IRC-Galleria

antikristillinen kirkko tai seurakuntaPerjantai 26.05.2006 19:23

-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --
1Kr 12:28. Jumala on siis asettanut seurakuntaan ensin apostoleita,
toiseksi profeettoja, kolmanneksi opettajia, sitten voimatekojen tekijöitä,
sitten parantamisen, avustamisen, johtajuuden ja monenlaisten kielten armolahjoja
-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --

Kirkko ei ole Jumalan asettama seurakunta. Jumalan seurakunnassa, jokainen vastaa Jumalalle elämästään, ei ole eritasoja, ei pyramideja. Kirkossa on taas pyramidi, jossa alimpana on papit, sitten on kardinaalit, sitten on arkkipiispat ja huipulla piispa. Eri tasot on pimeyden henkimaailmassa, siellä on pyramidi rakennelma, jossa on alaisia, jotka vastaavat seuraavalle ja sitä seuraavalle tasolle, aina korkeimpaan huippuun asti, eli Lusiferille.

Pyramidi rakennelmassa on armeija-järjestys, kuten armeijassa on. Seurakunta ei ole Raamatun Sanan mukaan sellainen. Vaan seurakunnan opettaja, on vastuussa Jumalalle, ja kukin seurakuntalainen on tasapäinen Kristuksessa, kuten seurakunnan pastorikin. Kukaan seurakunnassa, ei hallitse ja määrää alempia. Vaan kaikki ovat samalla viivalla Kristuksen edessä, tekemässä vain Hänelle tiliä, ollakseen vain Jumalalle kuuliainen.

On ylen raskasta olla virkakoneiston silmätikkuna, ja vastuussa maalliselle kirkolliselle elimelle. Vaikka ainostaan Jumalalle tulisi olla palvelustaan vastuussa. Kristuksessa on vapaus. Mikä vapaus se on, mikäli maallinen uskonnollinen laitos, säätää ja määrää, missä on Pyhän Hengen ilmenemismuodon rajat, ja missä ylitetään ne totutut kaavat. Vapauteen Kristus vapautti meidät, ei perinnäissääntöihin, ei ihmisten orjuuksiin.

Mielestäni kirkko noudattaa sitä järjestystä, mikä on paholaisesta. Sillä todellakaan Jumala ei aseta eritasoisia palvelijoita ja portaita seurakuntaansa. Lähtisin ulos viipymättä tuollaisesta konsernista, mikäli olisin sen jäsen. Lapsikaste, kummius, konfirmaatio ym... ne on eksytystä. Kirkko ei ole Jeesuksen Kristuksen asettama seurakunta. Vaan aivan muuta. Missä palvelevat kyllä elävät uskovat. Mutta tulisivatpa käsittämään mistä on todella kyse.

Jumalan Seurakunnassa, on sellaisia virkoja virkoja kuten, evankelista, opettaja, paimen, armolahja virkoja jne.., mutta ei niin että kukaan olisi toisen yläpuolella herrana. Sellainen järjestys on antikristillistä. Tämä kirjoittamani asia on aivan selkeä. Katolisessa kirkossa ylin eliitti on paavi. Ilmestys kirja puhuu antikristuksesta ja väärästä profeetasta. Tässä maailmassa vaikuttaa antikristuksen henki. Vaikuttaa todella. Se mm. tarjoaa vaihtoehtoisia pelastusmuotoja, esim. ehtoollinen, konfirmaatio, vauvakaste ym... sekä sivistynyt elämä ja vaellus.

Antikristillinen liike tai kirkkokunta, kiistää yliluonnolliset parantumisihmeet, yliluonnolliset voimateot, armolahjat, Jeesuksen Veren ainoana pelastusmahdollisuutena, kolmiyhteisen Jumalisuuden tms.. eli jotakin se ottaa pois Jumalan Sanasta. Jotakin jää, jotakin pois. Ja yleensä se ei paljasta suoraan julkeuttaan. Vaan kiertää sen. Yleensä se paljastuu, kun alkaa tapahtua karismaattisia ilmentymiä Pyhän Hengen vaikutuksesta, silloin se kohahtaa. Silloin sen todellinen luonne tulee esille. Meidän ei tule antaa ihmisille kunniaa.

Mutta tämä pyramidi rakennelma, edellyttää ylempien tahojen ja niitä edustavien ihmisten tottelemista ja samaa mieltä olemista heidän kannoissaan, ja se ei ole Jumalan Sanan mukaista, eikä Jumalan asettamaa tai säätämää, siinä ei ole Jumalan siunausta yllä. Tämä asetelma estää riviuskovia, nousemasta siihen palveluksen virkaan, kuin mihin Jumala tahtoisi heidät kohottaa ja valtuuttaa. Heidän täytyy toisin sanoen tehdä se kirkon ulkopuolella. Kirkko on toisin sanoen kontrolloitu ja kaavoitettu seremonioiltaan, siellä ei ole vapaus, Jumalan Hengen liikkua vapaasti ja toimia.

Siinä on vääristymä. Sillä Herra Jeesus on seurakunnan pää, kukaan ihminen ei saisi, määrätä Jumalan Hengen liikehdintää ja kuinka sen tulisi tapahtua, ja missä rajoissa ja ajassa. Siis ei pitäisi sitä rajoitella. Luin erään maininnan. jossa mainittiin, että kirkko ei hyväksy pyhittymistä. Ei tietenkään antikristillinen järjestelmä halua että Jumalan Pyhyys laskeutuisi sen kirkkoihin, yliluonnollisesti, sillä se hajottaisi koko tuon pyramidin. Ja tämä kirkkojärjestelmä sillä tavalla hallitse kaikkea, että mitään uhkaavaa ei tapahdu.

Nyt on kirkkoon levinnyt alkoholismi sallimus, tupakka sallimus, homosallimus, sinkkuaikuisten hedelmöityshoito sallimus, homosuhteiden sallimus. Tyypillistä antikristilliseen kirkkokuntaan sopivaa kulttia. Nyt jos koskaan elävien uskovien olisi nähtävä, mikä on tämä konsernus. On vaarallista omaksua sellaista itselle. Jumalan seurakunnassa, ainoa ja pätevin ohjekirja on Raamattu. Ei vinot pinot asiakirjoja ja lakikirjoja, jotka eivät ole Jumalan asettamia, vaan aivan muuta.

Seurakunnan pää on Jeesus Messias. Ei piispa, ei munkki, ei paavi ei arkkipiispa, ei antikristus tai väärä profeetta. Missä on joku muu kuin Kristus Herra, se on antikristillistä!!! Kristus ei kohota seurakuntaansa johtoon sellaisia, eikä salli uskovien nostaa ketään kenenkään yläpuolelle. Tämä oppi on tullut muualta. Lähtekää ulos sellaisesta!

-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --
RAAMATTU 2005: http://www.nettiseurakunta.net/2005
wwBible haku: http://www.wwbible.net/php/biblesearch.php3
-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.