IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

New eyes!Tiistai 20.11.2007 21:09

Eli tämä tuhlailevainen yksineläjä (ainakin melkein yksin siis), päätti tässä laittaa rahaa haisemaan oikein urakalla. Paras keino tähän toimintaan oli tietysti leikkauttaa nuo silmät. Hinnasta ei puhuta..... No tämä onnenpäivä oli 13.11 - onneksi ei perjantai vaan tiistai. Leikkaus sujui mainiosti ja näillä näppäimillä saan siis oleskella ilman laseja ainakin toistaiseksi. Ups, tulikin mieleeni, että olen tyystin unohtanut laittaa antipioottitippoja. *katoaa hetkeksi*. - Nyt on parempi :D.

Eli kun nyt vielä värjäsin hiukseni, ostin farkut ja sukset, niin voin todeta olevani rutiköyhä... Ainakin melkein. Onneksi synttäreiden kunniaksi sain joululahjan ennakkoon eli uuden puhelimen.... bling bling. Joku on taas vuoden hankintansa tehny.

-Hejellien-

OujeeKeskiviikko 13.12.2006 13:24

Se on sitte siinä. Nimittäin alaikäsenä ja kortittomana oleminen. Nyt on sitte oikeus ajella ja mennä minne ja millon lystää - siis teoriassa. Sain oman auton ni sitte.
Ei tartte enää ruinailla kyytii äityliltä, mutta autoo kylläkin -_-' ^mikä edistysaskel....

No eipä siinä. Tänään siis kortti tuli noin. 8.45, moitittavaaki herra löysi, mutta eipä mitään radikaalia, mut kyllä se seuraavan yrittäjän hylkäs... :/. Minäkö liian varovainen??? - voi kyllä, mutta ootas ku näät mut maantiella xD. Kaupunkiajossa menee hermo - mut nou hätä, kyllä Heli osaa. :DDDD

Ainiin... vinkiks niille jotka pelkää jännittävänsä inssii liikaa... Kannattaa nukkuu pommiin ni ei ehi jännittää... köhöm, nimimerkillä kokemusta on. Pitää huomenaamuks vaihtaa herätyskelloo ku alan turtuu ton nykysen ääneen. But no worry. Heräsinpäs henkisesti justiinsa inssiin... ei ehtiny paljo sitä ennen murehtii xD.

Pitääpi tästä tunkee jonnekki muualle isotteleen ajokortillaan... vaikka tolle Saanalle ku sillä on inssi 13:00 xD... eipäs sillekkään kauan voi isotella.


Life is Life
^Adios pusipulliaiset, KaHeli menee nyt^
- Vanhemmat »