IRC-Galleria

Älkää eksykö totuudestaSunnuntai 18.06.2006 03:18

- -- -- -- - -- -- - -- - -- - -- - -- -- - -- -- -- - -- -- - -- - - - -- --- --- -- --- - -- -- -- ---
Gl 6:7. Älkää eksykö [totuudesta]: Jumalaa ei voi huijata. Mitä ihminen vain kylvääkin, sitä hän myös niittää — 8. nimittäin se joka kylvää omaan lihaansa, niittää lihasta turmion, mutta se joka kylvää Henkeen, niittää Hengestä ikuisen elämän.9. Kun siis teemme hyvää, älkäämme lannistuko, sillä me saamme myös niittää aikanaan, kun emme väsy. 10. Näin ollen, sen mukaan kuin meillä on aikaa, tehkäämme hyvää kaikille, mutta varsinkin uskon perheen jäsenille.
- -- -- -- - -- -- - -- - -- - -- - -- -- - -- -- -- - -- -- - -- - - -- -- -- - -- -- - -- -- --- -- ---

Sellainen uskova, joka suvaitsee avioliiton ulkopuolisia suhteita, tupakointia, kiroilua, juoruilua, väkivaltaa ja viihdemediaa, sortoa ja himoja, sellainen uskova ovat epäluotettava. Sellaiset ovat kaksimielisiä ja lihallisia. Ja vääriä opettajia. Opettaessaan Jumalasta, he ovat valehtelijoita, jos pitävät kiinni omista syntitottumuksistaan. Ja heidän opetuksensa syyttävät heitä heidän synneistään, joissa he ovat kiinni. Heidän epäjumalansa on joku synti. Ja kuinka he voisivat ainoaa Pyhää Jumalaa julistaa, palvottavana, jos palvovat omaa lihaansa, ja sen himoja seuraavat.

Jumalan Sana sanoo, että himot on syntiä, avioliiton ulkopuoliset suhteet ovat syntiä, jopa vieraan naisen tai miehen katsominen on aviorikos. En tiedä tosin jos ei ole aviossa, niin kuinka sitten? Eli vaikkapa tyttö rakastuu poikaan ja näkee unta hänestä. En tiedä onko se väärin. Mutta jos olisi naimisissa olvevista kyse, se on ainakin Jumalan Sanan mukaan aviorikos. Sitten Jumalan Sana puhuu että huumausaineet on syntiä taikuus on syntiä. Jos näitä syö ja juo, eli omaksuu, ei voi jakaa Jumalan Pyhää Sanaa.

Sillä kahdesta pöydästä syötynä, ei voi tuoda ehdottoman puhdasta ja elävää sanaa esille. Kun uskova lukee Jumalan Sanaa, hän miettii sitä, hän ajattelee ja visioi sitä. Kun ihminen katsoo viihdeohjelmia, hän ampatisoi, kannattaa virtuaaliesiintyjiä, kannattaa juonikuvioita, eläytyy, ja syö ja juo ja omaksuu. Ja on koukussa, hypnotisoitu juoneen kiinni. Jos joku tulee häiritsemään kesken kaiken, niin se ihminen tulee kiukkuiseksi, ja yrittää selvittää sen ongelman mainoskatkolla tai tosi lyhkäisesti.

Voiko uskova ärähtää samalla tavalla paholaiselle, jos se tulee houkuttamaa rukouksesta tai jumalan Sanan edestä pois? Voiko? Jos ärähdät television katselun keskeyttäneelle, vaikka Jumalan äänelle, sanot kenties että ei nyt, ohjelman jällkeen sitten. Mutta kun ohjelma on loppu, ajatuksiisi ei mahdu muuta, työstät vain sitä katsomaasi mielesssäsi. Mutta et ärähdä paholaiselle kun se hankaloittaa ja kiusaa sinun mieltäsi, kun syvennyt Jumalan eteen. Ja kun olet tutkinut Jumalan Sanaa työstät sitä, kirjoitat siitä, ajattelet sitä, puhut siitä.

Mitä puhut? Mitä puhut ihmisten kanssa? Todella? Mitä ajattelet? Minkä orja olet? Minkä kouluttama? Minkä oppilas? Mitä palvot todella? Ketä kuuntelet todella? Kenen edessä nöyrryt todella? Kuka on ensimmäinen? Kenelle avaat sydämesi? Kenet suljet oven ulkopuolelle aina ja aina ja aina, kunnes Hän ei enää kutsu? Valitsetko helpomman lihallesi, passiivisen vaihtoehdon. Etkö jaksa rukoilla ja lukea Raamattua? Miksi sinä et ärähdä paholaiselle? Tunne se. Tiedä se. Se on sinun lihasi kanssa kimpassa, sinun lihasi toteuttaa mieluusti paholaisen jujuja. Velttoutta, nautiskelua ja löhöilyä.

-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --
RAAMATTU 2005: http://www.nettiseurakunta.net/2005
wwBible haku: http://www.wwbible.net/php/biblesearch.php3
-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.