IRC-Galleria

>Tiistai 20.10.2009 22:57

Skorpioni:
Rakkauden planeetta huipentuu Skorpioniin, jonka toiminta-aluetta ovat tiiviit ja kiihkeät parisiteet, suhteet, joissa asioista puhutaan niiden oikeilla nimillä. Tämän merkin alla syntyneiden kokemuspiiri ulottuu rakkauden paratiisista aviolliseen helvettiin. Skorpioni on syvästi tunteva liittolainen, joka rakastuessaan panee kaiken peliin. Jos rakkauden kohteen tunne ei ole yhtä syvä, loukkaantuu tämä liittolainen verisesti. Jos keskinäinen tunteiden virta on vuolas ja kaksisuuntainen, ei Skorpionin tarvitse koskaan poistua siitä.

Pimenevän syystalven lapsella on muita sosiaalisia merkkejä enemmän psykologista silmää ja strategian tajua. Hän pystyy kätkemään päämääränsä ja lojaliteettinsa jopa lähimmiltään.
Usein hän näyttää jopa etsiytyvän sosiaalisten salaisuuksien maailmaan. Sukupuolestaan riippumatta hänellä on sisäpiirin tietoa kaikenlaisista asioista -- puoluesihteeriainesta.

Skorpioni "hajauttaa" elämänsä niin, että yksi ystävä tuntee hänestä yhden puolen, toinen toisen ja kolmas loput. Yksikään ei tunne häntä kokonaan. Skorpioni on kuin ruokaa eri paikkoihin kätkevä orava, joka ei halua olla yhden kätkön varassa. Lopullinen totuus Skorpionista paljastuu vasta testamentissa.

Jos Eevalle voisi määritellä tähtimerkin, sen täytyisi olla Skorpioni. Kaikki vaimossa tarvittavat ominaisuudet ovat hänessä: laaja tunneskaala, aimo annos huolehtivuutta ja roppakaupalla keinoja, joilla miehen pako estetään. Hän voi olla gracekellymäinen lady tai kikkamainen seksipyssy, mutta hän on aina tosi nainen.

Skorpioninaisen suurin heikkous on menneisyyteen kiinnijääminen: ex-puolisot tahtovat kummitella nykyisissäkin suhteissa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.