IRC-Galleria

Helmari

Helmari

Tyhmyydestä sakotetaan...

Identiteettikriisejä..Lauantai 27.05.2006 22:47

Linnuillakin voi näemmä pukata pahoja identiteettikriisejä.

Ari aloitti koko homman näyttämällä mulle kuvaamansa västäräkin. Reppana kuvitteli olevansa helmipöllö kääntäessään päätään 180 astetta. Miltäköhän pyrstöään keikutteleva helmari sitten näyttäisi?

Tornien taistossa (6.5.2006) olimme varmoja että kaakkuri lensi yli. No kas kummaa kaakkuri olikin vain lemmiskelevä viitasammakkopari. Miltäköhän kaakkuri näyttäisi loikkiessaan huimia hyppyjä pitkin rantoja?

Ari oli kuvannut myös pikkulintua mikä levitteli epänormaalisi pyrstöään. "Melkoinen mehto", oli minun kommenttini tapauksesta. Miltäköhän siis metso näyttäisi laululennossa niityn päällä?

Eilen kun innostuimme Ellan ja Jannen kanssa onkimisesta näimme kummallisen variksen. Se koki elämäntehtäväkseen kytätä lokkien tapaa napsia meidän heittämiä kaloja järven pinnasta. Eikö se varis sieltä hetken kuluttua lehahtanut hakemaan omansa kuin mikäkin tiira. :D Miltäköhän tiira näyttäisi jos se raakkuisi roskakorilla?

Ja tänään kun olin ulkona alkoi Jope huutelemaan talitintistä. Tintti lenti kuin torpeedo ILMAN PYRSTÖÄ. Mikäköhän se reppana kuvitteli olevansa? Hävittäjä!?Herää vain kysymys, miksi en ole aiemmin innostunut linnuista tällä tavalla... x) Kummallisia otuksia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.