IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »
Tänään on Suomen itsenäisyyspäivä. Tänään juhlitaan kaikkia hyvin itsenäisiä ihmisiä. Itsepäisiä, itserakkaita ja itsekeskeisiä ihmisä muistetaan tänään mm. Suomenlipuilla. Tämä juhla muistuttaa meitä monesta asiasta, keskeisimpinä sanoina voitaisiin mainita, itsenä ja isyys. Tänään on myös linnanjuhlat, sinne on kutsuttu juuri näitä itsekkäimpiä ihmisiä. Heitä on todella paljon ja ihmiset seuraavat niitä television ja muiden viestintä mahdollisuuksien välityksellä. Juhlan tärkein ajatus on se, että paras puku saa huomiota seuraavan päivän iltalehdessä ja -sanomissa. Usein miehet jäävät tässä kisassa vähemmälle huomiolle, mikäli asu on perinteinen musta puvuntakki, housut ja tennis-sukat.
Hyvää itsenäisyyttä kaikille, itsenäistykää ja olkaa itserakkaita!!! Itse olen ainakin...

(Kolumni Sonkajärven paikallislehdestä, Sonkasanomat 6.12.2005, nimim. Heimo)

Rakas opintotukipäiväni!Maanantai 05.12.2005 05:06

Tänään saan nauttia monia kivoja minuutteja siitä, että tililläni koreillee vajaat 400 euroa. Rankan laskunmaksu sessioiden jälkeen, pian tämäkin ilo muttuu taas jokapäiväiseksi "palio vielä rahhaa tälle kuulle" -laskelmaksi, maksi makasiinillä vois käyä shoppaileen, muuttus elämä paremmaksi, kenties maksitupla auttas? Vai tulisko Rainbow -suklaakeksi halvemmaksi? Koko ajan vaan mennee tiukemmaksi, läppäri haaveet siirtyy kauemmaksi, unelmaksi...

Ot(tai)sikkoSunnuntai 04.12.2005 16:25

Nii mää vaa sitä että ku niin me eilen piettiin kisat valikkarilla ja sitte niin oli näläkä ja tota sitte niin tullesa me niin käytiin tosa nuin niin tori grillillä nii mää vaa ottiin lihapiirakan ja jani kai söi jonku herkkuhampurilaisen ja takapenkillä niin ne ei sit kai syöny mittää ja sitte niin niin tiistaihin asti ois kai sit niinku lommaa ja tota tai siis ois kai meil niin tota maanantaina koulua mut tota noin mää en sit vissiin oo menosa ko mää en oikeen pääse ja sit tota ei oo hirviänä rahhaa ja silleen et ei mulla sitte muuta
Kuopion liikenteen paikallisbussi, linjaa seitsemän ajava linja-auto nro.236 on vialla, Stop -nappia painaessa kuuluva merkkiääni on vioittunut harmittavasti. Normaalisti heleä ääni; Bling!, on ajan saatossa muuttunut vaisuksi; Biooouuuuuiiinngg -ääneksi. Tämä saattaa aiheuttaa hilpeyttä, etenkin nuorien matkalaisten keskuudessa. Pyydämme silti ottamaan asian vakavasti ja ymmärtämään, että myös stop -merkkiäänen patteri voi joskus olla lopussa. Vika pyritään korjaamaan mahdollisimman pian, ettei asiasta koituisi iso numero nuorison keskuudessa. Torstai-iltana ajovuorossa ollut Seppo (nimi muutettu) kommentoi asiaa seuraavasti: "on kurja huomata että näinkin vakava asia pistetään leikiksi, päätepysäkille saapuessani kaksi nuorta, mustiin huppuihin pukeutunutta painelivat nappia leikillisesti, mikä on erittäin epäasiallista käytöstä, vielä poistuessaan linja-autosta, toinen osapuoli piti nappia usean sekunnin pohjassa..." Asia on tutkinnassa ja poliisi koittaa saada mahdolliset tekijät selville. Alkoholilla ei osuutta asiaan.
Ritva-Armiina Ylijynkkä-Mäkelä, Savon sanomat. 1.12.2005

Tinttarallaa päivyrini omani mun!Torstai 01.12.2005 13:58

Näin viime yönä sellaista unta, et maahan sato kauhiana lunta, sit meijän valuttaa oli euron sijaan punta, ja mikä olikaan tää maakunta? Punta rilla kävin kans aamulla, huusin: AAA MULLA on ylipainoa. Ja joku soitti pianoa, kappaleena varmaan ukko noa. Noloa.

Heissuli vei raxu päikkis!Keskiviikko 30.11.2005 19:42

Ajattelin taas kirjoittaa, kun tänään tapahtui jotai vallan ihmeellistä. pistin KOLME purkkaa kerralla suuhun! Mieti sitä.
Tännään tuli lunta, ja sen ansiosta bussit veti reisinkiä (racing) ja sen ansiosta bussit oli myöhäsä öpaut (a bout) 9 mindee... Ei mul sit muuta. Kai tää riittää tältä päivältä? vai? No okei, kävin mä skedeemässäki (rullalautaulimassa)

Rakas päiväkirjani...Tiistai 29.11.2005 18:44

Tänään oli ihana päivä!!! Sillä tänään on enää 12 päivää meidän tätin miehen nimppereihin!! Oota innolla mitä kaikkea hyvää niillä kekkereillä saakaan :P
Mitä muuta jännää tänään sitten tapahtuikaa? Hmm, ainiin, melkein unohdin!!!! siis juuri tänään luin lehteä ja söin.

Hei hei rakas päiwäkirjani... <3
- Vanhemmat »