IRC-Galleria

?Torstai 18.05.2006 23:53

onko se väärin?ei ehkä.tai on. ei. kai. siis mikä?höh. miksi asiat on välillä niin hiton monimutkaisia?tai elämä. miks? höh. täh? nyt en ymmärrä kyllä. hei.

hipheihurrrrraaaaa!!!!Maanantai 15.05.2006 20:21

jesh!ens syksyn työssäoppimispaikka varmistui tänään!!!ei stressiä enää siitä.eikä edes tarvinnut mitään oikeastaan tehdä =) iloinen ihminen. ei stressaa enää huominenkaan. eikä tää produktio.eikä mikäääään!!!jesh, jesh....nyt vain sitä päättötyötä miettimään xD otan siis kolmosten neuvosta vaarin. ja suunnitelen jo kesällä. ainakin suunnittelen suunnittelevani. varmasti ja aidosti ja oikeesti. aikuisten leikisti ja oikeesti. hei.

aaarghh!!!!Tiistai 09.05.2006 23:35

nyt tuntuu ensimmäisen kerran siltä että voi veenus!herätys klo 02.00 ja tässä sitä vielä kekkuloidaan. kummasti piristyun kun kotiin puolisen tuntia sitten saavuin. tää viikko on jostain syystä ollut kuin tervanjuontia. väsymys painaa, ottaa päähän, ahdistaa ja ottaa lisää päähän kun ei ehdi asioitaan hoitamaan. kun ei voi soitella millon sattuu ja nyt kun just pitäis soittaa millon sattuu. ääh, nukimasteria katselemaan yritän mennä.huhuilen jos sattuisi jossain olemaan. parempaa mieltä ja viikkoa toivoen. hei.

?Sunnuntai 30.04.2006 19:08

Muistatko sinä, joka juuri luet tätä tekstiä ja tunnet minut (esim. omistat puhelinnumeroni, olet paras kaverini, olet joskus jutellut kanssani jne.) miten tapasimme? Minä muistan (ehkä!) mutta muistatko sinä? Ole kiltti ja kommentoi että tiedän sinun muistelleen meidän kaveruuttamme :)
Sinä, joka kommentoit (tai luit tätä) kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä, miten moni sinut muistaakaan!


hei.

vappuSunnuntai 30.04.2006 18:01

ihanaaaaaa!aurinkoa, grillausta, musiikkia, raikkaita kesäjuomia, ystäviä, aurinkoa, hieman baaria ja ystejä ja yhdet synttärit. ja terassikeikka auringolla höystettynä. mitä muuta voi vapulta enää toivoa? hmmm, sitä kyllä ettei hullut linnut hyökkää päälle. mutta muuten ei muuta. ja aurinkoa.

Auringon täytteistä ja ihanaista vappua kaikille!!!!
<3

hei.

tylsimys.Torstai 27.04.2006 02:20

ehkä tylsin päivä tänään vähään aikaan. toimistolla. ei mitään hommia. tai jotain pientä mut ei koko päivän täytteeksi. blah. no, huomenna uudet kujeet taas. ensi viikolla uudet kuvaukset. ajoa. ajoa. ajoa. iiiik. naps. nips. hei.

aurinko.Sunnuntai 23.04.2006 23:11

terassikausi avattu. eilen. ei vielä tarkene koko iltaa istua kyllä. nannan synttäreiden yhteydessä. kiitos ihanille, oli kivaa. huomenna taas ahertamaan. jee. väsy vähän. kohta vappu. juhlat. jee. nähdään. hei.

jeeeeeee!!!!!Torstai 20.04.2006 00:44

Jeeeeee, oon niiiiin ilonen! eilen tuli iloinen yllätys puhelimitse. yhdestä tuotantoyhtiöstä soiteltiin ja kyseltiin tuunko harjoitteluun!jeeeee! syksyksi nyt sitten luultavammin on siis harjoittelupaikka myöskin. no, kaikki on mahdollista, mutta lupaavalta kuulosti. oon kuitenkin ollu siellä haastattelussa joskus maaliskuussa ja puhuttiin vain tästä tän hetkisestä harjoittelusta silloin. ja nyt kun oon toisaalla kesäkuun loppuun niin en voinut vielä mennä tuonne ja sitten kysyivät jos haluaisin tai tarvitsen syksyllä paikkaa ja....jeeeee!!!no joo, ei kuitenkaan pidä nuolaista ennen kuin tipahtaa, vai miten se typerä juttu menee elän nyt vaan harjoittelun kerrallaan, sen verran rankkaa on...uusiin hommiin ja kuvauksiin huomenna. ja ikävä kaikkia luokkiksia <3 Auringolle on ollu pakko rimputtaakin =) ou nou! yötämyötä. hei.

hoh.Keskiviikko 12.04.2006 00:52

oon väsy.niin väsy. aikainen herätys, pitäisi jo melkein nukkua. mutta kun ei nukimatti tuu. hetken olen kotona ollu. on tämä työharjoittelu rankkaa vaikka vasta muutama päivä takana.pelottavaa. siis tämä väsy. mut onneksi on ollu kivaa. vähän hölmönä ollut kun niin myöhäisessä vaiheessa kuvauksia vasta mukaan tuli, mutta ei se mitään, teen mitä pystyn. ja onneksi meitä uusia on kaksin kappalein, tuetaan toisiamme =) ja tänäänkin oli yksi tuttu avustaja =) hoh. puuroa ja petiin. hei.

jeij!!Lauantai 08.04.2006 00:16

ah, eka päivä takanapäin, kotona ollut tunnin verran. pitkä päivä, mutta antoisa. mukavia tyyppejä, kivoja tehtäviä. enkä edes keittäny kahvia vielä =) maanantaina taas kuvauksiin avuksi, autokuskiksi ainakin, jännää. väsy, pakko mennä saunan kautta telkun eteen ja syödä!!hei.