IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 24.11.2007 20:43

hee, voittoprosentti valmentajana edelleen 100 :)

tänään oli ekat ysikasien matsit, kaikki maalitykit oli poissa niin piti ottaa niistä mun toisista muksuista pari kovaa vetäjää mukaan. ja iha hyvin meni, kaks matsia hollolaa vastaan. ja pelien välissä bolotettiin joonaksen kanssa siellä nurkissa, tarkotus oli harjotella uusia temppuja mut ei siinä mitään kehdannu kun parhaimmillaan oli kolme joukkuetta tapittamassa vieressä :'D kerran sain bolon naamaankin niin että huuli aukes kun olin tekemässä monorailia ja joku minitirriäinen ravaa edestä ja tein hirveen väistöliikkeen itteeni päin :')

mut nii, oli ehkä tiukimmat matsti koskaan, meinasin saada slaagin kaheksan kertaa. ekassa pelissä tehtiin maaleja melkeenpä vuoron perään, ennen vikaa minuuttia ei oltu kertaakaan johossa mut sen aikana tehtiin kaks maalia :) simo teki yhen vaihon aikana kolme maalia putkeen o/ voitettiin siis 9-7.

toinen peli oli pienen sähellyksen jälkeen kun piti olla aluks hauhoa vastaan. sitten ne keksii siinä ennen peliä että ne tekeekin niille oman sarjan :'DD otettiin sitten tuntia etuajassa toinen "harjotusmatsi" hollolaa vastaan. pari pelaajaa puuttu aluks kun olivat vielä kotona kun peli jo alko :D mut se peli oli ehkä vieläkin tiukempi, voitettiin kuitenkin 6-5 :) enkä hengittäny ~1,5 tuntiin. mut oli aivan kivaa. ääni meni.

ps. tehään joonaksen kanssa joululomalla uus video kun vanhan temput alkaa olla jo aika mutasia :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.