IRC-Galleria

HÄRKÄ

Härkä inhoaa kylmää ja kuumaa ja yksinoloa ja seuraa ja kovia ääniä ja liikaa hiljaisuutta... Härät ovat todella heikkoja ihmisiä sisältään ja valittavat joka asiasta. He kuvittelevat olevansa vahvoja ihmisiä, mutta todellisuudessa he ovat varsinaisia jeesmiehiä ja -naisia. Härälle ei koskaan käy mikään. Härät nukkuvat paljon.

MOTTO: "Emmää..."
TYÖPAIKKA: aina kun menet asioimaan jonnekin, jossa pitäisi saada joku hoitamaan asiasi jämptisti, esiin piipertää koko työpaikan ainoa härkä, joka sanoo "kyllä" aina kun sinäkin sanot ja "ei" aina kun sinäkin sanot.
AUTO: iso ja vähäkuluttava

***

Saunassa..

Härkä ihailee ensin esteettisesti kaunista jykevää puupinoa, jonka joku muu on tehnyt. Hän nautiskelee puun maanläheisestä tuoksusta, lämmittää niillä puilla saunan, (tai toivoo, että joku muu lämmittäisi hänelle niillä puilla saunan), jossa hän voi raukeana sitten makoilla ja nautiskella. Hän toivoo, ettei saunaan tulisi ketään muuta.

***

Se jo tähtimerkki sanookin kaiken, härkä eli sonni. Naispuolisilla saattaa usein olla korviksien lisäksi nenärengas. Yhteistä molemman sukupuolen härille on se, ettei niiden kanssa pidä alkaa intiimiin askareeseen ihan vuokraemännän verhon takana. On sen verran sieraimista puhaltelua, mylvähtelyä ja jalan kuopimista.

***

Sonni

Sie se olet aina ko persheele ammuttu karhu, jatkuvasti on nokka huulen päälä. Ittepäinenki olet ko mahoton. No älä nyt kuitenkhan ala möökymhän, kyllä sinustaki vielä jotaki tullee. Pittää vain löytää hyvä kouluttaja tuomosele ärmätile!

***

Hidasälyisenä ja jahkaavana jäät usein nokkelampien tovereidesi jalkoihin. Voit olla varma että suurin osa sutkauksista menee sinulta ohitse, koska on hyvä että suoriudut edes töistä jotka koulutettu simpanssikin osaisi tehdä. Kaikkien onneksi olet varustettu laakamadon kärsivällisyydellä, jolla saat lopulta työsi loppuun, tosin vuosia muiden jälkeen.
Motto:”Odottakaapas hetkinen…”
Tällä viikolla: Varo sammaloitumasta pöytääsi kiinni

***

Jästipää

Sinoot alati eheroon taharoon krätyysellä päällä, mutta eipähän tua liä sulle mitään uutta. Jästipää jukuri ku oot. Älä ny kuitenkaan vaivu epätoivohon, kyllä sä viälä kehityskelepoonen oot, kunhan sullon vaan hyvä kouluuttaja!

***

SONNI
Yritähän vähä hillitä ihtees, sinä niät vieläkii liijan ussein punasta ja raevostut sen taotta turhan päeten. Toesaalta oot hyvinnii enerkinen ja ihan puhkut tarmoo. Kato kuitennii mihin suuntaan puhkut, sillä suuhykieniassa oes parantamisen varroo. Tilloo aeka hammasliäkäriltä.

***

Olet tylsä. Siksi sinua varmasti järkyttää tieto siitä, että miehesi työskentelee rakkauden ammattilaisena Isonkyrön Essolla. Onkin suositeltavaa juoda pää täyteen tänä juhannuksena.
Fyffe: Nyt tiedät mistä teidän korkea elintasonne johtuu.
Emotionaalinen balanssi: Sinulla ei ole tunnepohjaisia ongelmia, olet aivan liian tasapaksu hankkimaan heilahteluja mielellesi.
Irrelevantti juttu: Vaimosi hoitaa mehiläisiä naapurin vajan takana.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.