IRC-Galleria

Heeibi

Heeibi

If you shout, do it loud and clear.

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.10.2007 22:22

Skorpioni


Moni tuntee vetoa skorpionin salaperäisen kiehtovaan olemukseen, mutta muutamille hänen voimakas persoonallisuutensa on liikaa.
Yleensä hän kuitenkin herättää vain positiivisia tunteita.
Luonteeltaan skorppari on kiivas taistelija, äkkipikainen ja peloton.
Koska hänen itsevarmuutensa on hyvä, pitää hän itseään usein erehtymättömänä.
Nuoruuden tunnekuohuistaan päästyään skorpionista tulee luotettava kumppani rakkaalleen.
Skorpioni on hypnoottinen olento, joka pitää mielenliikkeensä salassa läheisimmiltäänkin. Skorpioni on äärimmäisyyksien ilmentymä, jolla on yleensä yhtä paljon sekä uskollisia ystäviä ja ihailijoita että kateellisia vihamiehiä.
Skorpioni ei turhia höpise, mutta on kiitoksissaan ja moitteissaan rehellinen.
Skorpioni ei unohda kokemaansa ystävällisyyttä koskaan ja korvaa kaiken hyvyyden moninkertaisesti.
Myös loukkaukset pysyvät ikuisesti hänen mielessään ja hän voi ankarasti kostaa kokemansa vääryydet.
Skorpionia kiehtovat kaikki elämän ilmenemismuodot synkimpiä puolia myöten ja hänellä on taipumus vaistomaisesti tietää asiat ennen kuin hänelle niistä kerrotaan.
Älykäs skorpioni loistaa missä tahansa ammatissa niin halutessaan.
Skorpionista voi tulla loistava lääkäri, poliitikko, tv-tähti tai baarimikko, ihan mitä vain. Skorpioni tekee ratkaisunsa oman päänsä mukaan.

Ystävänä skorpioni on kuitenkin viisas, uskollinen ja avulias.
Hän muistaa saamansa palvelukset ja tulee korvaamaan ne ruhtinaallisesti.
Aurinkomerkeistä ainoana hän on valmis uhraamaan vaikka henkensä rakkaittensa puolesta. Skorpionin kiihkeys voi joistakin ihmisistä tuntua jopa pelottavalta, ja se onkin ehkä viisasta harkita, mitkä itseensä kohdistuneet vääryydet skorpioniystävälleen kertoo.
Skorpioni voi nimittäin ratkaista ongelmasi hyvinkin suoraviivaisesti ja lopullisesti keinoilla, joita on parempi olla miettimättä tarkemmin.
Vaikka skorpionin ympärillä leijuu aina hienoinen väkivallan häivähdys, sairaita ja murheenmurtamia kohtaan hän tuntee poikkeuksellisen lämmintä myötätuntoa.
Häntä ei ehkä voi kutsua kovin herttaiseksi, mutta kulmikkaasta käytöksestään huolimatta hän haluaa pelkkää hyvää niille, joista pitää.
Skorpionin mieli on, kuten muillakin vesi-ihmisillä, syvä ja tutkimaton.
Hän mietiskelee ja pohtii, mutta kukapa tietäisi tarkalleen mitä, sillä skorpioni pitää aina osan salaisuuksistaan itsellään.
Elämä, kuolema ja niihin liittyvä mystiikka kiehtovat salaperäistä Pluto-ihmistä, sillä elämä sinällään on hänestä ratkaisematon arvoitus.

Jokaisessa skorpionissa on ripaus keskiaikaista itsensäkiduttajaa.
Hän hakee tyydytystä vastoinkäymisten voittamisesta.
Skorpioni onkin parhaimmillaan ammateissa, joissa hän saa käyttää taistelijanominaisuuksiaan: voimaa ja päättäväisyyttä.
Hyvän kestokykynsä, lievän fanaattisuutensa ja suoraviivaisen urasuuntautuneisuutensa takia tästä Pluto-planeetan hallitsemasta ihmisestä jää elämään värikkäitä legendoja, joita kerrotaan firmassa sukupolvesta toiseen.

Työkavereidensa keskuudessa skorpioni jakaa mielipiteet kahtia: puolet porukasta pitää häntä napakkana ja tervejärkisenä kollegana; puolet taas pelkää häntä ja hänen sanaista sivallustaan.
Se puoli porukasta, joka suhtautuu skorpioniin myönteisesti, arvostaa lojaalisuutta, jota hän tuntee työnantajaansa kohtaan. Pelkäävä puolisko ei sen sijaan luota häneen ja pitää häntä omituisena salamyhkäisenä friikkinä.
Jokainen terve skorpioni-ihminen halajaa valtaa.
Ihmistuntemuksensa ansiosta hän onkin viekas ja vaarallinen neuvottelija, joka vetelee leikiten vastapuolen lankoja ennen kuin antaa tälle viimeisen, kuolettavan iskun.
Skorpioni etsii kumppania, joka miellyttäisi hänen taiteellista silmäänsä ja joka olisi riittävän rohkea ja älykäs elääkseen vahvan skorpioninsa rinnalla.
Skorpionissa itsessään on maagista vetovoimaa, jota vain harvat voivat vastustaa.
Vaikka skorpioni-ihmistä hivelevät huomio ja kauniit sanat, häntä ei tyhjillä sanoilla viilata linssiin.
Itse hän ei voisi kuvitella alentuvansa valheelliseen imarteluun.
Rakkaus on Pluto-ihmiselle yhdistelmä hellyyttä ja himoa.
Rakastuessaan tämä kovapintainen tunneihminen on puhdasotsainen idealisti, joka ei välitä, vaikka rakastettu olisi pennitön maankiertäjä.
Vaikka skorpioni saattaa harrastaa parisuhteen ulkopuolelle suunnattua kevyttä, leikillistä flirttiä, hän on kuitenkin erittäin uskollinen.
Rakkaus on hänelle vakava asia, jonka kanssa ei pidä leikitellä.
Kumppanin hyvinvointi on skorpionille kaikki kaikessa, vaikka sitä ei ehkä usko kukaan, joka on kuullut tämän ivallisen hämähäkki-ihmisen julmalta tuntuvia lausuntoja.
Todellisuudessa intohimoinen skorpioni on valmis pistämään vaikka koko elämänsä uusiksi tehdäkseen rakkaansa onnelliseksi.
Samanlaista uhrautuvaisuutta on vaikea löytää edes muiden, hellämielisempinä pidettyjen aurinkomerkkien joukosta.
Skorpioni on voimakkaan seksuaalinen olento, jolle erotiikka edustaa elämän ja kuoleman kaltaista perusvoimaa.
Skorpioni rakastuukin ihmiseen, joka kykenee nauttimaan aistimuksistaan iloisena ja hyvällä omallatunnolla.
Jokaisen tasapainoisen skorpionin mielestä seksi on kuitenkin luonnollinen tapa nauttia luonnon ihmisruumille suomista lahjoista.
Rakastelu on skorpionille pelkkää fyysistä suoritusta syvällisempi juttu.
Skorpioni ei voisi edes villeimmissään kuvitelmissaan viedä vuoteeseensa ihmistä, jonka kanssa hän ei olisi samalla henkisellä tasolla ja jota kohtaan hän ei tuntisi täydellistä luottamusta.


Kaikki pitää paikkansa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.