IRC-Galleria

PaljastuksiaPerjantai 03.02.2006 18:39

Tehtävänanto:
Paljastan 5 omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Justiisa.

1) Nukun joka yö kotona makuupussin kanssa :E

2) Juon Battery-energiajuomaa vähintään 7tlk viikossa

3) Juon todella paljon Lidlin hiilihapollista vettä

4) Pelaan toisinaan cs:ää <virne>

5) Pidän animesta -_-


Seuraavat kiusauksen kohteet:

- [oBa]
- Nenone
- haikin
- redlane
- lannyt


huahSunnuntai 08.01.2006 22:42

Huaaah himassa :D 4pv rankkaa lanitusta ym sekoilua ja erittäin vähän unta :D Oli mönkijää, Sappeeta, Liekkiä, wc3:sta, ddr:ää ym ja ennen kaikkea ihan helvetin hauskaa :D

Nyt väsyttää ja hajottaa huominen jo valmiiksi, koulu on yhtä perseestä edelleen.

Tänks alt & bojat hyvistä laneista :D <3

lolol :DPerjantai 06.01.2006 16:52

tumppi teki lumitumpin altin etupihalle <::

*ja noora repi sen ylös <<<<:

hejjPerjantai 06.01.2006 03:15

Moi, hituc kivaa, kaltsupäivis <3

Me ollaan lanittamassa. Aika nölffii :F No mut ei se mitään, hauskaa on :D Puolet on aivan wasted, puolet tanssii ddr:ää alhaalla ja loput nauraa edellisille :D Kattoo koska täältä selvii nukkumaan, seuraavat 3 päivää vielä tätä :D

No muttah. Mitäs muuta. Eipä juurikaan mitään, joulu tuli, oli ja meni, samoin uv. Molemmat oli kyl aika jees :> Oli kivoja lahjoja ja oli kivoja raketteja :D

Koulu alkaa kohta :F Ei se mitään, ei oo meinaan paljoo jäljellä <3 ehkä joku 4 maanantaita jos oikein laskettiin (kai me) <3 sit tulee abiristeily joka tulee olee yhtä alkoholia koko reissu. hiukka pelottaa sekä maksan, että lompakon puolesta :(

Mut jos vaiks runosuoni pulppuilis enempi myöhemmin, nyt kattelee ku noi yhdet hajoo ddr:äänsä :D hejdå.

jonna<3

np: none.

aika jekkuu :oTiistai 06.12.2005 02:13

Moi, pitkästä aikaa. Toi yks keiloord alko jotain sherlockoimaan ja sai mut muistamaan tänkin turhuuden. Noh, ei se mitään.

Jeeespoks, hiukka on tylsää. Tai aika paljonkin. Tänään oli koulussa itsenäisyyspäivän juhlat, me oltiin pahiksia ja skipattiin. No eikai, mulla oli hammaskynekoloki.

Ihan vitun ihqdaa, parin viikon päästä pitäis olla sellanen viissataa sivunen maantiedon tutkielma palautettuna, joku 1,5kk aikaa ollu tehdä ja oon tehny nyt etusivun ja sisällysluettelon.

Mitäs sitte vielä. Olli infos että meillä on 5 tai kuus maanantaita viel kouluu. Sit se olis finitokabutosluut. Aika miellyttävä ajatus silleen kyllä, sitte jotain paskakirjotuksia ja sit kuukausi lomaa ja sit töihin :EEE Noh, kattellaan sitä sillon sitte.

Tänään olis ollu tos paikallisessa räkälässä kolme bändii joista 2 olisin jopa halunnu nähdä. Tai itseasias emt onks se räkälä ku men oo koskaan käyny, mut kuullu kyl :E Mut olin niin laiskana etten sitte jaksanu lähtee. Ainii ja eilen pwnasin sulkkikses ja toinen markus pwnas mun kans :>>

Ja sitten on tapaus nenonen. Vittu mikä homo. Mä meen pöllimään sen kelkan vielä joku päivä. Mut sitä ennen kummiskin ohjelmassa mennä boustaamaan niille hetkeks ja hajoilee sen kanssa ja hiukka ajelee :D Voi olla aika jees, se on kummiski aika vekkuli.

Ja sitte tapaus helsinki. Sinne pitäny suunnata tässä nyt aika kauan :E Mut aina vaan jää suuntaamatta :< Kai tossa sitte alkuvuodesta :P Jos vaikka yhdistäis siihen pienen Viron reissun :)

Ei tässä muuta. Paitsi et sä yks hiton sherlokki lakkaa sherlokkaamasta :S

errSunnuntai 06.11.2005 03:56

voi jumalauta tättä päännsäyrn määrää ei voi sanoin ilmaista. ei helevetti.

Too Bad, So SadTorstai 03.11.2005 19:05

Joo'o. Koulussa oli ihan perseestä taas vaihteeksi. Tosin ruoka oli yllättäen aika hyvää :o Toi on vähän niinkun tommonen once in a lifetime experience. Pelattiin sitten sulkista ollin kanssa. Se oli kiukkunen ku se hävis suurimmaks osaks. Mut hei, aina ei voi voittaa. Nyt väsyttää. Vois lähteä vaikka kauppaan, jos tarttuis vaikka battery kainaloon.

Huomenna onneks vaan 2h koulua. 10-12. Helmee. Ei tarvii hajoilla siellä turhan paljoa. Nooh mutta, jag ska gå nu, hejdå.

Ainii.

np. Trivium - Ember To Enferno

PiupauKeskiviikko 02.11.2005 22:57

Tänään kiinnosti. Koulu meinaan. Enpä sitten ollut siellä. Oli muuta tekemistä. Tätä kyllä on vähän turhan usein nykyään tapahtunut, eikä voi tapahtua enää pahemmin kun alkaa nuo poissaolot olemaan aika täynnä :F

Alotettiin ollin kanssa kiva projekti tänään :> Pitkästä aikaa pääsee tekemään jotain hauskaa taas.

Väsyttää niin perkeleesti vaikka nukuin jo 19-20. Luin eilen yhden 70 sivuisen novellin tai muun vastaavan paskan koulua varten, aloitin sen 23.15. Ehkä tuon takia väsyttää. Tosin se oli luettu jo 00.00 paikkeilla. Silti. Ja sitten en edes ollut tänään tunneilla, mihin se piti olla luettu. Jesh.

Kohta alkaa CSI, siitä BB ja sitten Reijo Mäen tuottamaa iltalukemista. Oikein hyviä kirjoja muuten, suosittelen.

np. Flowing Tears - Lovesong For A Dead Child

AutsMaanantai 31.10.2005 18:55

Err yhtä pwnagee taas koko päivä. Aamulla tippu partakone ~2,2m korkeudesta kaakeleille.. se siitä koneesta. Päivällä olin kavereiden kanssa pelaamassa sulkista ja löin ihan helvetin kovaa mailan pokalla itteeni kämmenselkään tohon luille just sopivasti. Siin on kumpu ja tollanen verijuttusysteemi :FF

Nyt nukkumaan, kuuden jälkeen ostamaan uus partakone ja sitten katteleen ton yhden keiloordin auton konttii ja suunnittelee asennuksii :>

np. The Used - Blue And Yellow

puuhSunnuntai 30.10.2005 21:20

Perkele. Hajottaa @ eniten. Oltiin viikonloppu fisustamassa faijan kanssa sedän mökillä Korppoossa. Ekaks vois mainita, että jostakin syystä sanon nykyään faija. Ihme juttu. No eniveis. Kalat oli jossain hevon perseessä. Ilmeisesti Merimaskussa, näin kertoi kaverini Jyri. Saatana, täti on kiinteistönvälittäjä, vois antaa niille sen käyntikortin, ne fisut asustaa nykyään ilmeisesti aivan väärässä paikassa.

Oli niinku eniten kalaton reissu. Sain 5 haukea 2 päivänä, suurin lieni jotain 2,5kg luokkaa. Setä sai veneen viereen ~10kg hauen, faija ownas ja karkuutti sen haavilla. Pölli vielä sen haavin mun kädestä ja teki kaiken vastoin mitä koitin huutaa neuvoja siitä vierestä. No eipä sillä, sedällä noita kymppejä on jo ihan tarpeeksi. Nakertaa silti.

Tuuli koko ajan ihan hemmetisti. Eilen oli parissa kohtaa enemmän vettä veneen sisällä kuin sen ulkopuolella. Oli eniten paska idea ottaa eilen sitten kamera veneeseen. Siinä oli vielä kameralaukun ympärillä armottomat muovipussipatentit, ja silti illalla kameralaukku oli aivan märkä. Onneksi sisus oli pääosin kuiva, mitä nyt kameran manuska vähän sai damagea.

Muttah, tulipa siinä yhdessä kohtaa päivällä komean kokoinen merikotka liitelemään meidän veneen yläpuolella. Siinä ~2min aikana kun se siinä hengaili, sain aikaiseksi otettua hanskat pois kädestä (kesti eniten, mun teippiviritykset hanskoissa on niin nähty), muovipussit laukun ympäriltä pois, kamera käteen, päälle ja 10 kuvaa, jopa ihan hyvillä säädöillä.

Ainut vaan, että linnut tuppaa lentämään korkealla. Se taas tarkoittaisi sitä, että kamerassa pitäisi olla paikallaan pitkä putki. Ja se oli laukussa, ja 55 milliin menevä kittiputki kiinni. Vene keikkui aivan perkeleesti ja vettä lensi. Enpä kerennyt vaihtamaan. Joten se siitä tilaisuudesta. Oli vaikuttavan näköinen kotka kuitenkin.

Ystäväni Olli täytti tänään 18 vuotta. Tästä suuret onnittelut hänelle, on sitä jo odotetukin.

Eipä tässä muuta. Väsyttää aivan helvetisti. Olen ilmeisesti Batteryille jo täysin immuuni niiden energiaa antavan vaikutuksen suhteen. Kuitenkin jossakin määrin koukussa. Ei kiva.