IRC-Galleria

Helmari

Helmari

Tyhmyydestä sakotetaan...

EnnustusKeskiviikko 19.07.2006 22:28

Luontoleiri oli huippu. Niin ihanalla leirillä en ole koskaan vielä ollut kuin tämän vuoden luontis. :D
Tenavat olivat tohkeissaan kun hyörin niiden kanssa aamusta iltaan. Hartiathan siinä riehumisessa tuli kipeiksi, mutta onneksi oli Masa, joka hieroi ne kuntoon. :) Kyllä oli ihanaa herätä viimeisenä aamuna, kun hartiat oli mukavan pehmeät eikä lainkaan kipeät.

Viimeisenä päivänä saimme kuulla myös melkoisen ennustuksen Mallulta, josta tuli mun "suurperheen" uusin ottolapsi. :D Me istuskeltiin Arskan, Masan ja muiden kanssa rannassa kun Mallu pyyti saada nähdä mun "käpälän". Minähän annoin Mallulle käpälän käteen ja Mallu aloitti hurjan tarinan.

Ensinnäkin. Minä (kaikkien leiriläisten varaäiti Henna alias Helmari) saan 500 ottolasta. Juu. Kun sitten tiedustelin että enkö saa yhtäkään omaa lasta, niin saan kuulemma yhden oman tytön, jonka nimeksi tulee Olivia. Hankin kaikille 501 lapselleni elannon kyläkaupasta, jossa seisoskelen ja ohjaan ihmisiä työkseni. :D Saan myös chihuahuan, jonka nimeksi tulee Siwa (ruokakaupan mukaan). Tapaan jonkun Erkin kaatopaikalla ja muutan hänen luokseen asumaan koko perheeni kanssa. Olemme suhtkoht onnellisia, mutta sekin onni tulee vain koirasta. Lempi ei kuulemma Mallun mukaan tule leiskumaan.

Sitten ennustus kääntyi Arskaan. Hän kuulemma asuu suuressa maalaistalossa ja on sen isäntänä. Navetassa on liuta lehmiä, jotka tosin lakkaavat tuottamasta, ja niin Arska pistää ne lihoiksi. :D Tässä välissä Arska kysyi että "olenko mä aina vain YKSIN?". Mallu vastasi että "Ehei, saat sinne pienen porsaan kaveriksesi." Siihen oli Arskan nyt vain tyytyminen.

Noh, minulla taas alkaa mennä huonosti, kun saan palkaksi töistä vain yhden euron. Siitä ei riitä ruokarahaa 500:lle ottolapselle. Niinpä joudun palauttamaan ne ilman kuittia orpokotiin ja muutan pois Erkin luota. Kodittomana ja yksinäisenä menen Arskan luokse asumaan, sillä säälin hänen porsastaan.

Jossain vaiheessa lähden Arskan luota takaisin Erkille ja alan väärentämään rahaa. Kun rahaa on tarpeeksi lemppaan Erkin menemään ja palaan taas Arskan luokse possua hoitamaan. :D Arska ostaa hirveät määrät peltoa meille ja olemme onnellisia.

Sitten Lähdemme papin puheille. Alttarilla pappi kysyy Arskalta että "tahdotko sinä Yliäly ottaa tämän Aliälyn aviopuolisoksesi". EI IKINÄ! on Arskan vastaus. Seuraavana päivänä menemme kihloihin.

Tuota noin.. Näinköhän minä sitten muistelen hurjaa nuoruuttani vanhana..

Ainiin. Ja sitten sain selityksen siihen miksei Arska saanut koskea muhun sormenpäälläkään. :D Se on kuulemma niin "välkkypää" että minä tyhmempänä ylikuormittuisin sen fiksuista jutuista. Tenavat olivat vakuuttuneet siitä että mun täytyisi hommata itselleni ihan tavallinen mies ja vielä Keuruulta. Välkkypäille on sanottava tiukasti ei, mutta jos mies onkin tavis, niin sitten voidaan harkita asiaa. :D On nuo muksut sitten fiksuja.

Luontoleirillä tuli muitakin järjettömiä juttuja.. Yhdellä niistä lukuisista kerroista kun söimme jotain ruokalassa kysyin Arskalta että miten ihmeessä se saa syötyä niin nopeasti ruokansa. Arska tuumasi hotkivansa kaiken niin nopeasti että voi santsata rauhassa. :D Meni hetki ja puhe kääntyi kouluun ja kouluruokailuihin. Jossain vaiheessa Arska huomautti että tyttöjen pöytään istuessa ei kehtaa hotkia. Eihän aito gentlemanni hotki itseään hienommassa seurassa. Kyllä nauratti. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.