IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 01.03.2009 01:13

tuhottiin muuten dinon kanssa yhen ipanan täydellinen isä -kuva heurekassa. fudattiin pari kertaa siihen tutkaan jotain reilua yheksääkymppiä niin se kattoo siinä vieressä ja sanoo tosi hämmästyneenä "isä, noi vetää kovempaa kun sä"

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.02.2009 02:18

onko mitään sulosempaa kun se, että kun löhöö sohvalla, niin kissa tulee viereen, painaa pään omaa rintakehää vasten ja nukahtaa siihen <3
kaikki me makaamme katuojassa, osa vain katsoo tähtiin

[Ei aihetta]Maanantai 16.02.2009 16:44

niinpä tietysti, kummatkin kuuntelut perseelleen

[Ei aihetta]Sunnuntai 15.02.2009 03:29

ja sitten oli ja meni abiristeily, oli kyl ihan sikakivaa vaikka en aluks meinannukkaan lähteä sinne :) absolutismistani laistin sen verran että maistoin hörpyn aina välillä joiltain kavereilta, kun kiinnosti tietää, miltä ne litkut maistu. mut enimmäkseen se mun absolutismi sitä onkin, että en juo, koska ei tee mieli. nyt teki mieli maistaa, miltä ne maistuu, ja sitten maistoin.

kaverit ei onneks pääosin ollu missään hirveessä kunnossa, yhen perään joutu kattomaan, kun se oli jo aika sekasin. meni se kuitenkin loppujen lopuks kiltisti hyttiin nukkumaan. muuten kyllä lammin lukio erottu välillä aika hyvin joukosta :D enimmäkseen hengattiin klubilla, kun kaikki muutkin oli siellä. ja bändi oli hyvä, käytiin joraamassa klo. ~01 eteenpäin melko kiitetävästi, tanssin vaikka en ollu ees hiprakassa o/ nukkumaan mentiin sit siinä viideltä yöllä, sen verran vähäuniset yöt ollu edellisinä päivinä etten enää sen pitempään jaksanu hillua muiden seurassa.

rahaa kulu oikeestaan vaan seisovaan pöytään (jossa oli helvetin hyvää ruokaa mutta joka oli myös helvetin kallis) ja sit tuliaisiin. juotavista limuun ja energiajuomaan meni se 3 euroa o/ seisova pöytä makso sen kymmenkertasesti. mutta tuli se tarpeeseen, en syöny vuorokauteen yhtään mitään kunnollista, mennessä bussimatkalla hamppariaterian ja seuraavaks 24 tunnin kuluttua se seisova pöytä.

plussaa oli myös telkkari, jossa oli pirusti eri kanavia. katottiin ennen kun mentiin nukkumaan suht paljon änärilätkää ja sit muuta urheilua päivällä. miinusta oli se, että mun flunssa on entistäkin elinvoimasempi ja hyvävointisempi. ihan järkyttävä yskä. mut pikkuvikoja, kivaa oli. nii ja ystävänpäivät kaikille, vähän myöhässä tosin.

no voi perse, se on nyt sitten ohiTorstai 12.02.2009 23:17

penkkarit oli ja meni, oli ihan sikakivaa! karkkia meni ~12 kiloa ja puku herätti vähän liikaakin huomiota :EEE mut tää oli taas niitä päiviä mihin toivois kyllä voivansa palata joskus myöhemmin. kuorma-auton lavalla tosin oli hiukan kylmä kun ei ollu housuja :) ja toinen tissikin valu koko ajan.

kuvaa pukkaa sitten kun saan niitä jostain

[Ei aihetta]Torstai 12.02.2009 01:40

abina sanoisin, että ruusukonva oli uskomattoman huonosti järjestetty, ruoka oli pahaa ja siinä oli liikaa sipulia, palvelu ei toiminut, biiseistä oli huonot tulkinnat ja videot oli huumorintajuttomia.

mutta ihan ihmisenä voin sanoa että hiton hauska ruusukonva oli! hyvät esitykset, musiikki, palvelut yms. mutta siinä safkassa oli kyllä vähän liikaa sipulia :) ja sain arvonimen "vuoden kultakutri" kiinnostaa tietää, oliko sennuille vuotanut tieto mun penkkaripuvusta vai oliko nimi tempastu ihan vaan mun letistä, itsehän siis esiinnyn huomenna koululle kultakutrin asussa :GGGG

[Ei aihetta]Tiistai 10.02.2009 17:53

YTL.lle oli käyny joku ihmeellinen källi, enkun kuuntelut oli melko helpot!?! mutta kiva kun nyt sain vasta tietää että jos on kipee niin voi lykätä lääkärintodistuksen mukaan, joka saattaa rajatapauksissa korottaa pisteitä.. käyn tänään tohon enkkuun hakemassa, päivystyksessä pitää taas käydä, mut äikkään ja ruottiin ei enää saa vaikka olin ihan kipee niissäkin.. mut äikästä sentään tuli hyvät alustavat pisteet 4-5-4

[Ei aihetta]Maanantai 09.02.2009 12:11

mikä vittu siinä on että tälle ikäluokalle tulee ne vaikeimmat ylioppilaskokeet? ruottin kuuntelu oli ihan saatanan vaikee, en osannu ees laittaa mitään joihinkin avoimiin kysymyksiin. menee aika vitun vaikeeks jos aion vielä sen M.n saada

[Ei aihetta]Lauantai 07.02.2009 19:16

oli se valmennettavien kotiturnaus, voitettiin onneks kummatkin pelit. mäviä vastaan komee peli ja 5-2 -voitto, bb.tä vastaan vähemmän komee peli mutta silti 7-3 -voitto. meinas kyl välillä vähän ipanoiden asenne rakoilla mut on ne silti aika mahtavia muksuja.