IRC-Galleria

Helmari

Helmari

Tyhmyydestä sakotetaan...

kosto elää. ;)Lauantai 23.09.2006 23:35

01. Kuka olet?
02. Olemmeko ystäviä?
03. Koska ja miten tapasimme?
04. Oletko ihastunut minuun?
05. Pussaisitko minua?
06. Anna minulle lempinimi, ja kerro miksi valitsit juuri sen?
07. Kuvaile minua yhdellä sanalla?
08. Mikä oli ensivaikutelmasi minusta?
09. Oletko edelleen samaa mieltä?
10. Mikä muistuttaa sinua minusta?
11. Jos voisit antaa minulle mitä tahansa, mitä se olisi?
12. Miten hyvin tunnet minut?
13. Koska näimme viimeksi?
14. Halusitko joskus kertoa minulle jotain, mitä et ole pystynyt kertomaan?
15. Aioitko pistää tämän blogiisi ja katsoa, mitä minä kertoisin sinusta?

[Ei aihetta]Perjantai 22.09.2006 15:52

● KIRJOITA 12 ELÄINTÄ,SIINÄ JÄJESTYKSESSÄ KUIN NE MIELEESI TULEVAT.
(ÄLÄ MUUTA JÄRJESTYSTÄ / ÄLÄ JÄTÄ MITÄÄN MIELEESI TULLUTTA ELÄINTÄ KIRJOITTAMATTA.)

1. Koira
2. Kissa
3. Hevonen
4. Töyhtöhyyppä
5. Torahampainen neliskanttinen villasukkamörkö :D
6. Kärmes
7. Talitintti
8. Karhu
9. Riikinkukko (Voi luoja...)
10. Norppa
11. Mattilintu. x)
12. Manaatti

● KUVAILE JOKAISTA KIRJOITTAMAASI ELÄINTÄ YKSIKÖSSÄ MUUTAMALLA SANALLA.

1. Turvallinen ja söötti
2. itsenäinen ja tylsä
3. iso. :D
4. ihana keväinen kaveri.
5. Örrr... Pelottava?
6. Kunnioitettava
7. Ihme vipeltäjä.
8. Iso ja tyhmä. :D
9. Koreileva kehoilija. :D
10. Hellunen ja muru.
11. Tuotah... :D komea? Hahah...
12. Ihana leppoisa möllikkä.

ELÄIMET KUVASTAVAT:

1.MITÄ AJATTELET ITSESTÄSI (Minäkö muka turvallinen ja söötti?)

2.MITÄ YSTÄVÄSI AJATTELEVAT SINUSTA (Jaahas! Hahah!)

3.MILLAINEN OLET KOULUSSA/TÖISSÄ (Iso? Voi ei...)

4.MILLAINEN OLET SISIMMÄSSÄSI (Kaikkihan on ihania sisimmässään...)

5.MILLAINEN OLET HUMALASSA (Örrrrrrrr...) No nyt kuolen nauruun!

6.MILLAINEN OLET PARISUHTEESSA (Mten niin kunnioitettava?)

7.PARASTA YSTÄVÄÄSI (*tyrsk*)

8.ENTISTÄ TYTTÖ/POIKAYSTÄVÄÄSI (*naurua!*)

9.TULEVAA TYTTÖ/POIKAYSTÄVÄÄSI (Eikä! Oikeasti kuolen nauruun kohta!)

10.VANHEMPIASi (Joopa joo.. Onhan nuo.)

11.MILLAINEN OLIT LAPSENA (Ainakin se juttu poksahti venäjällä niihin aikoihin...) x) Voi Elina parkaa kun se näitä taas lukee..

12.MILLAINEN OLET 10 VUODEN KULUTTUA (Ihana leppoisa möllikkä voisi olla ihan toivottava tila kymmenen vuoden kuluttua...) Pitäisikö tuosta taas päätellä jotain..


Eikä... Näiden kanssa menee järki. Ei voi kuin nauraa!

[Ei aihetta]Perjantai 22.09.2006 15:08

Gallerian sivu oli jäänyt auki illalla ja tyttö päätti vielä vilkaista oliko siellä mitään uutta. Hän oli juuri lähtemässä pois, kun näki jotain hauskaa. Tietokoneen ruudulle avautui kuva pojasta, joka kutsui itseään trinsessaksi. Ensin tyttöä nauratti.. Hän kirjoitti pojalle jotain hassua kuvaan liittyen ja jäi odottelemaan jos poika sattuisi vaikka vastaamaan. Joku kun oli joskus väittänyt että ihmeitä tapahtuu.

Poika vastasikin varsin nopeasti ja niin he alkoivat juttelemaan niitä näitä. Tyttöä hymyilytti pojan fiksut kommentit. Pojasta huokui lämpö ja ujous. Tyttöä miellytti suunnattomasti pojan tapa jutella. Kaikki hyvä loppuu aikanaan, ja niin tuli tytönkin aika poistua koneelta. Hän oli hyvin yllättynyt kun poika pyysi häntä juttelemaan vielä toistekin kanssaan. Tyttö ei oikein tiennyt mitä ajatella, mutta lupasi kuitenkin.

Ei mennyt kovin pitkää aikaa kun poika ja tyttö juttelivat taas galleriassa. Tytöstä oli ihanaa tavata uusi ystävä, joka osasi ajatella itsenäisesti välittämättä liikaa muiden mielipiteistä. Ei kulunut kuin hetki ja he siirtyivät juttelemaan Messengerin puolelle. Ajatusten vaihto sujui nopeammin ja tyttöä alkoi ihmetyttää kuinka noin mukava ja kunnollinen nuori mies voikin olla vielä ilman seurustelukumppania. Poika kertoi tytölle menneisyydestään ja siitä kuinka elämä oli joskus potkinut päähän. Tyttö kertoi omastaan. Eikös kaikki sadut ala tällä tavalla? Ensin ikävät asiat pois alta ja sitten voi keskittyä johonkin mukavampaan, mitä se ikinä sitten onkin. Niin vanhemmatkin yrittävät opettaa lapsiaan: ensin työ, sitten huvi.

Tyttö oli hyvin mietteliäs pojan suhteen.. Hän ei voinut uskoa millään että maailmassa voisi olla niin kultaista ystävää. He vaihtoivat puhelinnumerot ja alkoivat lähettelemään viestejä aina aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan asti. Mitä pidempään poika ja tyttö toisensa olivat tunteneet, sitä syvempää oli kiintymys heidän kahden välillään.

Tuli myös päivä, jolloin tyttö ja poika näkivät toisensa ensimmäisen kerran. Tyttö istuskeli suuren risteysaseman raiteiden vieressä suuren rinkan kanssa pieni vaaleanpunainen reppu sylissään. Poika tuli hänen luokseen ja hämmästyi kun tyttö hyppäsi ketterästi penkiltä alas ja kapsahti suoraan hänen kaulaansa halatakseen tätä ensimmäistä kertaa elämässään. Tytöllehän tällainen käytös oli täysin normaalia kaikkien kavereiden kanssa. Poika ei vain tainnut tietää sitä. Luultavasti tyttö muistaa koko loppu elämänsä pojan sanat "Ohoh, ihanko tässä jo heti?". Tyttöä nauratti ja poika hymyili ujosti.

He lähtivät kulkemaan pois asemalta tytön kantaessa rinkkaa selässään poika edellä reppua pidellen. Mutta olihan poika sentään trinsessa, ja trinsessojen ei sovi rinkkaa kantaa. Tyttöä jännitti vieläkin hiukan. Olihan hän jutellut pojan kanssa jo pari viikkoa päivittäin, mutta silti. Poika oli kuitenkin juuri sellainen, millaiseksi tyttö oli hänet kuvitellutkin.

Kun he lähtivät kävelemään kohti pojan kotikaupungin keskustaa jutellen kaikesta mahdollisesta tyttöä nauratti pojan ujo hymy ja se miten hän jatkuvasti tarkkaili ympäristöä. Poika halusi välttämättä tarjota tytölle jotain syötävää, sanoen että se tarjoaa jolla on enemmän rahaa. Tytön rahat oli pojan autossa, joten ei tytön auttanut kuin suostua. He kävelivät ympäriinsä pojan kertoessa hänen koulusta, mummosta, perheestä ja kotikaupungista. Välillä hän pysähtyi katsomaan näkyikö jossain lähettyvillä työkavereita. Ne kuulemma saattoivat olla missä tahansa lähistöllä. Ja taas tyttöä nauratti. Välillä poikaa ajoi takaa ampiaiset... Siitäkös riemu repesi.

Kun poika ei keksinyt sopivaa kahvilaa, hän ehdotti että he kävisivät hakemassa evästä kaupasta ja kävelisivät puistoon. Tyttö ilahtui ajatuksesta. Niin poika sai tarjota juotavat ja suklaapatukan, ja oli ilmeisen tyytyväinen itseensä. Poika johdatti tytön puistoon, missä oli ankkalampi ja leikkiviä lapsia. Tyttö oli onnellinen siitä että sai viettää aikaa pojan kanssa niin mukavassa paikassa.

Tytön tuli kuitenkin aika lähteä takaisin asemalle ja kotiin kauas pois. Poika saatteli tytön ja kummasteli outoa häkkyrää, mistä tyttö tulosti lipun itselleen vasta toista kertaa elämänsä aikana. Pojan silmissä näkyi pilkahdus ikävää ja ehkä suruakin, kun tytön piti hypätä junaan. He eivät näkisi ainakaan kuukauteen toisiaan. Aivan kuin jotain uutta ja upeaa olisi syntynyt sillä hetkellä kun tyttö katsoi pojan silmiin vielä juuri ennen lähtöään. Jotain lämmintä läikähti tytön rinnassa eikä hän jaksanut edes välittää siitä että hänen paikkansa oli viety junassa vaan istui tyynesti suraavaan riviin.

Kauniit sanat ja sävelet soivat tytön korvissa kun hän kiisi lähes 200km tuntivauhtia halki peltojen ja pusikoiden junalla. Hän tiesi että tämä oli jonkun uuden alku. Jonkun kauniin ja ihanan, muttei uskaltanut sanoa siitä vielä kenellekään. ajatuksissaan hän palasi vielä monta kertaa hetkeen, jolloin hän nauroi pojan kanssa puistossa.

Pitäisikö tästä sadusta vielä oppia jotain? Ehkäpä sen että galleriaan kannattaa aina vilkaista, jos on aikaa, voit törmätä oikeaan trinsessaan.

No nyt tuli surku...Perjantai 22.09.2006 02:16

1. kuukausi

Äiti, olen vain noin parikymmentä senttiä pitkä, mutta minulla on kaikki elimet. Rakastan ääntäsi. Joka kerta kun kuulen sen, heiluttelen käsiäni ja jalkojani. Sydämesi syke on lempi unilauluni.

2. kuukausi

Äiti, tänään opin imemään peukaloani. Jos näkisit minut, voisit sanoa että olen selvästi vauva. En ole vielä kuitenkaan tarpeeksi iso selviytymään kotini ulkopuolella. Täällä on niin mukavaa ja lämmintä.

3. kuukausi

Arvaa mitä äiti! Minä olen tyttö! Toivottavasti se tekee sinut onnelliseksi. Haluan sinun olevan aina onnellinen. En tykkää siitä kun itket, kuulostat niin surulliselta. Se tekee minut surulliseksi myös ja itken kanssasi vaikket kuulekaan minua.

4. kuukausi

Äiti, hiukseni ovat alkaneet kasvamaan. Ne ovat melko lyhyet ja ohuet, mutta sitä kasvaa vielä paljon enemmän. Käytän paljon aikaani harjoittelemalla. Osaan kääntää päätäni ja heilutella sormiani ja varpaitani ja venytellä käsiäni ja jalkojani. Olen myöskin aika hyvä siinä.

5. kuukausi

Kävit taas lääkärillä. Äiti, hän valehteli sinulle. Hän sanoi etten ole vauva. Minä olen vauva, sinun vauvasi. Ajattelen ja tunnen. Äiti, mikä on abortti?

6. kuukausi

Kuulen taas sen lääkärin äänen. En pidä hänestä, hän vaikuttaa kylmältä ja sydämettömältä. Jotain tunkeutuu kotiini. Lääkäri kutsui sitä neulaksi. Äiti, mikä se on? Se polttaa! Laita hänet lopettamaan! En pääse karkuun siltä! Äiti! Auta minua!!

7. kuukausi

Äiti, olen kunnossa. Olen Jumalan sylissä. Hän kertoi minulle abortista. Mikset sinä halunnut minua äiti?

Jokainen abortti on Yksi pysäytetty sydän enemmän. Kaksi silmää lisää jotka eivät koskaan tule näkemään. Kaksi kättä lisää jotka eivät tule koskaan koskemaan. Kaksi jalkaa lisää jotka eivät koskaan tule juoksemaan. Yksi suu lisää joka ei tule koskaan puhumaan. Ole kiltti, kuka tahansa oletkin joka luet tätä merkintää, laita tämä omaan päiväkirjaasi! kiitos.
Googleta hakusanoilla: "(Nimesi) on" (esim. "Matti on") ja kopioi viestiin 4 ensimmäistä tulosta.
Näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt.Henna on Lawsonia inermis -kasvin lehdistä saatavaa väriainetta. Hennaa on useitä värejä...

Henna saa kaveriltaan ohjelman, jolla levystä voi kuitenkin tehdä tietokoneella korjatun digitaalisen kopion...

Henna Mäki on 14-vuotias kolttatyttö pohjoisimmasta Lapista läheltä Norjan ja Venäjän rajaa.

Medivireen Henna Itkonen (33) on valittu Suomen Työterveyshoitajaliitto ry;n toimesta kahdeksanneksi Vuoden Työterveyshoitajaksi.
: Hah hah Olipas taas fiksuja juttuja.

Jahas...Torstai 21.09.2006 14:24

ÄLÄ KATSO LOPUSSA OLEVAA ANALYYSIA ENNEN KUIN OLET VASTANNUT KAIKKIIN KYSYMYKSIIN!

- Jos aiot itse tehdä tämän myös, niin kopioi se jo nyt päiväkirjaasi ettet näe loppua liian aikaisin. Muuten tästä lähtee kaikki hauskuus. -
Tilanne

Olet kävelemässä syvällä tiheässä metsässä. Edessäsi näet vanhan mökin.
1. Miten ovi on ?
(Avoin/Kiinni)
- Avoin

Menet mökkiin sisään ja näet pöydän.
2. Minkä muotoinen se on ?
(Pyöreä/ovaali/neliskulmainen/suorakaide/kolmio)
- ovaali

Pöydällä on maljakko, jossa on vettä.
3. Kuinka paljon?
(Täynnä/puoliksi/tyhjä)
- täynnä

4. Mistä maljakko on tehty?
(Lasista/posliinista/savesta/metallista/muovista/puusta)
- Lasista

Lähdet mökistä ja jatkat kävelymatkaasi metsässä. Näet kaukaa edessäsi vesiputouksen.
5. Millä voimakkuudella vesi virtaa
Valitse numeroiden 0-10 välillä
- 7

Jonkin matkaa vesiputouksen jälkeen huomaat astuneesi johonkin kovaan.
Nostat maasta kimaltelevan esineen joka on avainnippu.
6. Kuinka monta avainta nipussa on ?
Valitse numeroiden 1-10 väliltä
- 5

Kävelet yhä eteenpäin yrittäen löytää tiesi ulos metsästä. Yhtäkkiä näet linnan.
7. Minkälainen linna on?
(Vanha/uusi)
- Vanha

Menet sisään linnan ja näet altaan jossa on likaista vettä. Altaassa kelluu jalokiviä.
8. Nostatko jalokiven ylös?
(Kyllä/ei)
- en

Likaisen altaan vieressä on toinen allas jossa on kirkasta vettä ja rahaa.
9. Poimitko rahaa?
(Kyllä/ei)
- en

Linnan perällä on ovi josta menet ulos. Siellä on iso puutarha. Näet laatikon maassa.
10. Minkäkokoinen laatikko on?
(pieni/keskikokoinen/iso)
- iso

11. Mitä materiaalia laatikko on?
(pahvia/paperia/puuta/metallia)
- puuta

Jonkin matkan päässä laatikosta on silta.
12. Mistä silta on tehty?
(metallista/puusta)
- puusta

Siltaa vastapäätä on hevonen.
13. Minkävärinen se on?
(valkoinen/harmaa/ruskea/musta)
- vaalea

14. Mitä hevonen tekee
(on hiljaa paikoillaan/syö ruohoa/ravaa
ympäriinsä)
- On hiljaa paikoillaan

Huomaat yhtäkkiä jonkin matkan päästä hevosesta suuren tuulenpuuskan.
Tornado on lähestymässä.
Sinulla on kolme vaihtoehtoa
a) juosta ja piiloutua laatikkoon
b) juosta ja piiloutua sillan alle
c) juosta hevosen luo ja ratsastaa pois

- c
********************


Tulkinnat

1. Ovi
* AVOIN - Olet ihminen joka haluaa jakaa asioitaan muiden kanssa
KIINNI- Olet ihminen joka pitää asiat sisällään

2. Pöytä
* PYÖREÄ/OVAALI - luotat ystäviisi täydellisesti, hyväksyt ihmiset helposti
SUORAKAIDE/NELISKULMAINEN- olet vähän valikoivampi ihmissuhteissasi ja vietät aikaa vain niiden kanssa jotka ovat kanssasi samalla aaltopituudella
KOLMIO- olet erittäin varauksellinen ja valikoiva ystävien suhteen.
Elämässäsi ei ole monia läheisiä ihmissuhteita.

3. Vesi maljakossa
TYHJÄ - elämäsi ei ole tyydyttävää
PUOLIKSI TÄYTETTY- olet saavuttanut puolet haluamistasi asioista elämässä
* TÄYNNÄ- olet täysin tyytyväinen elämääsi

4. Maljakon materiaali
* LASI/SAVI/POSLIINI- sinussa on haavoittuvuutta ja epävarmuutta
METALLI/MUOVI/PUU- olet vahva

5. Vesiputouksen virtaus
0 ei ollenkaan seksuaaliviettiä
1-4 alhainen seksuaalivietti
5 normaali seksuaalivietti
* 6-9 korkea seksuaalivietti
10 supervoimakas seksuaalivietti, et voi elää ilman seksiä.

6. Avaimien lukumäärä
1 sinulla on yksi hyvä ystävä
* 2-5 sinulla on muutama hyvä ystävä
6-10 sinulla on paljon hyviä ystäviä

7. Linna
* VANHA- osoittaa että olet päässyt yli edellisestä parisuhteestasi
UUSI- olet vielä kiinni, muistelet edellistä kumppaniasi

8. Jalokivet
KYLLÄ- vaikka kumppanisi on lähellä flirttailet muiden kanssa
* EI- ollessasi kumppanisi kanssa keskität huomiosi häneen

9. Raha
KYLLÄ- ollessasi yksin flirttailet muiden kanssa
* EI- ollessasi yksin, ajattelet siltikin kumppaniasi. Olet uskollinen

10. Laatikon koko
PIENI- alhainen itsetunto
KESKIKOKOINEN- "keskinkertainen" itsetunto
* ISO- vahva isetunto

11. Laatikon materiaali
* PAHVI/PAPERI/PUU (ei kiiltävä)- olet kiltti ja muita huomioiva persoonallisuus
METALLI- olet ylpeä ja jääräpäinen persoonallisuus

12. Sillan materiaali
METALLI - sinulla on hyvin vahva side ystäviisi
* PUU - sinulla ei ole kovin vahvaa sidettä ystäviisi

13. Hevosen väri
* VALKOINEN- olet hyvin rakastunut, rakkaasi on sinulle erittäin tärkeä
HARMAA/RUSKEA - olet melko tyytyväinen kumppaniisi
MUSTA - et ole tyytyväinen parisuhteeseesi

14. Hevosen toiminta
* HILJAA PAIKOILLAAN/SYO RUOHOA - kumppanisi on kotona viihtyvää, rauhallista tyyppiä
RAVAA- kumppanisi on villi, menevä

Sitten viimeinen osa testiä. Kolme vaihtoehtoa tornadon lähestyessä

TORNADO- ongelmat, vaikeudet
LAATIKKO- sinä
SILTA - ystäväsi
HEVONEN - kumppanisi

A. Jos valitsit laatikon, pidät ongelmat sisälläsi
B. Jos valitsit sillan, menet vaikeuksia kohdatessa ystäviesi luo
* C. Jos valitsit hevosen, haet tukea kumppaniltasi kun sinulla on vaikeaa
No jopas oli testi.. :D Tuota oli muuten hauska miettiä. :)

*Huokaus*Keskiviikko 20.09.2006 14:41

Oi voi... Kaikkeen tässä sortuu..

Kirjoitatko päiväkirjaa?:
- Jos kirjoittaisin, niin Ella lukisi sen kumminkin. x)

Tykkäätkö käydä saunassa?:
- Mieluiten menin sinne ihan kaikkien muiden jälkeen. Silloin ei ole enää niin kuuma enkä meinaa pyörtyä suihkuun tullessa. :D

Oletko mielestäsi kaunis?:
- Kaikki on kauniita tavallaan. ;)

Pidätkö kouluruuasta?:
- Voi luoja! Meillä opistolla on aivan mielettömän hyvää ruokaa!

Oletko syönyt tänään suklaata?:
- En. :P

Seuraatko aina uusinta muotia?:
- Toki.. Mitä te musta kuvittelette!? Hahah.. Näytänkö muka siltä.

Ensimmäinen mieleesi tuleva tytön nimi?:
- Anni

Ensimmäinen mieleesi tuleva pojan nimi?
- Kimmo

Laulatko suihkussa?:
- Tuotah... :D Joo.

Oletko koskaan saanut matikan kokeesta kymppiä?:
- En, mutta sain lääkelaskujen tentin läpi kymmenessä minuutissa. Repikää siitä. :D

Punastutko helposti?:
- En varmaankaan.

Oletko itkenyt ilosta tänä vuonna?:
- Jep. Tenavat on itkettävän ihania.


HUONEESTA JOSSA OLET:

Mihin huoneisiin siitä vie ovi?:
- Aulaan?

Keitä muita huoneessa on?:
- Wallu

Seinien väri?:
- Valkoiset... :P

Montako ikkunaa?:
- On noita 2 tuohon lykätty. :D


MAKUUHUONEESTASI:

Onko se oma huoneesi?:
- Ei. Punkkaan Ellan huoneessa. :P

Mikä on huoneen pääväri?:
- Punainen, luulisin..

Cd-soitin?:
- Se on sentään mun.

Seinien väri?:
- Punaista ja sellaista oudon beigeä..

Maton väri?:
- Meillä ei oo mattoja kun koira ei oo oppinut vielä siistiksi. :P

Verhojenväri?:
- Siellä on vaan beiget rullaverhot tai sellaiset jutut.. :P Yäk. Osta Ella verhot! :D

Millaiset lakanat pedissä?:
- Jotkut vaan tuolta kaapista. :D Ihan hienot on juu.


VIIMEKSI TEHTYÄ:

Kenelle puhuit viimeksi?:
- Bikille. Se höpötti pankkiaisioista.

Kenelle soitit viimeksi?:
- Omm.. Jopelle ihan vahingossa. :D

Mitä söit viimeksi?:
- Ruisleipää ja vettä päälle.

Kenelle huusit viimeksi?:
- Luultavasti Ellalle. :D

Kenelle tekstasit viimeksi?:
- No ei oo vaikeeta arvata.. Trinsessa Kimmolle tietenkin. ;)


MITÄ JOS?

Huomaisit olevasi raskaana?:
- Hah.. Mahdottomuus tällä hetkellä. :D

Saisit korjata kolme vääryyttä maailmassa?:
- Näpertelisin ihmisten aivoja sen verran että kaikki olisivat iloisia ja huolettomia eikä ketään kiinnostaisi sotia uskonnosta, arvoista, maiden rajoista tai mistään vastaavasta. Joo. Kaikki ihmiset olisivat kuin Nyuu. :D Sen lisäksi kääntäisin aikaa niin paljon taaksepäin ettei sademetsiä olisi tuhoutunut ja öööhhh.. No mä voisin asua vaikka Riihimäellä. :D Olipas taas jutut.

Ihastuksesi suutelisi sinua?:
- Voi luoja!

Opettajasi suutelisi sinua?:
- Köh köh.. Opettaja ei varmaan tykkäisi kun saisi ikävän potkun sääreen siitä hyvästä. :P

Voittaisit lotossa miljoonan?:
- Olisin varmaan tosi onnellinen hetken aikaa. Sitten alkaisin miettimään mitä sellaisella rahalla tekisi ja olisin loppujen lopuksi rahojeni vanki. :P Positiivista ajattelua..

Näkisit idolisi kävelevän ohitsesi kadulla?:
- Hieraisisin silmiäni pariin otteeseen. ;)


VIIMEISET:
Viimeinen juomasi juoma?:
- Lasillinen vettä.

Viimeinen lukemasi koulukirja?:
- Liittyi ALS-tautiin.

Viimeinen halaamasi ihminen?:
- Apua! Olisko ollut Jonna tai Veera tai joku muu ala-asteen tenavista.

Viimeinen sanomasi sana?:
- "Hah, joo"

Viimeinen tekemäsi urheilusuoritus?:
- Riehuin kakaroiden kanssa eilen. Eikö se jo riitä? :D

Viimeinen katsomasi elokuva?: Tyttö Sinä Olet Tähti


VOISITKO KOSKAAN ?

Juoda itseäsi ympärikänniin?:
- Aipa epätodennäköistä. :D

Satuttaa sinulle läheisintä ihmistä tahallisesti?:
- Lasketaanko tähän ne neroilu kun me tapeltiin naapurin Lauran kanssa pieninä? :D

Ajaa päätäsi kaljuksi?:
- Juu en.

Syrjiä homoseksuaalisia ihmisiä?:
- En. Olisi itseasiassa hauskaa jos joku kavereistani olisikin homppeli. :D

Tappaa?:
- No riippuu syystä. Jos joku tulee puukon kanssa vastaan heilumaan ja yrittämään saada mut hengiltä, saattaisin heittäytyä hyvinkin häijyksi. >:(

Pitää yllä seksisuhdetta opettajasi kanssa?:
- Phyih! Juu en!

Karata kotoa ulkomaille?:
- En nyt sentään. Miksi ihmeessä mä täältä karkaisin. ;)


SEKALAISTA:
Mikä on lempiruokasi?:
- Tomi teki hyviä nuudeleita. <3

Haluaisitko käydä Amsterdamissa?:
- Se oli kiva paikka! Tuli käytyä siellä jokunen vuosi sitten partioporukalla. :)

Lempielokuvasi?:
- Voi ei.. Varmaan Pearl Harbor

Mitä mieltä olet tästä gallupista?:
- Noh, kyllätämä koulutehtävien väännön voittaa. :D


OLETKO KOSKAAN?
Itkenyt avoimesti koulussa?:
- Varmasti joskus. Ei kun joo. Olen. Meidän koira oli sairas ja mulle tuli koulussa ihan hirveä olo. Juoksin opettajan luokse ja sanoin että mun on pakko mnnä kotiin, mun koira kuolee. Silloin juhlittiin itsenäisyyspäivää. Kun pääsin kotiin ehdin olla siellä yksin meidän koiran kanssa n. tunnin ennenkuin se kuoli. :'(

Ollut sanoinkuvamattoman onnellinen?:
- Olen ollut juu. ;)Nukutko pedatussa vai petaamattomassa sängyssä?:
Vähän turhauttavaa mennä petaamaan sitä kun koirat pomppii siinä kumminkin. :P

Mitä on rakkaus?:
- Jotain äärettömän kaunista ja ihanaa. Se voi kuitenkin muuttaa ihmisen kylmäksi ja pahaksi, jos haluaa omistaa toisen kokonaan. Rakkaus on pesti hulluuteen sanoo Jarkko.

Mitä kaverit merkitsevät sinulle?:
- Elämää neljän seinn ulkopuolella. :D

Miltä sinusta tuntuu juuri nyt?:
- Ihan ok. ;) Vielä pari päivää lomaa ennen työharjoittelua. :D

Oletko pitkä vai lyhyt?:
- 163cm.. Päättele siitä. xP

Lihava vai laiha?:
- Sopiva. :)

Kuunteletko nyt jotain kappaletta?:
- Joo. Jotain Ellan imuttamaa musiikkia. Totaalista hömppää.

Oletko koskaan ollut rakastunut?:
- Olen, ja tulen varmasti vielä joskus olemaankin. :)

Ikävöitkö koskaan entisiä tyttö/-poikaystäviäsi?:
- Ennen ikävöin. Nykyään en ollenkaan. Ne on mennyttä elämää ja sillä siisti. :) Hyvä näin.

Oletko koskaan menettänyt ketään, jota et voi saada koskaan takaisin?:
- Olen.

Rakastatko ketään tällä hetkellä?:
- Omaa perhettä nyt tietenkin ja kaikkia kavereita.. Mutta jos ny puhutaan jostain pojasta, niin aika näyttää. ;)

Onko sydämesi koskaan särkynyt?:
- On. Ei ollut kiva kokemus.

Osaatko laulaa?:
- Tuotah... No joo. Ehkä.

Missä olet tällä hetkellä?:
- Kotona Keuruulla. <3

Missä haluaisit olla?:
- Hölmö kysymys. :D

Kenen kanssa?:
- Manaatin varmaan. :P Hahah.. *ei väytä*

Kaunein kuulemasi kappale?:
- Phil Collins - Groovy Kind Of Love

Juotko kahvia?:
- En. Se on pahaa. :/

Teetä?:
- Joo. Lidlin persikkatee on namia. :)

Kaakaota?:
- Aina silloin kun sitä tekee ihan järjettömästi mieli.

Oletko hyvässä kunnossa?:
- En. :D

Käytkö salilla?:
- Osaat varmaan päätellä edellisestä kommentistani jotain.. ;)

Oletko koskaan meinannut kuolla?:
- Joo. :D Ainahan noita läheltäpiti juttuja tulee..

Onko suvussanne ketään julkkista tai muuten vaan rikasta ihmistä?:
- Ei taida olla.. Eiainakaan mun tietääkseni.

Käytätkö itseruskettavia aineita?:
- En. Ne on ihan pöhköjä. :D

Entä rusketutko kesällä helposti?:
- En tiiä. Kai mä palan ennemmin kuin rusketun kun olen aina ennemmin kalpea. :P

Kuka lähetti sinulle tekstiviestin viimeksi, koska?:
- "Rinsessalta"tuli viesti tuossa muutama tunti sitten.

Entä haluaisiko kukaan muu olla sinä?:
- Täh? No tuskimpa!

Onko sinulla kaunis hymy?:
- Oon mä siihen ajoittain tyytyväinen. Ihan kiva se on joskus. :) Tosin ei viideltä aamulla.

Paljon kello on?:
- 11:39

Se siitä. Mitä tämän jälkeen?
- Lähen viemään Wallua pihalle ja odottelen että kello tulisi niin paljon että voisin soitella rinsessalle. ;) Ellakin tulee jo kohta koulusta. Ainiin. Se koulutehtävä.. Oi voi...
Tässä kuinka se toimii:
Avaa musiikkikirjastosi (iTunes, Winamp, Media Player, yms).
Laita se sekoitukselle (Shuffle)
Paina Play.
Jokaiseen kysymykseen vastaa biisi joka soi.
Kun olet valmis siirry seuraavan kysymykseen ja klikkaa seuraava
Valmista?

Alkumusiikki:
An Glean - Clannad
(Ei muuten huono valinta ollenkaan...)

Herääminen:
Oo siellä jossain mun - PMMP
(Noh, elämä on vain sarja ikäviä herätyksiä...)

Rakastuminen:
Älä tee - Zen Cafe
(Jaahas... No joo, terkkuja vaan sinne kauas menneisyyteen...)

Taistelu:
What I am - Emma Bunton
(Justiinsa... Oonko mä noin omapäinen?)

Riitaantuminen:
Rain - Madonna
(Anteeksi kuinka?)

Sovinto:
Vittu kun vituttaa - Ismo Alanko
(Voi luoja!)

Salainen rakkaus:
Hikari - Utadu Hikaru
(Siis hetkinen... Onko mulla vielä suhde jonkun japanilaisen liikemiehen kanssa vai?)

Elämä on okei:
You'll Be In My Heart - Phil Collins
(No näkyy olevan..)

Pettymys:
Kesä - Valvomo
(Mikään ei kestä ikuisesti?)

Ajaminen:
Lift Me Up - Geri Halliwell
(Öhöm... Mikäs kappale tämä on...)

Muistot:
Sukellus pumpuliin - Raptori
(Tästä tulee kyllä muistoja mieleen juu..)

Iloinen tanssi:
No Ordinary Morning - Chicane
(Tosi iloinen juu..)

Unohtaminen:
Ambient Beach - Big Sky
(Tätä kuunnellessa kaikki taas unohtuu..)

Pitkä yö yksin:
Yölaulu - Aknestik
(Mattolaituri ja Perämeri... Öhöm...)

Viimeinen taistelu:
Say I Love You - BWO
(Johan oli sankarimusaa taas)

Kuolemakohtaus:
Ailein Duinn - Capercaillie
(Taitaa olla hiljainen ja rauhallinen kuolema...)

Lopputekstit:
Unbreakable - Westlife
(Tässähän oli nätit sanat..) :)

Uusi juna-aika on syvältä!Tiistai 05.09.2006 17:11

Jesses! Kävin tänään hakemassa koululta todistusta uutta VR:n opiskelijakorttia varten. Opintosihteeri pahoitteli ja tuumasi että eihän sellainen käy enää päinsä kun VR antoi uudet määräykset koskien kortin myöntämistä. Ei siinä auttanut kuin lähteä pihalle pohtimaan kuinkas tässä pärjää huikealla 42 euron opintotuella kun pelkästään yksi matka Haapamäeltä Järvenpäähän maksaa päälle 30e. :P jos mulla olisi tapana kiroilla, niin nyt annattaisin tulla melkoisen litanian solvauksia.

Hetken aikaa jo pohdiskelin mahdollisuutta vaihtaa koulun Keuruulle. :P Siellä saisi kumminkin ihan samaa opetusta ja lähes 400 kilsan koulumatka vaihtuisi pariin hassuun kilometriin.

Eihän tätä Seurakuntaopistoa voi jättää! Täällä on niin ihania ihmisiä ja joo, on mulla ehkä muitakin syitä jäädä tänne.. Myönnetään..

Nyt vaan iskee armottoman stressin tuo kulkeminen junalla. :( Täytyy harkita vakavasti jo linkkujen käyttämistä. Niillä saattaisi olla erilainen systeemi opiskelijoiden kanssa. Ainakin toivottavasti on. Tarkistankin asian heti..


- Hermostunutta naputtelua matkahuollon sivuilla -


No nyt meni hermot. Matkahuolto on mennyt samaan syssyyn VR:n kanssa ja niillä on nykyisin YHTEINEN opiskelijakortti. *murinaa ja mutinaa* Mulla ei ole siis mitään mahdollisuutta saada sitä korttia uusittua. Nyt voisi taas kiroilla oikein kuuluvasti, vaan kun olen nöösi niin enhän minä sellaista.. AAARGH! Musta tulee kohta samanlainen kuin Laurasta ja sanon että lopetan koulun tähän!

Ja joku vielä väitti että opiskelu kannattaa aina... Hyppäisi kaivoon kun ei mistään mitään tiedä. :D

Taviksen ystäväkirjaPerjantai 01.09.2006 11:15

Tutustutaanpa nyt ystävät toistemme tavis-puoliin


1) Lottoatko?
- Mitä se on? :D

2) Lempiruokasi?
- Meidän äiti tekee parempia lihapullia kuin teidän äiti. Se laittaa niihin kahviakin.

3) Sauvakäveletkö?
- En nyt sentään.

4) Onko sinulla lauantaisin saunavuoro?
- Jos haluan lämmittää tuon saunan itsekseni, niiin varmasti.

5) Käytätkö bonuskortteja?
- Ömmmm.. Joo.

6) Katsotko lätkää tai formulaa?
- En muista katsoneeni yhtäkään kokonaista kisaa nukahtamatta. :D

7) Kuvaile lempikotiasusi?
- Sellainen mikä mahtuu päälle kivasti. ;)

8) Ostatko tarjouksesta?
- Naiset...

9) Tiedätkö mitä maitolitra maksaa?
- Jos annan kassalle euron, niin se riittää. :D

10) Käytätkö julkisia liikennevälineitä?
- Jo vain.

12) Onko sinulla feikkimerkkituotteita?
- Ei täällä ainakaan. ;)

13) Laulatko karaokea?
- Lasketaanko se kun laulan suihkussa?

14) Onko sinulla Ikean huonekaluja?
- Ei.. Surku..

15) Haetko Tallinnasta mäyräkoiria?
- Tarkoitatko nyt sellaista pitkänmallista karvakasaa, mikä heiluttaa häntää ja haukkuu? En..

16) Onko sinulla tikkataulua?
- Ei. Mitäs mä sillä kun on pikkusisko...

17) Juotko suodatinkahvia vai espressoa?
- Valio Play maitokaakaota. ;)

18) Onko kodissasi Aalto-maljakko?
- Varmasti on.

19) Ostatko osamaksulla?
- Tavallaan...

20) Onko sinulla vyölaukkua?
- Juu. :D Tosin en enää käytä sitä.

21) Oletko siirtynyt digiaikaan?
- Luultavasti...

22) Oletko tosi-tv:n ystävä?
- Enpä oikeastaan. Joskus tulee ihan ajantappona tuijotelta hömppää.

23) Lempieineksesi?
- Nötkötti. x)

24) Kuka teillä siivoaa?
- Mä pesen kyllä pyykkiä paljon, mutta Biki täällä taitaa eniten siivota. Voi häpeää...

25) Juotko kuivia vai makeita viinejä?
- Jätän mieluummin kummankin väliin ja kittaan sitä kaakaota.

26) Onko kirjahyllyssäsi kirjoja vai koriste-esineitä?
- Kirjoja. Ihan liikaa kirjoja.

27) Uskotko horoskooppeihin?
- Tottakai horoskoopit ovat oikeassa, ihmiset itse pilaavat asiansa.

28) Kuinka usein teet ulkomaanmatkoja?
- T o d e l l a h a r v o i n.

29) Tykkäätkö puutarhatontuista?
- Saksassa näin niitä liikaa. Pelottavia otuksia. Mitä nekin mahtaa tehdä öisin....

30) Ostatko vaatteesi putiikista, marketista vai kirpputoreilta?
- Netistä. ;)

31) Pidätkö laihdutuskuureja?
- Sanoppa sinä että pitäisikö. x)

33) Käytätkö kaupan shampoota?
- Tietysti.

34) Koska viimeksi lainasit kirjastosta?
- Pari viikkoa sitten lainasin yhden koulukirjan..

35) Onko sinulla tekokukkia?
- Joo, valkoinen ruusu kameralaukun koristeena. Niin ja repussa on samanlainen, mutta vaaleanpunainen.