IRC-Galleria

Hasnki

Hasnki

So get the fuck out of my face.

Uusimmat blogimerkinnät

Keskustelu Feat. Hanski,Sini&JannaPerjantai 29.06.2007 05:30

Tuli Sinin kanssa puhetta, että nyt kun sillä Jannalla on kesäheila ni sille pitää kertoa kukista ja mehiläisistä. Sitten me kirjotettiin säännöt jota sen on PAKKO noudattaa! Ei tekis muillekkaa pahitteeks näit sääntöi noudattaa x'''DD Tässä ne ovat:


SEKSIN 10+2 KÄSKYÄ

1. Käytä AINA kumia. Kanna omia kumeja mukana, sillä jätkällä niitä ei aina välttämättä ole. Jos olet menossa ryyppäämään jätkäkaverisi kanssa, pyydä tätä pistämään kumi paikalleen ennen alkoholijuomien juomista.

2. Jos et halua harrastaa seksiä, kieltäydy. Sinun ei tarvitse tehdä mitään mitä et halua. Kanna kuitenkin pippurisuihketta/kyynelkaasua/lakkaa/raidia mukana jos jätkä käy päälle väkisin.

3. Älä koskaan jää kiinni seksin harrastamisesta. Olisihan se noloa jos vanhemmat, poliisit tai muut sukulaiset pamahtaisivat paikalle kesken hommien. Mieti siis paikka tarkkaan ennenkuin teet mitään. Älä kuitenkaan mene jätkän kanssa metsään, sillä tämä voi olla jokin tuleva raiskari/jammu-setä.

4. Älä harrasta pervoja esileikkejä. Piikaa tai lääkäriä ehtii muutenkin leikkiä. Jos jätkä haluaa pistää sinulle käsiraudat käsiin ja pistää ne kiinni sängyntolppiin, kieltäydy. Se on pervoa etkä pääse nopeasti piiloon jos vanhempasi pamahtavat paikalle.

5. Älä ota keneltäkään jätkältä lääkkeitä. Älä edes buranaa, sillä se saattaa olla jotakin unilääkettä tai pahimmassa tapauksessa huumetta. Jos sinulta on taju pois, sinua on helppo käyttää hyväkseen. Älä myöskään juo mitään epäilyttävän näköistä juomaa mitä jätkä sinulle tarjoaa.

6. Jos olette hommailleet niin rajusti, että kumi meni rikki niin mene pikapuolin apteekkiin ja osta raskaustesti. Jos olet raskaana hanki abortti mahdollisimman pian sillä jos odotat liian kauan et pysty sitä enää tekemään.

7. Jos olet harrastanut suojaamatonta yhdyntää käy tarkistuttamassa itsesi sukupuolitautien varalta. lisäksi myös tee raskaustesti mahdollisimman pian. Muista kehottaa myös kumppaniasi käymään sukupuolitautitesteissä

8. Älä harrasta yhden illan juttuja. Jos sinulla on monia miehiä suosittelen sinun hankkivan ehkäisypillereitä ja todella kestäviä kumeja. Jos sinulla on monta miestä eivätkä he omista kondomeja ja silti hommailette voit olla varma että omaat pian jonkun sukupuolitaudin.

9. Älä harrasta ryhmäseksiä. Se on etovaa katsella kun kaksi muuta hommailee vieressä. Ja muista, kaikkeen ei ole pakko suostua.

10. Jos harrastat suuseksiä, niin käyttäkää kondomia, vaikka se maistuisikin kumille (tietenkin makuvaihtoehtojakin on..). Suuseksistä voi saada aivan yhtä hyvin sukupuolitautitartunnan kuin normaalistakin yhdynnästä. Ja ennen kaikkea, älä puraise SITÄ liian lujaa, tai kumppanisi suuttuu.

11. Älä IKINÄ hommaile parhaan kaverisi jätkän kanssa. Siitä ei seuraa mitään hyvää. Toisit pahan mielen kaverillesi ja hyvä kaveruus menisi pilalle. Eikä sitä ikinä tiedä, jos kaverillasi olisikin joku sukupuolitauti ja he olisivat jätkänsä kanssa hommailleet ilman kumia. Ja jos teiltäkin puuttuisi teidän hommissanne kumi siinä kävisi hassusti.

12. Älä käytä eläimiä hyväksi. Niilläkin on tunteet. Ja näyttäisi todella etovalta jos harrastaisit vaikka naapurin koiran kanssa seksiä ja vanhempasi löytävät sinut huoneestasi koiraa panemassa.

© Hanski & Sini

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.