IRC-Galleria

puuhSunnuntai 30.10.2005 21:20

Perkele. Hajottaa @ eniten. Oltiin viikonloppu fisustamassa faijan kanssa sedän mökillä Korppoossa. Ekaks vois mainita, että jostakin syystä sanon nykyään faija. Ihme juttu. No eniveis. Kalat oli jossain hevon perseessä. Ilmeisesti Merimaskussa, näin kertoi kaverini Jyri. Saatana, täti on kiinteistönvälittäjä, vois antaa niille sen käyntikortin, ne fisut asustaa nykyään ilmeisesti aivan väärässä paikassa.

Oli niinku eniten kalaton reissu. Sain 5 haukea 2 päivänä, suurin lieni jotain 2,5kg luokkaa. Setä sai veneen viereen ~10kg hauen, faija ownas ja karkuutti sen haavilla. Pölli vielä sen haavin mun kädestä ja teki kaiken vastoin mitä koitin huutaa neuvoja siitä vierestä. No eipä sillä, sedällä noita kymppejä on jo ihan tarpeeksi. Nakertaa silti.

Tuuli koko ajan ihan hemmetisti. Eilen oli parissa kohtaa enemmän vettä veneen sisällä kuin sen ulkopuolella. Oli eniten paska idea ottaa eilen sitten kamera veneeseen. Siinä oli vielä kameralaukun ympärillä armottomat muovipussipatentit, ja silti illalla kameralaukku oli aivan märkä. Onneksi sisus oli pääosin kuiva, mitä nyt kameran manuska vähän sai damagea.

Muttah, tulipa siinä yhdessä kohtaa päivällä komean kokoinen merikotka liitelemään meidän veneen yläpuolella. Siinä ~2min aikana kun se siinä hengaili, sain aikaiseksi otettua hanskat pois kädestä (kesti eniten, mun teippiviritykset hanskoissa on niin nähty), muovipussit laukun ympäriltä pois, kamera käteen, päälle ja 10 kuvaa, jopa ihan hyvillä säädöillä.

Ainut vaan, että linnut tuppaa lentämään korkealla. Se taas tarkoittaisi sitä, että kamerassa pitäisi olla paikallaan pitkä putki. Ja se oli laukussa, ja 55 milliin menevä kittiputki kiinni. Vene keikkui aivan perkeleesti ja vettä lensi. Enpä kerennyt vaihtamaan. Joten se siitä tilaisuudesta. Oli vaikuttavan näköinen kotka kuitenkin.

Ystäväni Olli täytti tänään 18 vuotta. Tästä suuret onnittelut hänelle, on sitä jo odotetukin.

Eipä tässä muuta. Väsyttää aivan helvetisti. Olen ilmeisesti Batteryille jo täysin immuuni niiden energiaa antavan vaikutuksen suhteen. Kuitenkin jossakin määrin koukussa. Ei kiva.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.