IRC-Galleria


-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --
Jh 7:18. Joka puhuu omiaan, se pyytää omaa kunniaansa, mutta joka pyytää sen
kunniaa joka on Hänet lähettänyt, se on rehellinen, eikä Hänessä ole vääryyttä.
Jh 12:43. Sillä he rakastivat ihmisten kunniaa enemmän kuin Jumalan kunniaa.
-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --

Taivaan Isä on työnantajamme, elämme Hänelle Pyhän Hengen ja Raamatun Sanan alla. Olemme Hänelle uskollisia ja kuuliaisia palvelijoita. Kun Jumala on päämme, me noudatamme Hänen tahtoansa, sanoi kuka ihminen mitä ikinä tahansa. Kun Jumala lähettää, Hän ei lähetä meitä ilman varustelua, ilman Sanaa, ilman Voitelua, ilman arvovaltaa. Hän antaa aina Pyhän Hengen todistamana tulla tahtonsa ja Sanomansa esille. Silloin olemme Hänelle uskolliset. Koska toimemme on Pyhän Hengen virka. Joten palvelemme Häntä, joka on Henki, ja palvelemme Pyhän Hengen alaisuudessa ja voimassa sekä varmuudessa. Emme omassa tahdossa, omassa mielessä, omassa kunniassa, omassa halussa. Vaan Jumalan yksinomaan. Myöskään emme etsi silloin maailman kunniaa, kiitosta, hyvitystä ja ihailua. Vaan yksinomaan olemme kuuliaiset Jumalalle. Sillä joka kunniaansa etsii maailmasta, se ei ole hengellinen ja kuuliainen Jumalalle. Jumala valtuuttaa ainoastaan kuuliaisia palvelijoita.

Ne joiden Hän tietää sydämissään olevan ylpeitä, oman kunnian tavoittelijoita, heitä Hän ei lähetä, vaan he ovat muualta lähetetyt.. Jumala ei ota riskejä, että pilaamme kaiken. Kun palvelemme Jumalaa, meillä on myös siinä vastuu, ja se vastuu saa meidät olemaan nöyriä ja tottelevaisia, mutta myös hyvin pelkääväisiä. Kun sinä saat jonkun tehtävän, toimeksiannon Jumalalta, ole siinä uskollinen. Ole uskollinen kehoittamisessa, opettamisessa,ja tee se asia sydämestäsi, sen mukaan kuin Herra antaa siihen valtuuksiaan. Älä pelkää tarttua evankeliumin julistamisen virkaan, älä pelkää julistaa, et voi saavuttaa itse itsellesi mitään pysyvää kunniaa. Tulee vastaan ottaa sanoma yksinomaan ylhäältä. Ja tehdä se asia kunnioituksella ja Pyhällä varovaisuudella. Tarkkaa itseäsi, että et lihallisessa ominaisuudessa ala osallistumaan tehtävääsi. Niin ettei käy, että se alkoi Herrrassa ja loppui lihassa. Älä anna minkään riistää voittopalkintoasi. Älä ole lihallinen, älä niitä lihassa, älä miellytä lihaa. Vaan tee se minkä Jumala on sinun suvereenisen diplomaattisesti antanut tehdä ja toimittaa.

-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --
Mt 5:12. Iloitkaa ja riemuitkaa, sillä teidän palkkanne on suuri taivaissa. Sillä
samoin he vainosivat profeettoja, jotka olivat ennen teitä.
-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --

Jos saat kiitosta ja kunniaa ihmisiltä, sekä palvontaa, ole varovainen. Oletko silloin varmasti, itse nöyrä, ja pysynyt Jumalan ilmoituksessa, ja varma että Sanasi tulee Herralta, eikä lihastasi. Tutki omaa tuntoasi. Älä pelkää ihmisiä, vaan Jumalaa. Mutta mikäli koet pilkkaa,halveksuntaa ja kohua. Olet oletettavasti pysynyt Jumalan tahdossa. Sillä Jumalan Sana herättää ja paheksuttaa sekä ärsyttää lihallisuutta. Ja se on aivan luonnollista, ja niin täytyy ollakin. Mutta älä pelkää silloin ihmisiä ja lihaa. Vaan toimita asiasi uskollisesti, loppuun asti jos uskallat. Mutta jos et uskolla, peräydy ja mene Herrasi iloon. Mutta älä koskaa taltuta vihollista omalla lihallisuudellasi, älä miellytä, älä sympatisoi, älä käy kompromisseihin. Ole ehdottoman uskollinen Jumalalle loppuun asti.

Vaikka sinun ei tarvitse ja pidä pelätä ihmisiä, se ei anna sinulle oikeutta olla ylimielinen, vaan sitä yksinkertaisesti, että et vertaa itseäsi muihin ihmisiin, unohdat sellaiset asiat tykkänään. Olet nöyrä Jumalalle, ja vain se mitä Jumala ajattelee sinusta on tärkeää. Mikäli vertaat ihmisiä sinuun tai sinua heihin, olet poissa, Jumalan tahdosta. Sillä Jumala ja Hänen Henkensä ei toimi niin. Jumalan Henki laittaa sinut toimimaan niin, että haluat olla vain Jeesuksen kaltainen, et ihmisten. Mikäli alat ihannoimaan ihmisiä, palvomaan heitä, et ole hengellinen, vaan lihallinen. Mutta toki voit hengellisiä piirteitä ja hengellistä palvelutyötä arvostella ja antaa niille oikeuden mukaisen lausunnon, joka on Pyhän Hengen tietämää ja silloin sinun tulee Hengessä se sanoa, silloin se on Jumalan mielen mukaista, ei ihmisen.

Antaako sitten Jumala meille oikeutta vaeltaa yöllä lihassa ja päivällä Hengessä? Yöllä synnissä ja päivällä nuhteessa ja Jumalan pelossa? Ei! Pois se! Kuinka me jotka olemme ylhäältä syntyneet, olisimme enää pimeyden ja lihallisuuden tottelemattomia lapsia. Jumala ei käytä palvelutyössä, kaksi mielisiä uskovia, eikä valtuuta heitä milloinkaan. Sillä Jumalan Sana on ehdottoman Pyhä, se vaatii ehdottoman kuuliaisen ja raittiin palvelijan. Kukaan pöyhkeä ja hekumoitisija, ei voi olla Herran palvelija, Sanan julistaja. Mikään epäpyhä, ei voi tuoda Jumalalle kunniaa, se on mahdotonta. Sillä ketään kauhistusten tekijää, ei ole pääsevä Jumalan eteen. Sellainen on eksyttäjä, sellaista älkää kuunnelko. Sellaista joka elää piilossa synnissä, ja julkisuudessa vanhurskaasti. Ei, pois meistä se! Me olemme valon lapsia, päivällä ja yöllä, joka hetki. Me olemme Jumalan lapsia, ja meissä oleva valo, on Pyhän Hengen loistetta. Me olemme lähetetyt pimeyteen, eli tähän maailmaan, tuodaksemme Jumalan kirkkautta ja valoa, ja jopa ärsyyttääksemme pimeät simät auki käsittämään että nyt on aika herätä ja tehdä parannus. Nyt tänään, eikä huomenna vasta.

-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --
Kl 2:18 Älköön teidän voittopalkintoanne riistäkö teiltä kukaan, joka on mieltynyt
mielen hiljaisuuteen ja enkelien palvomiseen, esittäen väitteitä asioista joita hän
ei ole nähnyt, ja on aiheettomasti ylpistynyt lihallisen mielensä kautta
-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --

Kun olet toimittanut sen mitä Jumala pyysi ja tahtoisi sinun toimittavan, niin vihollinen on heti ensimmäisenä vastassa, riistääkseen palkintosi, jonka Jumala haluaa järjestää sinulle. Tässä jakeessa sanotaan että vihollinen on lihan mieli. Älä anna itsesi joutua sen valtaan, sillä lihassa asuu mm. ylpeys, ihmiskunnia, ahneus, himo ja pelko. Pysy Jumalalle nöyränä vielä senkin jälkeen. Puhu totuuden sanoja, ei omiasi. Puhu ymmärrykselläsi, puhu sydämelläsi, niin että tiedät sanovasi Jumalan Hengen mukaisia sanoja. Kun olet mennyt Herrasi eteen sydämessäsi, nöyränä tehtäväsi jälkeen, voittopalkintoasi ei voida enää ottaa sinulta pois. Palvelutyön suurimmat riskit ovat suuri ennen aloittamista, ja varsinkin heti sen jälkeen. Kun toimitat työtäsi, olet niin innostunut, että et kiinnitä huomiota lihallisiin asioihin ja mielipiteisiin, olet vain niin ladattu Jumalan Sanalla ja varmuudella. En ole itse koskaan saarnannut tai julistanut yhtäkään puhetta seurakunnassa tai muualla, ainoastaan todistellut. Mistäkö itse tiedän nämä?

-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --
RAAMATTU 2005: http://www.nettiseurakunta.net/2005
-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.