IRC-Galleria

jakeita : uskon tähden vainoamisestaPerjantai 12.05.2006 00:32

-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --
Matt 5:10 Autuaita ovat ne, joita vanhurskauden vuoksi vainotaan, sillä heidän on Taivasten Valtakunta.
Matt 5:11 Autuaita olette te, kun ihmiset Minun vuokseni teitä solvaavat ja vainoavat ja valehdellen puhuvat teistä kaikenlaista pahaa.
2Tim 3:12 Mutta kaikki, jotka tahtovat elää kunniallisesti Messiaassa Yeshuassa, joutuvat vainottaviksi. -AMEN!
Heb 13:13 Menkäämme siis Hänen luokseen ”leirin ulkopuolelle”, kantaen Hänen pilkkaansa,
Heb 11:26 pitäen ”Messiaan pilkkaa” suurempana rikkautena kuin Egyptin aarteita — sillä hän käänsi katseensa palkintoa kohti.
1Tim 4:10 Sen vuoksi me nimittäin näemme vaivaa ja kärsimme pilkkaamista, koska olemme asettaneet toivomme elävään Jumalaan, joka on kaikkien ihmisten Pelastaja, varsinkin uskovien.
-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --

Uudessa testamentissa on todella todella paljon jakeita, missä puhutaan uskon tähden vainotuksi tulemisesta. Uskovan tulisi kokea sitä. Jos ei koe, joku mättää silloin ja pahasti. Raamattu sanoo, että jokainen joka on Jeesuksen seuraaja, saa kokea Hänen osallisuuttaan, myös pilkassa, käsrsimyksessä ja halveksunnankin muodossa, se on Jumalan Sanassa luvattu jokaiselle Herran omalle. Se on normaalia, se kuuluu uskoon. Moni ajattelee että silloin kun oli tullut uskoon, ja oli ylihengellinen, niin tuli sitä koettua. Mutta nyt kun tilanne on tasaantunut, ei enää ole huolen häivääkään. No, kun ihminen pelastuu ja rakastuu Jeesukseen sekä on innoissaan ja riemuissaan ylihengellinen, onko se huono asia. Hö??? No.. Pyhän Hengen vuodatus teki esim. Pietarista ylihengellisen ja sen seuraamuksena 3000 sielua pelastui yhtenä päivänä. Tai Stefanus, oli ylihengellinen ja kivittämis hetkellä siunasi vainoojia ja näki taivaan auenneena. Hö.... Nykyajan uskova on PELKURI! Siitä vaan on kyse. Tai Jeesus tai Johannes kastaja... toinen ristille naulittiin ja toiselta pää poikki. Hö... Nykyajan uskovat on niin kesyjä... niin kesyjä.. niin kesyjä.. vaarattomia toisin sanoen. Ovat vieläpä hyvin suvaitseviakin.. voi voi voi... tätä seurakunnan tilaa... Tälläistäkö penseyttä Herra tahtoo?! Ei! Kaikki ylös ja herätys! Jokaikiselle ylihengellinen LOOK - päälle! Hengen miekka ja Jumalan Sana. Koko Jumalan sotavarustus, jolla taistella pimeydessä olevia pahoja hallituksia ja valtoja vastaan! Nytkö olisi rauha rauha... ei suinkaan! Pimeys tekee työtään tottelemattomuuden lapsissa salakavalasti. Ja kohta on rauha pois ja myöhäistä herätä.

-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --
Heb 5:8 Näin siis Hän, vaikka oli Poika, oppi kuuliaisuuden siitä mitä Hän kärsi
Pt1 2:20 Mitä kunniakasta siinä nimittäin on, jos te olette kärsivällisiä silloin kun te olette tehneet syntiä ja teitä kuritetaan? Mutta jos te olette kärsivällisiä silloin kun te joudutte kärsimään vaikka olette tehneet hyvää, niin se on Jumalan armon osoittamista.
-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --

Kärsiminen tuottaa kuuliaisuutta / tottelevaisuutta. Mikäli ei koe kärsimistä, pilkkaa, vaikeuksia, mieli pysyy uppiniskaisena eli ylpeänä. Kuuliaisuus on nöyryyttä. Ketkä oli Jeesksen ajan suurimmat pilkkaajat? Ne olivat uskonnolliset ihmiset. Eivät suinkaan pakanat. Näin on tänäkin päivänä. Miksi näin oli? Siksi koska elävä usko, ärsyttää kuollutta uskoa / uskonnollisuutta! Elävä kuohuttaa ja sekoittaa kaiken kaavoittuneen nurin. Elävä on ylhäältä ja kuollut on alhaalta. Elävä uskova on hengellinen, hengellisesti kuollut (paatunut) on lihallinen. Elävä usko herättää ja kuollut nukuttaa. Elävä sanoo; HERÄJÄ SINÄ JOKA NUKUT. Kuollut on närkästynyt ja haluaa olla tottuneisuudessaan. Elävä on Pyhää ja pimeys kammoksuu Pyhää. Pimeys vapisee valkeuden edessä. Sillä totinen valkeus tuo esille pimeyden teot.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.