IRC-Galleria

:)Maanantai 19.11.2007 21:46

Oltiin Jessen kanssa lauantaina juomassa olutta sekä viinaksia. Siinä illan edetessä ja veren alkoholipitoisuuden noustessa satuttii alkaa kuuntelee Damien Ricee. Upeeta musaa, tuumattiin. Kyseisen illan fiilisten (hyvien) takia sitte tänänä töissä päätin ettii josko youtubesta löytyis herran zipaleita. Löytyhän sieltä mm. tämä http://youtube.com/watch?v=8ThuXEDvCZk

Kun sain kuunneltua kyseisen kappaleen sen jonkun kymmenennen kerran läpi, alko mua hymyilyttää. Jännästi. Sillee et kaikki on hyvin. Tuntu tosi hyvältä. Kun sitte parin tunnin päästä pääsin kotiin, (koko pari tuntia tottakai kuunneltu äijän muita biisejä) niin hymyilytti ja otin oman aikani juna-asemalle kävellessä. Kattelin ympärille ja ihastelin samalla hymähdellen noita upeita säveliä. Hymyilin niin isosti välillä, että ihmiset varmaan katto vähän vinoon. Mut eise mitään, saan hymyillä jos tuntuu siltä!

No kumminki tässä nyt hakenu lisää ja lisää piisejä ja kuunnellu ihan fiiliksissä niitä. Erittäin hienoja kappaleita, ei varmaan yhtäkään huonoa oo tullu viel vastaan.

Alan pitämää tästä avautumisesta tänne :D

Np: Damien Rice - Cold Water

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.