IRC-Galleria

M: Musta 2ghz MacbookKeskiviikko 19.12.2007 22:57

Myynnissä priimakunnossa oleva musta 2ghz Macbook, kysele jos kiinnostaa.

RoflSunnuntai 30.09.2007 18:31

Ihan totaalisen surrealistinen fiilis. ArmyTJ näyttää 4. Neljä. Toi tuntuu ihan älyttömältä, hankala sisäistää jopa :D Jengi hokenu 'joojoo on kato nii vähä' jostain TJ 100 asti, nyt alkaa vasta meikällä vähitellen tuntumaan vähältä :D Tai itseasiassa nyt kyllä tuntuu jo todella vähältä :D

Kohta 270vrk takana tuolla paskalafkassa. Ei se kyllä niin perseestä ollut kun alunperin odotti, p-kausi oli yllättävän hauskaa kun oppi ottamaan huumorilla sitä kyykytystä. E-kausi oli jees, lämärikurssi oli mielenkiintonen, harmi vaan että yöunet oli niin vähäisiä että siellä meni puolet asiasta ohi pilkkimisen takia. Kurssin jälkeen alko hommat kuninkaallisessa (;DDD) VMTK:ssa, tai ainakin melkein. Itsehän en kuulu VMTK:hon.

Tossa hommassa tuli kyllä nähtyä aika hyvin erilaista varusmiespalvelusta. Mitä tuosta äkkiseltään katsoin, niin olen ottanut noin 12000 valokuvaa palveluksen aikana. Lehtijuttuja on tullut kirjoiteltua jotain lähemmäs 10, nettijuttuja toiset 10 vähintään jne. Yhteistyö (lue: nakit) esikuntajengin ym. ei-soppari-vänrikki -tason henkilökunnan kanssa on ollut pääosin melko mielenkiintoista, yliluutnantit ja siitä ylöspäin ovat jo melko mukavia ihmisiä, ne jopa kohtelee jengiä ihmisenä eikä varusmiehenä. Onneksi noiden kanssa on sitten tullutkin tehtyä aika paljon hommia.

Viimeset neljä (WÄBÄÄÄÄ) aamua pitäis vielä tuolla kestää, voi mennä kyllä aika levottomaks toi meininki mutta ei se oo niin justiisa :D Illalla siviilikuteet lomakassiin. Älytöntä.

Loppuviikko voi olla melko pätevää tuubaa ja maanantaina sitten virkeänä ensimmäiseen työpäivään. Tai ehkä juon virtasen mieliksi kolaa ja nappaan kamerankin mukaan.

WÄBÄÄÄÄÄ

YarrSunnuntai 24.06.2007 23:53

Nenonen todisti sen taas. Nenonen sä oot ihan hirvee jätkä.

ÖrrrrSunnuntai 17.06.2007 03:48

Long time no see, kaikkee jekkuu tapahtunu ja silleen. Juhannuslomat palo, lepo ja silleen. Ts intissä mennään. Ihan kivaa siellä kyllä on. Me vaan sykitään.

Maanantaihin asti lomilla, sillon pitäis saada megana asioita hoidettua. Jos sais vanteet myytyä, niin pystyis hakee frekkeltä uuden linssin, mikä olis mega. Se sopis erittäin hyvin tän hetkisiin mielenkiintoihin, päätin alkaa kuvaamaan vähän enemmän tanssia, jos siihen suinkin tarjoutuu mahdollisuuksia. Tanssi on kivaa. Ainakin silleen katsomo-näkökulmasta.

Josta päästäänkin seuraavaan: So You Think You Can Dance on sarjan nimi. Jos joku tätä lukee, niin tässä vinkki: Katsokaa. Ihan mega tää uusin kausi, kolmonen siis. Ensinnäkin, ihan helvetin taitavia tyyppejä, mut ennenkaikkee muutama ihan hiton hauska ja muutama ihan hiton hyvä tanssija & esitys. This is so gay, mutta katoin äsken ~10x putkeen tuosta jaksosta yhden esityksen, ja koska Youtube on ystävä, löytyy se sieltä:
http://youtube.com/watch?v=71rkijx0b5w
Toi on mega. Itseasiassa se on MEGA. Ja 1:10 kohdalla alkava hyppysetti on jotain älytöntä, miten vidussa ne voi pysyy pystyssä?

Nojoo, eniveis, tanssista vielä, tosiaankin olis kiva joo päästä kuvailee, täältä löytyy jotain vanhoja kuvia ->
http://www.vehmanen.fi/kuvia/?dir=./Danceym/

Matti kuulemma osaa tiputanssin. Sitä ei kyllä tulla kuvaamaan.

Mitäs muuta. Intti tosiaankin menossa, tj näyttää vissiinkin 110 tänään ellen aivan väärässä ole. Sopivasti. Ei oikeastaan edes hajota, tosiaankin ihan hiton mielenkiintonen homma siellä, tykkään. Kuvaan ja kirjottelen juttui ja kaikkee. Tutustuu paljon uusiin hyviin ihmisiin ympäri prikaatia, varusmiehiin, siviilihenkilökuntaan ja skappareihin, lähinnä esikuntaporukkaan. Mikä sinänsä on kans ihan jees, kun se on lähinnä aika korkeearvosta jengii. Plus toimistossa on hauska jengi :D Tosin siellä on yks vitun webbikamera liikaa, mutta sille asialle tehdään hyvin pian jotain. Ja kohta tulee uudet mosat, eniten nättii, ne hajoo niin totaalisesti. Tosin samalla kotiutuu vanhat. Myös muutama meiän tuvasta, voi olla hajottavaa aikaa. Tai ei. Kohta sen näkee. Tosin prosentit taitaa olla hajotuksen puolella.

Pokeri on ihan perseestä. Koko tää vuosi ollu yhtä downswingiä, ihan sama mitä tekee, niin joka puolelta tullaan niin täysiä ohi ettei mitään järkeä.

Jepni.

Jau.

örrörrörrLauantai 18.03.2006 20:57

Jeejee. Huippufiilis :D Ruotsin kirjotukset oli täys ylijuoksu, ts. meni nappiin. Toivottavasti. Äikän aineistoaine lähtis vahvana B:nä, joka on aivan helvetin ylijees, koska odotin I-A :D

Nyt näyttäis viimeinkin siltä että saan alkavalla viikolla hommattua erillisen salaman kameran seuraksi, ei olekaan ollut kun vasta ½v hankintalistalla :P

Ens viikonloppuna pitäis lähtee lappiin :D (Lue: Nenoselle) Kattoo onnistuisko, se on ollu to do -listalla vasta reilun vuoden :D

Sais nää kirjotukset loppua ja joku työpaikka varmistua niin olis täydellistä :E

Ainii, Stella rokkaa <3

np. Stella - Piste

Ainii:
jau

plzplzplzKeskiviikko 15.03.2006 22:58

Biisit

Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat seitsemän henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.

1. The Ark - It Takes A Fool To Remain Sane

2. Metallica - Whiskey In The Jar

3. Funeral For A Friend - Red Is The New Black

4. A Fire Inside - Silver And Cold

5. Headplate - Fed Up

6. In Flames - Come Clarity

7. Flowing Tears - Sistersun

men haasta muita ku keifeis nenosen ja sirun, tänään panostetaan lappiin.

PaljastuksiaPerjantai 03.02.2006 18:39

Tehtävänanto:
Paljastan 5 omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Justiisa.

1) Nukun joka yö kotona makuupussin kanssa :E

2) Juon Battery-energiajuomaa vähintään 7tlk viikossa

3) Juon todella paljon Lidlin hiilihapollista vettä

4) Pelaan toisinaan cs:ää &lt;virne&gt;

5) Pidän animesta -_-


Seuraavat kiusauksen kohteet:

- [oBa]
- Nenone
- haikin
- redlane
- lannyt


huahSunnuntai 08.01.2006 22:42

Huaaah himassa :D 4pv rankkaa lanitusta ym sekoilua ja erittäin vähän unta :D Oli mönkijää, Sappeeta, Liekkiä, wc3:sta, ddr:ää ym ja ennen kaikkea ihan helvetin hauskaa :D

Nyt väsyttää ja hajottaa huominen jo valmiiksi, koulu on yhtä perseestä edelleen.

Tänks alt & bojat hyvistä laneista :D <3

lolol :DPerjantai 06.01.2006 16:52

tumppi teki lumitumpin altin etupihalle <::

*ja noora repi sen ylös <<<<:

hejjPerjantai 06.01.2006 03:15

Moi, hituc kivaa, kaltsupäivis <3

Me ollaan lanittamassa. Aika nölffii :F No mut ei se mitään, hauskaa on :D Puolet on aivan wasted, puolet tanssii ddr:ää alhaalla ja loput nauraa edellisille :D Kattoo koska täältä selvii nukkumaan, seuraavat 3 päivää vielä tätä :D

No muttah. Mitäs muuta. Eipä juurikaan mitään, joulu tuli, oli ja meni, samoin uv. Molemmat oli kyl aika jees :> Oli kivoja lahjoja ja oli kivoja raketteja :D

Koulu alkaa kohta :F Ei se mitään, ei oo meinaan paljoo jäljellä <3 ehkä joku 4 maanantaita jos oikein laskettiin (kai me) <3 sit tulee abiristeily joka tulee olee yhtä alkoholia koko reissu. hiukka pelottaa sekä maksan, että lompakon puolesta :(

Mut jos vaiks runosuoni pulppuilis enempi myöhemmin, nyt kattelee ku noi yhdet hajoo ddr:äänsä :D hejdå.

jonna<3

np: none.