IRC-Galleria

ÖrrrrSunnuntai 17.06.2007 03:48

Long time no see, kaikkee jekkuu tapahtunu ja silleen. Juhannuslomat palo, lepo ja silleen. Ts intissä mennään. Ihan kivaa siellä kyllä on. Me vaan sykitään.

Maanantaihin asti lomilla, sillon pitäis saada megana asioita hoidettua. Jos sais vanteet myytyä, niin pystyis hakee frekkeltä uuden linssin, mikä olis mega. Se sopis erittäin hyvin tän hetkisiin mielenkiintoihin, päätin alkaa kuvaamaan vähän enemmän tanssia, jos siihen suinkin tarjoutuu mahdollisuuksia. Tanssi on kivaa. Ainakin silleen katsomo-näkökulmasta.

Josta päästäänkin seuraavaan: So You Think You Can Dance on sarjan nimi. Jos joku tätä lukee, niin tässä vinkki: Katsokaa. Ihan mega tää uusin kausi, kolmonen siis. Ensinnäkin, ihan helvetin taitavia tyyppejä, mut ennenkaikkee muutama ihan hiton hauska ja muutama ihan hiton hyvä tanssija & esitys. This is so gay, mutta katoin äsken ~10x putkeen tuosta jaksosta yhden esityksen, ja koska Youtube on ystävä, löytyy se sieltä:
http://youtube.com/watch?v=71rkijx0b5w
Toi on mega. Itseasiassa se on MEGA. Ja 1:10 kohdalla alkava hyppysetti on jotain älytöntä, miten vidussa ne voi pysyy pystyssä?

Nojoo, eniveis, tanssista vielä, tosiaankin olis kiva joo päästä kuvailee, täältä löytyy jotain vanhoja kuvia ->
http://www.vehmanen.fi/kuvia/?dir=./Danceym/

Matti kuulemma osaa tiputanssin. Sitä ei kyllä tulla kuvaamaan.

Mitäs muuta. Intti tosiaankin menossa, tj näyttää vissiinkin 110 tänään ellen aivan väärässä ole. Sopivasti. Ei oikeastaan edes hajota, tosiaankin ihan hiton mielenkiintonen homma siellä, tykkään. Kuvaan ja kirjottelen juttui ja kaikkee. Tutustuu paljon uusiin hyviin ihmisiin ympäri prikaatia, varusmiehiin, siviilihenkilökuntaan ja skappareihin, lähinnä esikuntaporukkaan. Mikä sinänsä on kans ihan jees, kun se on lähinnä aika korkeearvosta jengii. Plus toimistossa on hauska jengi :D Tosin siellä on yks vitun webbikamera liikaa, mutta sille asialle tehdään hyvin pian jotain. Ja kohta tulee uudet mosat, eniten nättii, ne hajoo niin totaalisesti. Tosin samalla kotiutuu vanhat. Myös muutama meiän tuvasta, voi olla hajottavaa aikaa. Tai ei. Kohta sen näkee. Tosin prosentit taitaa olla hajotuksen puolella.

Pokeri on ihan perseestä. Koko tää vuosi ollu yhtä downswingiä, ihan sama mitä tekee, niin joka puolelta tullaan niin täysiä ohi ettei mitään järkeä.

Jepni.

Jau.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.