IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

[Ei aihetta]Sunnuntai 04.01.2009 04:11

Juhlittiin uutta vuotta ja joulua, oli aika kivvaa.

Hep hep hiirumiraiSunnuntai 12.10.2008 22:45

Löysin tälläsen kyselyn, johon oli vastattu pelkästään Klamydian biiseillä, niin pakkohan se oli sit itekki. Katotaas mitä tästä tulee.

01. Oletko mies vai nainen
- Metanol man

02. Kuvaile itseäsi
- Pilke silmäkulmassa

03. Mitä muut ihmiset ajattelevat sinusta?
- Törkkivä Björkki (Metanol man ois kyl tähänki sopinu :ASD)

04. Mitä ajattelet itsestäsi
- Vuosisadan spektaakkeli

05. Kuvaile kumppaniasi
- Kotirömpsäpalvelu (ei ole :D)

06. Missä mieluiten olisit?
- Svedunautti mustalla aukolla

07. Kerro mitä haluaisit olla
- Koomikko tahtomattaan

08. Kuvaile kuinka elät
- Krapula tulee (minä määrään päivän)

09. Kuvaile kuinka rakastat
- Kantapään kautta

10. Jaa muutama elämän viisaus
- Huipulla tuulee

Rakas päiväkirjaSunnuntai 13.04.2008 02:07

...mutta vielä on hetki aikaa, ja baarissa lisää aikaa. Naula päässä ja pelti kii!

Rakas päiväkirjaSunnuntai 13.04.2008 01:38

Nyt pitäs olla päissään mutten oo, vittu.

Työ, tuomio, seurausTorstai 03.11.2005 10:27

Työviikko on jo jaksanut valua yli puolen välin, vielä tämä ja huominen päivä ennen hyvin ansaittua viikonloppuvapaata. Onneks ei joudu olemaan yhtään viikonloppua kii kun on koululla töissä, toisin kuin esim. kaupoissa joutuis olemaan.

Tästä "kiinni olemisesta" tulikin mieleen tuomio, johon olen erittäin tyytyväinen. Nimittäin tuomio, minne minut lähetetään palvelemaan Isänmaatamme (onkohan tuo nyt isolla vai pienellä :| ). Komennuspaikaksi tuli LapItR 9.7.2007, eli juuri se mitä toivoin. "Ilmatorjuntaa maan huipulla" kuuluu tämän Rovaniemen ilmatorjuntarykmentin tunnuslause, mutta pääasiahan se on ettei hirveään rääkkiin joudu, vai onko?

Itselläni on veli, isä ja setä käyneet LapItR:ssä palveluksensa, joten melkeen siitä syystä jo lähdin jatkamaan lähes perinteeksi syntynyttä ketjua. Toinen vaihtoehto olisi ollut Sodankylä ja siellä jääkäriksi, Rovaniemen lennostoon minua ei taas millään olisi saanut ahdattua. Toisaalta Ivalo olisi kans ollut mielenkiintoinen paikka, tosin sen sijainti ei niin paljoa innosta, toisaalta olisihan se kiva olla korpisoturi ja nylkeä hirviä ja karhuja hampain aamutoimiksi. Sitähän ne siellä tekevät.

Tässä pitäisi alkaa kuntoilemaan armeijaa varten, mutta taitaa sekin jäädä viimetippaan. Onhan siihen vielä PALJON aikaa, ainakin se 1½ vuotta ja hieman päällekkin. "Juoksemaan ja sitten vielä lihasta oikeisiin paikkoihin", sanoi majuri Seppo Määttä. Juu aivan, eiköhän se käy jos tarpeeks hankkii +str equa ja enchanttaa minor speed enchantin kenkiin....

Rakas päiväkirjaniMaanantai 31.10.2005 02:02

Jees, vois itekki kokeilla kirjottaa tänne jotain. Jee päiväkirja jee!

Nyt on jo myöhänen ilta ja huomenna jatkuu työt, on ollu viikon mittanen syysloma. Oon tällä hetkellä työharjottelussa tuolla Keminmaan Lukiossa, puuhailen uutta lookkia sen kotisivuille ja teen jotain muuta pientä, semmosta kivaa "duunia".

10 päivän loma on jees. Oikeastaan kaikki viikonloppua pitemmät lomat on jees. 10 päivää siks ku olin toissaviikon keskiviikkona Keminmaan Lukion 30v juhlissa töissä, sain perjantain vapaaksi! \o/ Mutta tuntuu nyt et meni loma vähän hukkaan, saatanan pelit. Tullu pelattua World of Warcraftia tässä viimiset 8 kuukautta, enkä oo koukussa. Menny jokanen ilta taas myöhään yöhön ja aikaseen aamuun, herännyt myöhään päivällä ja menny taas päivä pilalle, ellei sit oo jaksanu ihan höperönä ja väsyneenä nousta aikaseen. Hullujen hommaa sanon minä.

Siis kyllähän mä muutaki teen ku pelaan, tossa viime viikonloppuna mentiin kaveriporukalla taivalmajalle, sieltähän tuo mun kuvakin on. Ryypättiin ja kivaa oli, ei tommosta mökkireissuu oo tuolla kaveriporukalla tehty, tai ainakaan mä en oo ollu osana sitä. Hyvät ruoat siellä oli, pizzaa pizzaa ja vielä kerran pizzaa. Valmispizzoja toki. Muilla oli pizzaa ja nuudeleita. Terveellisesti me elämme, kyllä. Äskenki alko hiukomaan, hainpa jääkaapista savustettua siikaa ja viinimarjamehua, kyllä maittaa.

Tässä pitäs alkaa valumaan jo sänkyyn että jaksaa pitkän päivän huomenna, mutta eiköhän tämä tästä. Telkustakin tuli Agenttikokelas tai jokin sen tapainen leffa, mutta näin vaan viimiset 20 minuuttia koko leffasta ja totesin paskaksi. Pitäis varmaan kattoa alusta alkaen ja tuumata sitten, kyllä vain.

On muuten savustettu siika perkeleen hyvää, tämmönen välinootti vain.

Sain muuten tuossa toissaviikon keskiviikkona, jolloin ne lukion juhlatkin oli, tilaamani paidat ameriikoista, tai saatto ne kanadastakin tulla. Laitanpa tähän linkit kuviin:

http://koti.mbnet.fi/hazler/pics/pp001.jpg
http://koti.mbnet.fi/hazler/pics/pp002.jpg
http://koti.mbnet.fi/hazler/pics/pp003.jpg

Tuossahan on siis huivi jonka on allekirjoittanut Jeremy (teh_pwnerer) Pure Pwnagesta, ja sit nämä paidat jotka ovat varsin vekkuleita. Hintaa kertyi 45e, ei ne niin kalliita olleet.

No jopas, alkaa siika loppumaan ja niin alkaa ideatkin, voisikin tässä kuunnella vielä pari biisiä ja irkata hetken, sit vois mennä koisiin.

ogmo
« Uudemmat - Vanhemmat »