IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Kirjoitan tässä himan ikävästä asiasta. Ajatelkaamme siltä kannalta tätä asiaa, että kuinka se on väärin. Tutkikaamme seuraavaa asiaa Jumalan Sanaan perustuen. Tämä ei ole mukava aihe, tämän kohteena olen ollut ja olen yhäkin, olen itse kokenut, ja varmasti teistä moni muukin. Mutta on hyvä tarkastella, asiaa Raamatun valossa, joka on silmävoiteemme. Ja sanoutua itse irti tämän ajan määrityksistä, jotka ovat salakavalia nimityksiä, kauniisiin kuoriin käärittyinä. Olisi tutkittava mistä nämä on alkuisin, ja mikä niiden käyttö tarkoitus on ja miltä ne itsestä tuntuu? Ja tulisiko meidän hyljätä tälläiset sanat. Kun kerran saa nimittäin tämän leiman otsaan se pysyy aina otsassa. Ellei ala sitten mielistelemään ja olemaan toisten ihmisten kaltainen, jollaiseksi Jumala ei meitä tarkoittanut olemaan.

Tässä tämä kyseinen aihe:

-naiivius
-narsismi

Ne ovat maailmallisia ihmisiä lokeroivia ja objektisoivia ilmaisuja. Siis rasistisia nimityksiä. Raamatun aikana, ketään ei nimitelty tuollaisilla termeillä, vaan aivan muilla. Nykyään ihmisille lyödään leima otsaan, mikäli ovat yksilöllisiä. Nykyään jokaisen olisi oltava samanlainen. Yksilölliset ovat narsisteja tai naiiveja. Vaikka yksilöllisyys on harvinaisuus ja rikkaus. Eli toisin sanoen yksillölliset ovat poikkeavia ja jotenkin sairaita, koska eivät ole samanlaisia kuin suurin osa ihmisistä. Vaikka toistensa kopiot ovat ennemmin niitä, sillä hehän ovat todella läheisriippuvaisia, eli ongelmaisia. Kun ihminen nimittää jotakin noilla nimillä, niin millainen ihminen on silloin kun leimaa jonkun sellaiseksi. Ihminen on silloin halveksuva, olen sen aina joka kerta huomannut. Nuo sanat ovat (kaunokirjallisia) sivistyskielisiä pilkkanimiä. Joiden tarkoitus on ainoastaan vahingoittaa henkilöitä ja luokitella heitä sairaiksi.

Raamatusta voisin nimetä paljon epätavallisia henkilöitä, jotka olivat yksilöllisiä ja erilaisia. Emmekö tahtoisi leimautua sellaisiksi? Kuten esimerkiksi Herra Jeesus? Tai apostoli Paavali? Tai Mooses, Elia, Elisa, Salomo, David, Pietari, Johannes Kastaja, Johannes, Jakob, Abraham, Nooa jne... Sellaiset jotka ovat yksilöllisiä, niistä jää historian kirjoihin muistonsa. Kaikki nykyajan keksijät ja kehittelijät ovat myös yksilöllisiä. Se on rikkautta. Ei sairautta, onko sitten Jumalan palvelijat ja profeetat olleet sairaita? Mitä tavallinen läheisriippuva, ihmisten orja sitten on - sairas? Tuhlatako elämänsä sellaiseen - miksi? Miksi ei tulla Jeesuksen seuraajaksi koko sydämisesti, ja olla kukin erilaisia, kuten Jeesuskin oli ja on. Jumala tekee meistä yksilöitä, Hänen kaltaisiaan, ei toistemme kopioita. Mutta helppoa se ei tule olemaan. Se vaatii kuolemaa, ja rohkeutta kuolla. Se vaatii itsensä nöyryyttämistä. Se on luja ja vakaa päätös, josta ei peräänny ja kompromissaa - todellakaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.