IRC-Galleria

:DKeskiviikko 30.04.2008 14:51

Joo ja sit viel yks fiiliskuva ihan vaan tohon edelliseen liittyen

Mopoilu on kivaaKeskiviikko 30.04.2008 14:50

..ja vaarallista. Tajusin sen taas pitkästä aikaa. Tosin siinähän sen viehätys piileeki. Ainaku käyn jotain melkein kohtalokasta ni sitä alkaa miettii et kannattaako sitä nyt sittenkää vetää tuol Porvoon mutkapätkillä tuhatta ja sataa oma elämä panoksena.. mutku se vaan on tosiaan niin kivaa. Mitähän siitäki tulis jos täst läiskäyttäis johonki puuhun kahtasataa. No okei, jauhelihaa ainaki, mut niinku noin muuten. Nojoo, eihän siitä tulis kyl mitään, ei pääsis enää mopoilemaan.

Johtopäätös: Aja kovaa ilman tapattamatta itteään. Jep. Mainio.

"Jos kuolen pärrällä, kuolen sentään onnellisena" c meizi ja moni muu mopoilija.

tarmoTorstai 24.04.2008 04:59

Olen sekopää! ULP ULP niinku kala! AHAH!!

Merkittävä ilta Ketoselle ainaki Sunnuntai 06.04.2008 17:29

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Ei muuta Ketosen suorituksesta. ahahhahahaha. SDA:;;DDD:DD Onhan siis se laattaaminen ihan jees.. Ainii ja kuka mahto olla se kuka vääns vauvanruokalaatat toho ulko-oven eteen? :DD Kiitti näist.
:DD emmä tiedä mitä selitän mut kelasin vaa kemuttaa jessen kaa lauantaina. ja sit tietty ton yhen idioottilaurin yms jotai pellejä. No oikeesti hyviä kavereita kaikki!!
Tää kirjotus sai alkunsa tästä:

[23:29:40] <=i= RAiMO> kutsu jotai naisiiki sinne

Nii, ajattelin siis et mikäpä parempi paikka kutsuu naisia LAUANTAIN SAUNAGRILLICHILLISYNTTÄRIemtkemuihi? ku galleria :D

Jos nyt te kaikki hyvännäköset kikut ootte iha et "mis asut, apua uskallanko tulla yksin", ni ei hätää!! Teil kaikil o vip-aikaa nyt gallerias ton aprillipäiväsäädön takia ja voitte laittaa mulle kaikkia likasia ja ei niin likasia viestejä koskien noita MEGAKEMUJA. Tietty muaki saa kehuu. Tai Jessee. Tai siis iha milt tuntuu. Mut niin, takas asiaan. Tosin taisin jo kertoo kaiken oleellisen. Niijoo, sen voisin lisää viel, et oon varannu kaikki huimat 5pakettii makkaraa ja grillin, et nopeimmat saa jopa makkaraaki!

Täst tuli nyt vähä sekava kirjotus koska vaa ikäänku kaadan näit sanoit tähä mun suusta sillee sekases järjestykses mut eise vissii häiritse ketään.

Joku juttu mul oli viel noist zembaloist, mutten muista, joten en sitä myöskään voi kirjoittaa. Koska nyt oon iha sekasin itekki mitä oon kirjottanu ni tehäämpäs tiivistelmä tosta yläpuolella olevasta sekamelskasta.

Ei kemut mut semmoset kemut kumminki lauantaina meillä, sinne! Tiedän lukijakantani olevan suuri joten odotan satapäistä naisjoukkoa joka luultavasti muodostuu jonoksi asti etuovelle. Eli siis joo. Niin.

Om. jesse(tec) ja sit vaik idioottifipe ja pisto

KouluKeskiviikko 19.03.2008 13:26

Ketonen on läskihikipalloooooo ja haisee XDXDXD

WanhatSunnuntai 17.02.2008 23:21

En uskaltanu odottaa siitä noin upeeta! HUHHUH!

Ekan kerran ku Ina(parini) kysy mua lähtemään tanssimaan wanhoja sen kanssa niin mietin muutaman kerran, että meenkö vai enkö.. Onneks menin. Oli erittäin erittäin erittäin siistiä! Ei varmaan montaa kertaa samanlaista tapahtumaa ja fiilistä tuu oleen.

Ja se jengi siellä oli ihan mahtavaa! En tuntenu Inan lisäks sieltä ketään ja vähä mietinki et mitähän siitäki tulee! Mut onneks "Kallion lukio on sosiaalinen" vai miten se meni.. Yli hyvää jengii tosiaa!

Jatkotki meni hyvin vaikka vähän paino päälle se, etten ollu oikeen humalassa! Mut kai hauskaa voi pitää ilman kännejäki! Sen ainaki opin :D Ja ainakaan ei ollu krapulaa aamulla ;-)

Milloinkohan uudestaan?!

PERKELEEN PERKELESunnuntai 06.01.2008 06:16

Nyt voin rehellisesti sanoo taas että ei oo pitkään pitkään pitkään aikaan vituttanut näin paljoa. Kaikki on varmaan nyt sillee "voi ei mitä se nyt on kämmänny" tms. MUT EI. VITUN TRAVIAN PERKELE! EI SAATANAN ASDMJKASDDJLASKSDSKLDKLASDKLASDKL. :DDDDDDASDASD

En tiedä milloin ois jonkun vitun SELAINPELIN takia vituttanut näin paljon. Ei huhhuh. Tohon menee kumminki rahaa (joskin ihan vapaaehtoisesti), seuraan sitä oikeestaan 24/7.. Ja sit sieltä tulee joku saatanan idiootti 13v apina ja runkkaa samalla ku mun vaivalla aikaan saama tuhoutuu. TUHOUTUU. Ei vitun perkele klöasasdjkö NYT VITUTTAA. Rajua.. Pitää vissii riipasta känni. vittu
Niin. eilen mun piti zillata yksin himassa, juoda muutama saunaolut jne. No iltahan päätty tottakai ravintola pormestariin (yllätys yllätys!). Ok illalla oli kivaa ja kaikki tuntu oikeelta. Sain jopa uusia tuttavuuksiakin tehtyä! Ei siinä mitään vikaa. Oon huomannu vaan että humalassa, jossei muut niin ainaki minä, toistan ja toistan ja vielä kerran toistan samat asiat uudestaan ja uudestaan. Onko se sitte vaa niin että on tosiaa niin tylsä ihminen ettei olekku se yks asia kerrottavana / kysyttävänä. En tiedä. Ehkä.

Nää on taas näitä aamuja kun on "en juo enää koskaan" -fiilis.. Eilen ei tapahtunu tosiaankaan mitään pahaa, siis sen ittensä nolaamisen lisäksi.. :D Mut tosiaan aamulla saa muutamia juttuja itekki miettiä et mikä oli sen idea ja mitkä oli motiivit sen takana. Varmaan oon kännissä vieläki ku tämmöstä sekavaa juttua tänne kirjotan.

Noh tehään nyt sitten yhteenveto eilisestä: Hieno ja hauska ilta, muutama olut liikaa.