IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Rakas päiväkirjaniMaanantai 31.10.2005 02:02

Jees, vois itekki kokeilla kirjottaa tänne jotain. Jee päiväkirja jee!

Nyt on jo myöhänen ilta ja huomenna jatkuu työt, on ollu viikon mittanen syysloma. Oon tällä hetkellä työharjottelussa tuolla Keminmaan Lukiossa, puuhailen uutta lookkia sen kotisivuille ja teen jotain muuta pientä, semmosta kivaa "duunia".

10 päivän loma on jees. Oikeastaan kaikki viikonloppua pitemmät lomat on jees. 10 päivää siks ku olin toissaviikon keskiviikkona Keminmaan Lukion 30v juhlissa töissä, sain perjantain vapaaksi! \o/ Mutta tuntuu nyt et meni loma vähän hukkaan, saatanan pelit. Tullu pelattua World of Warcraftia tässä viimiset 8 kuukautta, enkä oo koukussa. Menny jokanen ilta taas myöhään yöhön ja aikaseen aamuun, herännyt myöhään päivällä ja menny taas päivä pilalle, ellei sit oo jaksanu ihan höperönä ja väsyneenä nousta aikaseen. Hullujen hommaa sanon minä.

Siis kyllähän mä muutaki teen ku pelaan, tossa viime viikonloppuna mentiin kaveriporukalla taivalmajalle, sieltähän tuo mun kuvakin on. Ryypättiin ja kivaa oli, ei tommosta mökkireissuu oo tuolla kaveriporukalla tehty, tai ainakaan mä en oo ollu osana sitä. Hyvät ruoat siellä oli, pizzaa pizzaa ja vielä kerran pizzaa. Valmispizzoja toki. Muilla oli pizzaa ja nuudeleita. Terveellisesti me elämme, kyllä. Äskenki alko hiukomaan, hainpa jääkaapista savustettua siikaa ja viinimarjamehua, kyllä maittaa.

Tässä pitäs alkaa valumaan jo sänkyyn että jaksaa pitkän päivän huomenna, mutta eiköhän tämä tästä. Telkustakin tuli Agenttikokelas tai jokin sen tapainen leffa, mutta näin vaan viimiset 20 minuuttia koko leffasta ja totesin paskaksi. Pitäis varmaan kattoa alusta alkaen ja tuumata sitten, kyllä vain.

On muuten savustettu siika perkeleen hyvää, tämmönen välinootti vain.

Sain muuten tuossa toissaviikon keskiviikkona, jolloin ne lukion juhlatkin oli, tilaamani paidat ameriikoista, tai saatto ne kanadastakin tulla. Laitanpa tähän linkit kuviin:

http://koti.mbnet.fi/hazler/pics/pp001.jpg
http://koti.mbnet.fi/hazler/pics/pp002.jpg
http://koti.mbnet.fi/hazler/pics/pp003.jpg

Tuossahan on siis huivi jonka on allekirjoittanut Jeremy (teh_pwnerer) Pure Pwnagesta, ja sit nämä paidat jotka ovat varsin vekkuleita. Hintaa kertyi 45e, ei ne niin kalliita olleet.

No jopas, alkaa siika loppumaan ja niin alkaa ideatkin, voisikin tässä kuunnella vielä pari biisiä ja irkata hetken, sit vois mennä koisiin.

ogmo

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.