IRC-Galleria

Keväistä päivää päivääkirjani.Tiistai 28.03.2006 23:01

Tännään on ollu TOSI ihana ilima, lunta on satanu koko päivän vaakatasosa tuulen ja tuiverruksen saattelemana. Ja sitte melekeen taas myöhästyin yhestä bussista, juoksin läpi tulen ja jään, pelkäsin että bussin kyydistä jään, mutta silti tulen ja jään bussiin istumaan. Eilen myöhästyin bussista ja jouvuin oottaan puolituntii kaupungil. Suhteellisen ikävää. Olin koulusaki puoli seittämään asti, ja siks melkeen myöhästyin bussista ku en meinannu päästä mistään ovesta ulos. Miettikää, mut melkeen teljettiin koulun sisälle. Mut onneks yheltä tyypiltä sai neuvoja ja kävelin läpi koko lapyrinttimäisen koulun ja pääsin vihdoín ulos. Ulos ut. Et jos meijän koulun vahtimestari lukee tätä mun päikkäriäni niin terveisii et aika huono sysyteemi mun mielestä nuitten koulun ovien suhteen. Väsyny turta ja sekis olo. Pubi on nolo.

LonelyBroykkönBurnOutAngel86
Olin siis Jyväskylässä, ihan vaan kylässä, oli aika hiasta vejetty ässä, mut nyt oon tässä, se reissu siis menneesä elämässä. Oli älyttömän mukavaa, aina ku oven jyväskylään avaa, se maata avartaa. Käytiin muunmuassa luisteleen, pitkin järven jäitä veteleen, ode joutu käveleen, ku mää lainasin sen luistimia, ei ollu mukana uistimia, pilikkimisseen siis, pistä viis, välillä levähyspaikka meille lissää voimia anto, tinde luuli et se paikka oli avanto, kuitenki se meitä kaikkia kanto, välillä tökki, mut ei jäällä ollu puun kanto, vaan railoja, mut eine meiltä vieny iloja, pikemminki liikakiloja. Luisteltii ympäri koko järvi, oli välillä jääsä koko lärvi, no ei ees ollu pahasti, päästiin puoleen välliin asti, meitä oli kamalasti, väkiä. jottai karstulan kasvatteja, melekeen ku hattivatteja, en muista palio oli watteja, siinä lampusa jonka luiki sai tartsilta, aika iso on kuokkalan silta, käytii sen alla yks ilta, meitä oli mää, luiki ja janne, nähtiin kaupungilla yks manne, sen nimi saatto olla vaikka anne. sitte oli yhet isot family partyt, yhet tyt öt, piti synttärit, en muista tarkkaan mitkä oli ne värit, joita oli siinä lankarulla paketisa, minkä jompi kumpi sai lahajapaketisa (hyvä riimi), käytiin myös pertun raksaamasa talosa, oli komia ja valosa, sieläki kävi osa, jkyläläisistä, en ees kyllä tiiä mistä, ja kalliokosken harri oli kans mukana, kumpi on parempi mariska vai kana? sitte me kaikkia muutaki tehtiin, ja vielä sitte sunnuntaina ehtiin, käyä luigin kummilapsen synttäreillä, oli kivvaa heillä, nyt kuitenki ollaan eri teillä, kerta on jo maanantai, ois jo perjantai...

"jos sinulla ei ole mitään tekemistä, tee jotakin" Nalle Puh.044 123 4569
Vaatteet:

luumun väriset alushousut
kelta puna harmaa musta ruskea sininen raitanen t-paita valkeella printillä
valkeet sukat jossa mustia ja punasia raitoja
siniset sammarit, mustalla vyöllä
ruskea huppari vaaleen ruskeella printillä
electric merkkinen mustavalko raitanen pipo
vihree toppatakki karvakauluksella
viininpunaiset lapaset kirjavalla raidotuksella
beiget i path skedekengät

ommattu blyymille.

SunnuntaiSunnuntai 12.03.2006 20:22

Ei väkisillä, yritin keksiä vaikka mitä juttua anemisesta sunnutaista. Mut ei sitte, sunnuntai fiilis....

anemiaan_vaipunut86@deitti.fi

Kampikammionkattovalot.Torstai 09.03.2006 18:26

Eilen oli kivvaa. Me käytiin laittaan meijän oma (melekeen ainaki) Valikkari kuntoon, me siivottiin se, me lämmitettiin kaminaa, me vaihettiin kattoon kaikki lamput. Lamppujen osto ja vaihto oli eräälainen opereissön (operaatio). Ensin tartti käyä ostaan lamput (12kpl 16w kirkas lamps) pyhäjoen ässästä (eli äsis, eli S-market). Ne lamput saatiin ostettua pyhiksen nuorisoseuran laskuun, ja tikkaatkin saatiin lainaan. Kiitos koko S-market ketjulle ja kettingille. Saatiin vaihettua lamput rikkinäisen pöyvän, kurbin ja tikkaiden avulla. "pitäkää nyt ja lujasti niistä portaista kii..." Ei meitä pelottanu.

Ainiin ja välisä me saunottiin, haettii lunta ulukua ja hinkattiin kaminaan, höyr höyr. Lämpeni kivasti. Ellen vääräsä oo niin saatto josai välis olla lämpimämpi ku ulukona.

Sitte me päästiin skeittaamaan ja me skeitattiin. Ja Hökä toi mulle dekin <3.

Kiitti kaikille frenduille ja tutuille ja Smarketeille! Teitte päivästäni juhlan.
Tännään takasi pyhixel.

Ja ainiin tännän mää kävin partyrisa.

Lämpimin syysterveisin, Hegezu.

AiniinKeskiviikko 08.03.2006 00:22

Oli täs pari kuukautta ku en kirjottanu päiväkirjaan mitään, mut ei oo tapahtunu mitään erikoista, kävin vessasa, söin ja olin koneella...

Moikkis moi!

Hempsku, 7.3.2006, Riihijärvi.

Hei taas!Keskiviikko 08.03.2006 00:15

Haba & Maami sanoo:
Heimo fan-club vaatii lisää päiväkirjamerkintöjä ja kuvia IRC-galleriaan!
Haba & Maami on juuri lähettänyt sinulle herätteen!

Jopa nuoret perheet ovat alkaneet kiinnostua minusta. Minusta se ei ole miinusta.
Tästä lähtien päiväkirjaan saattaa tulla muutamia artikkeleita raskausajan ongelmista, lapsiperheen taloudellisista vinkeistä sekä nuoren isän ajanvietto vinkeistä.

Ystävällisin terveisin, Heimis!Kävin tännään kaks kertaa kaupungilla shoppaileen, kummallakkaan kerralla ei ollu yhtään rahhaa, enkä ollu käyny suihkusa kumpaakaan kertaa ennen. Luulen että vastaan tulijoilla alko tekeen hirviästi mieli rasvaista kinkkua :P Ainaki meijä äiti toi semmosen tännää kotia. Mulla on vaikutusvaltaa. Pitäs hakia saunapuut, liiterisä vilisee hiiriä näin joulun aikaan. Paketoin eilen ensimmäisen (ja viimeisen) lahajapaketin, kauhian jännittävvää. Ei ollu lahajapaperia, mun vanaha puananen kenkä laatikko oli ihan jees. Terveisiä kaikille Päiwäkirjan lukioille (ja ammattikouluille). T: Heimo Pattijoelta. ps. kuva ois kiva.

Pirtsakkaa Adventtia evripadille!Sunnuntai 18.12.2005 17:34

TV:Heke 19V

Kävis mullaki katteeksi...Perjantai 16.12.2005 22:06

Jos jollaki alakas joululoma ja mulla ei. Vähä mua tympis. Mut se ois kai kestettävä. En tiiä, kai niillekki on jotai kriisiryhmiä? Whadevööö, mul alko siis tänää joululoma. Oon aika stoked (en tiiä miten toi suomennetaan, koittakaa kestää) Tänää siis ku tultiin Kposta himatsua (himaa, eli kotia) kohti, niin tos ennen Vihantia (suurkaupunki keskellä kaikkea) oli joku raju kolari, R.I.P. Mut ei vielä se, mut ku me jouvuttii kiertää sit jostain Rantsila, Ruukki, Paavola reiteiltä takas kotia, pikkusenko oli orpo olo josai pimees mehtäs ajella, josta oli varmaan tyyliin miljoona kilometrii jokapaikkaan. Meinas vähä hajoo mut ei siiinä, joululoma alkanu nii, ei oo kiire minnekkään XD... (lausutaa et äx dee, emmä sit tiä mitä se meinaa, mut coolii se on) Hyvvää Joululommaa kaikille (niille joilla alako kans tänää, ei niit varmaan montaa oo... mut vhadevöööö) Meikä kuittaa.

**-=~.:><-Heimo-><:.~=-**