IRC-Galleria

Hazamuth

Hazamuth

Will not update this site anymore. Use Facebook pls.

Blogimerkintä

- Vanhempi »

PakkoSunnuntai 04.12.2005 01:33

Jooh kaipa näitä ominaisuuksia on pakko käyttää kun sellainen on käytettävissä...ILMAISEKSI!

Mitäköhän juttua sitten keksisi. Koska en saa kovinkaan paljoa iloa, siitä että pistäisin näkyville kertomuksen päivän tekemisistäni, koska ne olivat tylsiä ja kovinkaan monta _TUSKIN_ kiinnostaa se, että katsoin muppet Jouluspecialia, koska ei ollut parempaakaan tekemistä. Ainoa pelastava tekijä siinä oli Kermit, joka on aina automaattinen voitto. Aina.

No takaisin kotiin ja täällä iskee totaalinen FUCKING KAUHU! Netti ei toimi koska taloyhtiön suuret herrat saavat siitä erittäin suurta mielihyvää, että sulkevat sen moneksi tunniksi. Tätä siis tapahtuu usein. Liian usein. Mikään ei vituta enempää kuin netin katkeaminen silloin, kun latauksessa on täysin laillisia kotivideoita bonsaipuun kasvattamisesta ja aamulla sormet tutisten odotan HC-bonsaimeininkiä ja saankin pettyä siihen, että lataus on prosentissa 13.

Kuten osa teistä salapoliiseista jo varmaankin tajusi: netti palasi eloon monen ilottoman tunnin ajan. Katsomalla logeja, sain selville, että se oli pois päältä kokonaiset 9 tuntia. Jos olisin jäänyt kotiin, olisin kuollut. Se on varmaa.

EDIT: Kielioppivirheitä. Ei tarvitse huomauttaa. En tykkää korjata kirjoittamaani tekstiä koska se ei ole hauskaa, ELI asian huomauttaminen ei auta yhtään.

Onneksi ostamani Pratchettin kirja (Velhous verissä. Luettu aikaisemmin, mutta pysyvää omistussuhdetta ei ollut) tarjosi minulle monia nauruja netin ollessa pois päältä. Katsoin juuri ympärilleni. Huoneeni on siivoton. Huvittavintahan tässä on se, että vaikka aina yritän parhaani mukaan estää sotkua syntymästä (pyyhe on lattialla. Minulla on mahdollisuus nostaa se ja siivota) niin jotenkin kaikki maailman esineet lähettävät aivoihini propagandaa koskien sitä, että ne haluavat olla levällään ympäri huonettani. No lopputuloksen arvaatte.

Siinä sitten oli tämän illan avautuminen. Koska mielenkiintoni pysyvyys on todella huono, niin saatatte joutua odottamaan uutta postausta jonkun aikaa. Riippuu mielentilasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.