IRC-Galleria

MoiTorstai 29.10.2009 22:12

Kävin kaupassa ja sit ostin mulle ja äipälle tollasen puolen litran daimijäden. Se oli aika hyvää. äiti söi puolet. iskälle ostin jättiksen ja larpalle marssijäätelöpatukan ja suklaalevyn. Ostin myös äipälle ja isille lontoonrae suklaalevyn ja ittelleni tupakkia ja kokista. Poltin jo yhen tupakan. Kohta otan kokista. Kokis ei pilaa hampaita.

Mä oon hyvä jätkä.

Tiesittekö että maailman vanhin simpukka on 410vuotta vanha? Se on eläny Shakespearin aikana. Kelatkaa. Jos mä oisin se simpukka ni mä oisin kehittyny jo joksku merihirviöks 400vuoden aikana. Ei taida olla ihan kaikki helmet mukana sillä. HEHHEH.

Mä täs nyt ja huomennaTorstai 29.10.2009 02:01

Mä oon täs nyt viimeajat pähkäilly tätä elämää ja kaikkee siihe kuuluvaa ja kuulumatonta. Ja sit muutamaa kadunnimeä vantaalla. Voi vittu sanon minä.. On sirppikujaa ja mählykujaa ja timotietä ja iha mitä vaa keksit. Ja siinä vasta Vantaa!! Stadi nyt on helppo, mut ei helvetti Espoo.. Nää saatanan suomenruottalaiset hienostelijat keksii kaiken maailman määolenmaailanrikkankatu ja ruotsikunniaankuja. jihhaa???

Eivaan, toinyt oli ihan paskaa. Toisinsanoen oon miettiny et kuinka pahasti ihmiskuntaa on kusetettu ja aivopesty. Meinaan eihännyt vittu fysiikan lait oikeesti pidä paikkaansa. Ei siin oo yksistää mitää järkee. Koska.. no ajatus katkes ku larppa nyt alko kyseleen et mitä kirjotan. Vastaus on etten tiedä. paskaa? ei vaan tosissaa hyvää juttuuhan tää on. Ajattelin kirjottaa itteni professoriks joku päivä tol fysiikan laki -jutulla. Ja vaikka pokaa siit Nobelin ittelleni (oikeesti mua kiinnostaa vaa se milzi minkä siit saa).

Ainii ja milzeistä tuliki mielee et mä oon koht miljonääri. Voitan lauantaina 6,9miljoonaa. Mut ihan turha teiä persaukisten idioottien luulla et mä teille mitään annan tai tarjoon. No ehkä muutamalle voin kävyn ostaa ja vaikka jonkun vaasin mihin sen voi sitte nätisti asetella.

Raha onki jännä juttu. Onkohan sitä koskaan liikaa? En usko? Miten jotkut kivikauden "miljonäärit" on pärjänny niitte massien kaa. Tai siis oravannahkojen kaa.. Onkohan nää kaikist rikkaimmat tehny niit oravannahoist takkei ja laukkui sun muit. No kiinnostaaks ketää? Ei..

En oo koskaa kirjottanu näin pitkää äikän esitelmää ees.. Ruotsin kyllä, mut en äidinkielen(suomensomalia).

tunisiaLauantai 18.07.2009 15:56

saatte viiko pääst kuvia mis meizi ja lare ollaa iha mustii. om. tatsky.

Lentoon semmonen 5h!

mors vaanPerjantai 10.07.2009 17:13

moikkamoi. nyt pääsin pois. on kivaa. kohta lähen johonki törttöilee kaljapäissäni. moikka!!

moiccaPerjantai 10.07.2009 09:27

tänää ois TJ0-päivä. lähen nyt sinne palauttaa kamat ja sit tuun fidonkii sielt. kerron vaikka sit kivoja juttuja intistä ja ihmisistä

moiccaMaanantai 12.01.2009 12:09

mä lähen inttii ==D

Moro kaikille tasapuolisestiMaanantai 06.10.2008 05:30

Välil vihaan itteeni aika paljon. Niinku nyt. Olen idiootti. Vähä reilu tunti aikaa "nukkuu". Tosi hienoa. Ohhohohhohohoohhohoohho... . ... . . .. .. Ja mitä teen? En ees mitää kehittävää tai maailmaa parantavaa, vaan kuuntelen musiikkia ja idlaan. Siis tuijotan ruutua. FUCK NICE YEAH!!

Vittu

uhhh<33Tiistai 30.09.2008 01:33

Standard Tuning, Capo 3rd Fret.
G G/F# Em C D
e|-3
3
0
2-|
b|-3
3
0
1
3-|
g|-0
0
0
0
2-|
d|-0
0
2
2
0-|
a|-2
2
2
3
|
e|-3
2
0
|

G G/F# Em C D G
I wish I could do better by you 'cause that's what you deserve,

G G/F# Em C D G
You sacrifice so much of your life in order for this to work.

G G/F#
While I'm out chasin' my own dreams,

Em
Sailin' around the world,

C D G
Please know that I'm yours to keep, my beautiful girl.

G G/F# Em C D G
When you cry, a piece of my heart dies, knowing I may have been the cause

G G/F# Em C D
If you were to leave, fulfill someone else's dreams, I think I might totally

G
be lost.

G G/F#
You don't ask for no diamond rings,

Em
No delicate string of pearls,
C D G
That's why I wrote this song to sing, my beautiful girl.

Em C D G G/F#
Oh

perkeleTorstai 25.09.2008 01:16

oon kipeenä. ja ostin tossut missä on vähän vartta. tosin ne on kyl iha hienot. kai. aika sama. tiesittekö että n. 93% afrikkalaisista peltohiiristä ovat poikia. tai sitten ei, mutta voi olla?? en myöskään voittanu viking lotossa vaikka olin nyt ihan varma että voitan.. AINA KÄY NÄIN???

simotomiTiistai 23.09.2008 21:18

letti lähti, morppaterppa vaa teille rumille