IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

=) jeejee.... Perjantai 05.05.2006 14:52

Perjantai, vihdoin ja viimein.. oon oottanu koko viikon... Lähetään Annin kaa tänää ottaa kupposta... Ja varmaanki Laitisen kaa... Mitäköhän siitä tulee... Hauskaa =) Ainaki toivon... Tosi mukava ku pääsee Annin kaa pitkästä aikaa liikkuuu... Ku ei sitä enää nää ku se asustelee siellä Vantaalla... :'( nyyh.... Kouluki loppus 4 viikon päästä.. Ja sitten se biletys vasta alkaa.. Ja kohta olis sellaset kunnon lämpimä kelit ni pääsee terassille istumaan ja ottaan olutta =)

=)Keskiviikko 22.03.2006 15:11

tänää päästii aikasemmin koulusta... :) opet lähti sauvakävelee... jännää.... 3 viikkoo ni on american car show =) sillo pittää olla kännissä... jos nyt ees jaksaa lähtee ... :/ ois kyllä kiva mennä käymää... vittu että meinaa olla tylsää... jossai vaiheessa voi lähtee käymää veturissa sumpilla, jos jaksaa... ei ois mikkää uutinen multa että en jaksas lähtee.... laiska paska kui on =) hehe....

hmm.... :)))) maanantai... PRKL.... Maanantai 20.03.2006 14:16

juupa juu.... maanantai... mä vihaan maanantai päivii.... :(( njääh... vkl meni ihan hyvin... vaikkakin lauantaina pääsin vasta puolen 6 aikaa aamulla nuQ, kun oltii laitiselle kuskina... :)) ja sehän oli yllättäen tappii asti part one:ssa!! piti lähtee janin autolla ajelee... oli koko illan käytössä.. ilkka halus välttämättä lähtee sil ajaan... aika pelottava se janin auto... sil on kitkat alla ja ne ei pidä yhtää ja se auto koko ajan haki.... äh... käytii koskella ajelemassa... näin mimmun ja tanjan... oli todella mukava nähä niitä pitkästä aikaa... :))) vittu mulla meinas perjantaina mennä hermo ku ilkan auton kylkeen ajo joku audi hyypiö... just kun se sai kaarilevikkeetki valmiiks.... mut ei ilkka ees ollu tyytyväinen niihi... joopa joo.... mitäköhä tänää tekis.... ei kiinnostas yhtää mennä asuntolaan... se on niin .. ääh emt... no joo.. kai sitä jottai keksii.... :D

=))))) njääh... Torstai 16.03.2006 12:33

kouluun taas puol tuntii myöhässä.... :)) ehehe... ja ekaa kertaa tällä viikolla koulussa.... olin meinaa kuumeessa :(( .. huomenna olis taas perjantai ja mira taas pyytelee pleissii... ei oo vieläkää keretty sinne.... en tiiä mitäköhä sitä huomenan keksis... lauantaina olis koulua.. tuskin oon menossa.... tihitihi.. vkl suolahessa ainaski pitäs mennä käymää..

juuppss.... xDKeskiviikko 08.03.2006 14:21

koulussa taas....ja yllättäen myöhässä.... mä se onnistun aina tulee myöhässä.... :) no eipä tuo mittää.... :D nii osaa toi miraki :D se ei oo meiltä mittää uutta.... varmaan kerran oon tullu ajoissa kouluu ja sillonki 10 min etuajassa.....vähänks oon hyvä.. kerranki saan jossai asiassa olla ylpee itestäni.... mira pyyteli et lähtisinkö sen kaa tänää pleissii.... mut äähh.... eihä mulla oo ees rahaa.... ja on niin väsähtäny olo et ei jaksais tänää lähtee oikee minnekkää... nukkus koko päivä... mut mitäs sitte ku ei saa yöllä unta.... :( sitte vituttaa.... mut en tiiä.... HYVÄÄ KANSAINVÄLISTÄ NAISTEN PÄIVÄÄ VAAN KAIKILLE NAISILLE... <3 :)) seki vielä..... juupa juu... on tää jännää.... mut joo moips..... :)))

tehtävä:Keskiviikko 08.03.2006 14:14

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1.teen vatsalihaksia yöllä unissani... kaverit sanonu.. itse en kyllä myönnä mitää.. heh

2.kun kävelen kotiin esim. linja-autopysäkiltä koulun jälkeen.. kävelen usein laskien askeleita.. kun saavun erään postiluukun kohdalle alan laskea siitä kuinka monta askelta on seuraavalle postiluukulle ja siitä seuraavalle..jne.. (outoa?)

3.katson jatkuvasti kännykästä kellon aikaa.. vaikka seinällä roikkuu kello koko ajan näkyvissä...

4.illasta laitan aina musiikin soimaan... soittimeen saa ajastimella laitettua sopivan ajan.. luulisin aina että kaksi tuntia riittää mutta usein herään siihen kun musiikki loppuu..ja jos taas jätän soittimen koko yöksi päälle on aamulla aivan kamala olo.. (päänsärkyä,kuumeinen olo..)

5.yöllä vastailen usein puhelimeen.. (ei kannata ihmetellä jos en puhu mitään) luulen aina että se on minun puhelimeen kytketty herätyskello ja painan vain automaatteisesti sit vihreetä luuria..

haastan:
^^mirkku^
katjaah
|nall3||
satu^^niko
]oonas`

nääh.... :PMaanantai 06.03.2006 14:12

joopa joo.... loma sit loppu ja taas koulussa....kiinnostaa siis niin kauheesti että..... :) ainaki melkei.... loma meni ihan hyvin....join 4 päivää mut en kuitenkaa kännejä kertaakaan.... :D hyvä minä.... tylsää meinaa vaan olla.... mut mitäpä siitä....

tällästä tänää xDTorstai 23.02.2006 13:58

sitä sitte tultii myöhässä kouluu..... hyi hyi :P pikku vikojahan ne vaan on :D ja het ekana tekemää koetta mikä meni iha päin persettä...ei voi muuta sanoo..... huomennaha alkais lomaki, mut ku ei oikee yhtää tiiä mitä sitä sitte tekis..... juomaan.... no ei ..... mira kyl pyys mua sen kaa pleissiii mut en nyt oikei tiiä innostaako sitä lähtee minnekkää.... tylsää tylsää tylsää...... =( joo no jos sitä vaan nukkuis koko loman ...... ei tarttis miettii mitä tekee.... ei oikei toi yö luuhuaminen enää innosta.... mut kai sitä nyt ainaki yhen päivä pitää ryypätä loman aikana.... =) no totta kai....
- Vanhemmat »