluaa. Ja ei helvetti jotku naiset haluaa olla maskuliinisia?? vittu ihmiset on erilaisia.
VITUN SLEY
VITUN USKONTO

Homous ei oo mikää asia mistä tarvii tehdä jotain helvetin parannusta?? parannusta mihin?? Mitä parempaa on hetroseksuaalisuudes??

Ja vittu likasta rakkautta... sitä ei oo helvetti olemassakaan.. rakkaus on aina puhdasta.. jos se on oikeeta rakkautta.

"pitää olla sujut homoutensa kans ja viedä se jumalan eteen" no oon kuule vieny ja tässä ollaan!!! AUTTAA VAAN HYVÄKSYMÄÄN ITTENSÄ. VITTU EI SILLOIN TARTTE MITÄÄ MUUTOSTA


VITTUKU TEKI YLPEEKSI TÄÄ VIDEO

Tuo oli rukoillu ettei sen tunteet tyttöjä kohtaan tuu takas.. niin tähän loppuun multaki rukous:

Hyvä Jumala auta minua hyväksymään itseni ja opeta ihmiskunnalle että homous on oikein. Toivon että pysyisin aina tällaisena ja että tunteeni tyttöjä kohtaan evät koskaan muuttuisi. Aamen


Tiettekö... mä tajusin... että uskon Jumalaan... mutta en ton vitun raamatun jumalaan... Ja jos homous oliski väärin... niin joo en halua parantua.. elän vittu syntisenä ja vitun onnellisena ja muutan tän maailman paremmaks paikaks elää ja sitte jos en pääse taivaaseen niin voi voi sitte palan helvetin liekeis mutta myös aiva vitun ylpeenä!


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.