IRC-Galleria

ETSIN LAUKKUA.Keskiviikko 09.11.2005 01:50

Joensuun jälkimainingeissa kävi sitten niin, että kadotin viininpunaisen laukun johonkin matkalle. Joten, jos Joensuu-Lahti välisillä huoltoasemilla näkyy/on löytynyt ko. laukku, ottakaa yhteys tähän suuntaan. Todennäköisesti se ei leijunut suljetuista ikkunoista ulos eli se pitäisi löytyä joltain seuraavista huoltoasemista:

1. 40km ennen Heinävettä, Nesteen huoltoasema (jos joku omistaa yhteystiedot kyseiselle huoltoasemalle niin ne voi myös kertoa)...en nimittäin muista muutakuin sen, että tämä oli tosiaan Neste, jossa on Heinävesi-kyltti ulkopuolella.

2. Huoltoasema, josta ostin sämpylän ja Batteryn, ja jossa oli punaiset penkit. Soitin kyllä tähän paikkaan, kun löysin kuitin, ei ollut näkynyt laukkua.

3. Vihantasalmi. Tännekin soitin, mutta ei ollut.

Muistikuvat ovat hieman hatarat, koska ajoin hitusen tokkurassa koko matkan takaisin Lahteen, siksi en tiedä missä vaiheessa laukku on kadonnut. Muistelisin nimittäin, että se on ollut koko ajomatkan apukuskin jalkatilassa, enkä ottanut sitä missään vaiheessa mukaan, kun pysähdyttiin.

Muutoin ei niin harmittais, muttakun siskon Intiasta tuoma riipus meni laukun mukana, niin se kyllä harmittaa. Sori Henna.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.