IRC-Galleria

HeidiRoxx

HeidiRoxx

Pretty in pink, wicked in black

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Horoskooppeihin koukussa.Perjantai 31.07.2009 22:46

Eläinradan horoskooppi - Leijona
Koska Leijonan jakso on vielä kesäinen ja valoisa, on merkin alla syntyneissä jäljellä hallitsijan elkeitä ja hetkittäistä itseriittoisuutta. Sydämessään Jalopeura välittää aidosti lähimmistään ja alaisistaan. Jos hänen itsetunnossaan ei ole vikaa, hän on lämmin ja valoisa ja pystyy tulemaan lähelle ihmistä.
Hän nauttii saamastaan huomiosta, mutta ei juuri koskaan kuvittele saavuttaneensa kaikkea yksin: voittaessaan Syksyn sävelen hän jakaa ruusut tukiryhmälleen.

Kiinalainen horoskooppi - Koira
Koira on uskollinen, rehellinen ja epäitsekäs kumppani. Hän haluaa toisille aina vain hyvää ja on oikeuden ja totuuden etsijä ja puolustaja. Hänen itsetuntonsa ei ole paras mahdollinen ja hän on vähättelyn mestari. Mutta jos hän havaitsee jonkin epäkohdan, hän nousee ylös murheesta taistelemaan. Koiraa ei saa kohdella huonosti, hän ei koskaan unohda.
Työelämässä hän on touhukas, riippumaton ja velvollisuudentuntoinen. Raha ei ole koiralle tärkeä, mutta sitä näyttää hänelle kertyvän. Koira rakastaa koko sukuaan.

Druidien puuhoroskooppi - Jalava
Jalava-henkilö on vaatimaton, rauhallinen ja tasapainoinen. Hänellä on myös taipumusta hidasteluun ja moralisointiin. Hän on suoralinjainen, avoin ja antelias. Jalava rakastaa johtamista eikä pidä alistumisesta. Hän on voimakkaampi kuin muut ja kestää myös epäonnea. Hän on myös erittäin vastuuntuntoinen.


Huh. Kylläpä noi horoskoopit tietää musta kaiken :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.