IRC-Galleria

FilosofiaaMaanantai 24.12.2007 00:12

Olen tässä miettinyt aina kun olen kerennyt/muistanut filosofianesseetä, joka pitää kirjoittaa tässä lomalla ja palauttaa sitten loman jälkeen. Minulla kun taas vaihteeksi on ongelmia sen kanssa.
Ensinnäkään en osaa aloittaa sitä. Toisekseen en oikein ole varma omista mielipiteistäni. Kolmannekseen mitkä kaikki asiat voidaan liittää filosofiaan? Pelkään vaan, että filosofianesseestäni tuleekin psykologianessee.
Pitäisi miettiä asioiden merkityksiä ja muuta silsaa, joka sinänsä ei oikein jaksa liikuttaa minua.

Nyt se iski taas se helkkarin epävarmuus. Nykyään en ole oikein varma mistään, en omista enkä varsinkaan muiden tarkoitusperistä tai merkityksistä tai muusta semmoisesta. Tulee pää kipeäksi.

Ah, huomenna onkin jo jouluaatto. Aika hassua. Mitähän saan joululahjaksi? Äiti sanoi, että kun hän kertoi miun lahjasta joillekin ulkopuolisille, se oli herättänyt pientä hilpeyttä. Ja mitä mie oon nähny, soon se kaikista isoin paketti.Äiti vielä huomautti, että mitään vittuilua hän ei halua kuulla sitten siitä lahjasta. No huomenna se nähdään.
Miulla on lahja vain äidille, ja se on hieno lahja (saa luvan tykätä siitä, mie tein sitä kauan!)

Tänään tuli hiukan luntakin, se piristi minua kummasti. :)
Okei, toi otsikko on silsaa. Kärsikää.

Joo, tulin puolisen tuntia sitten junalta. Lähdin tuossa neljän aikoihin Helsingistä, kun olimme siellä sukulaisen hautajaisissa. Hyvinhän ne meni, jäi vaan vähän harmittaan, ku piti kahvitarjoilussa syödä vartissa, ett ehti junalle. Siellä oli kaikkee hyvää syömistä. Ja paljon.
No enhän mie nykyään kovinkaan paljon voi jostain syystä syödä ennen kuin tulee huono olo. Terkkarille pitäis käydä kertomassa, mutt aattelin ett jos oottais joulun jälkeen, ett jos sillon vielä on sitä niin kävis sitten taas tervehtään terveydenhoitajaa. On sielläkin tänä syksynä muutaman kerran tullu käytyä.

Ah, kaksi päivää joululomaan enää! Kliffaa. Saiskohan vihdoinkin nukuttuu ees kohtalaisesti...?

Ei jaksa kirjoittaa.
Heräsin tänään klo 4.30 aamulla. Olin päättänyt tulla vasta tänään kotio, ku ei oikeen innostanu jättää niitä yksiä Savonlinnaan pitään kliffaa ilman minua (toisn hyö piti sitä kuitenkin ilman minua, koska minulla oli taas paha päivä jostain täysin absurdista syystä enkä pitänyt siitä yhtään!!) Sitä paitsi he pitävät kuitenkin jotain istuntoja ilman minua, kun tulen Savonlinnaan takaisin vasta keskiviikkona, kun pitää mennä Helsinkiin hautajaisiin.
Ärsyttävää jäädä paitsi jostain hauskasta... Tietääköhän hyö, että mie masennun aina, kun jään ulkopuolelle? Vaikka vaan vähäksi aikaa. No, jos tietävät, niin eivät ole sille mitään tekemässä. (äh, nyt rupean taas kärjistämään ja ärsyyntymään vielä lisää, kun alan nähdä asiat ihan vääristyneessä valossa)
No, miksi sitten olen ulkopuolella? Jotain helvetin estoja, joita en itekkään ymmärrä, enkä pysty tekemään niille mitään. Kohta tekee taas mieli heittää jotain seinään ja kiroilla raskaasti ja todella kovaan ääneen. On tehny mieli tehdä niin todella usein viime aikoina. Etenkin jos on ollut kuvista tai muuta piirtelyä.
Tossa muutama viikko takaperin kuvataiteen perusteiden tunnillakin, kun tehtiin jotain reliefejä , kävi muutaman kerran mielessä, että 'mitähän noi muut sanois jos mie vaan yht'äkkiä heittäisin tän miun onnettoman tekeleen seinään?'. Syntyiskö jotain hälinään, ett 'miksi sie noin teit?', vai oisko kaikki vaan 'no, mitähän toi friikki taas sekoilee?'. Sitä mie olen: FRIIKKI. Todella omituinen ja tylsä nemo, joka ei osaa tehdä mitään kunnolla. Kaikki miun työtkin on vaan ollu joko todella omituisia, tylsiä ja/tai helvetin huonosti tehtyjä. Ei niitä kukaan ole vaivautunut kommentoimaankan. Kun ei ole sisältöä.
Aika onnetonta tää miunkin elo on. Koko ajan vaan masentunut ja/tai vihainen. Kuinkahan kauan tätäkään jaksaa yhtään kukaan? Testataanko? (voi helvetin helvetti...)
Tajusin muuten tänään (vasta tänään), kun bussissa istuksin, että mie oon todella pinnallinen tyyppi. Tai siis mie ajattelen tosi pinnallisesti, ja se tekee miusta todella tyhmän. Varsinkin, kun vertaa miun kavereihin, jotka ajattelee tosi syvällisesti. No, he on kasvanu syvällisessä ajattelussa, mie kun sitä en oo ikinä ennen lukiota tarvinnu. Kun ei kukaan miun entisen elämän kavereista tai tutuista saati sitten miun perhe, ollu syvällisiä, eikä sillon tietenkään voinu jutella mitään älykkäitä tai henkeviä, kun ketään ei kiinnostanu. Anuksesta oli sekin aika. Syvältä.
No jaa, tästä sitten hyppäämmekin aiheeseen, jonka ajattelin johtuvan tästä pinnallisesta kasvatuksesta, nimittäin miun taipumukseni ihailla joitain miun läheisiä.
Otetaanpa esimerkki: luokallani on tyttö, joka miun silmissä aluksi vaikutti ujolta ja ehkä hiukan persoonattomaltakin. Sitten kun tutustuin häneen paremmin, huomasin että hän olikin varsinainen räävä, todella sosiaalinen ja erittäin mielenkiintoinen immeinen. ja tietenkin tämmöinen ristiriita hämmentää minua. Sitä paitsi hänellä oli juuri sellainen persoona, joka herätti minussa syvää ihailua.

Nyt iski epävarmuus. En oikein osaa jatkaa tästä. Sanonpa vaan, että kiitos oman harkitsemattoman törttöilyni, tulen aina tosi surulliseksi, kun mietin häntä. Olisi kiva jutella pitkästä aikaa ja vaikka mitä, mutta en oikein enää osaa puhua hänelle, eikä häntä näy koulullakaan liian usein, tuskin koskaan. Enkä uskalla laittaa viestiä enkä mitään, kun pelkään, ettei hän kuitenkaan vastaa. Sitä paitsi hävettää liikaa. Että sitä voi olla hölmö välillä.

Minulla on parina päivänä, kun oikein on masentanu, pälkähtäny päähän semmosii ajatuksen varjoja, joita voisi kutsua itsetuhoisiksi. Se pelottaa minua aivan kauheasti, koska se tarkoittaa, että alan menettää toivoani tulevaisuuden suhteen, johon vielä vähän aika sitten suhtauduin todella valoisasti. Alkaa tää itseinho ottaa liian tiukkaa otetta minusta, nääs. Oikeasti, tajusin tämänkin tänään bussissa: minusta on tullut kaikkea sitä, mitä halveksin ihmisissä: pinnallinen, tyhmä, epäsosiaalinen, masentunut, kiukkuinen... et ceteraa. Väitän, että se johtuu miun entisestä elämästä, ajalta ennen lukiota. En mielelläni muistelisi sitä sen tarkemmin. Siltä ajalta on kuitenkin iskostunut pari ajatusta, joiden päälle mie kasaan miun elämäni:
1. Et saa ajatella itseäsi, koska se on itsekästä.
2. Kaikki haluavat pahaa juuri sinulle.
Säälittävää eikös?
Todella säälittävää.
Nytkin tekee pahaa kirjoittaa miltä minusta tuntuu ja mitä ajattelen. Eihän kukaan jaksa sitä, että mie puhun vaan itsestäni, eihän se ketään kiinnosta. Harmi vaan ettei miulla oikeen oo muita puheenaiheita.

Jaha, nyt tuli äiti häätään koneelta. Jatkan taas joskus.
Emohevari innoistui taas nörttäilemään.. *hiost* Olen niin pirun tylsä.
Enihuu:

1:

Mitä äitisi sanoo huudettuaan sinulle:
- The Godfather Theme (peloittavaa... O.o)
Isäsi tökkää sinua päähän ja sanoo:
- The Siren / Nightwish (olen s(e)ireeni sitten)
Kulkuri kävelee luoksesi ja sanoo:
- The Pharaoh Sails to Orion / Nightwish (liian kauan yksin ollut tuo kulkuri luulen ma)
Paras ystäväsi tönäisee sinua käteen ja sanoo:
- In the Shadows / The Rasmus (joku murhaaja vaanii meitä!)
Törmäät pahimpaan viholliseesi ja hän sanoo:
- End of All Hope / Nightwish (tämä hiekkalaatikko on liian pieni meille molemmille...!)
Yöllä vastaan tulee kadulla muukalainen:
- Juhlat Alkakoon / Rölli (ORGIAT!!)
Juokset kotonasi, kun veljesi pysäyttää sinut ja sanoo:
- The Phantom of the Operah / Nightwish (voidaan me se leffa kahtoo, jos sie haluat, miust kyll tuntuu ett sie ett tykkää siitä)
Näet lemmikkisi ja sanot:
- Kärsi / Turmion Kätilöt (Voi ei, eläinrääkkäystä...!)


2:

Mikä laulu kuvaa...

elämääsi:
- You Spin Me Right Round / Dead or Alive (vähän pyörällä päästä sitä ollaan oltukin :D)
ystäviäsi:
- Sika! / Turmion Kätilöt (ovat kuin pienet porsaat lätissään ^_^)
perhettäsi:
- 4 Käskyä / Turmion Kätilöt ( neljä niitä kyllä on miun lisäksi ja meillä ollaan melkeen kuin armeijassa paitsi ettei ihan)
ihastustasi/tyttö/poikaystävääsi:
- Amour / Rammstein (sitähän se on)
vihollistasi:
- Higher Than Hope / Nightwish (joku päivä mie pääsen siitä eroon)
uskontoasi:
- One Summer's Day / Spirited Away (odotan sitä vielä ^_^ soon varsin haikeaa)
persoonallisuuttasi:
- Baka Koe No Nirvana Urami Genkin / Hellsing OST ( no hölmö mie oon, siitä kai tässä biisissä on kyse :D)
ulkonäköäsi:
- When Heaven Gets Dirty / LAB (enkelihän mie oon omalla kärsivällä tavallani)


3:

Elämäni soundtrack, eli mikä biisi soi taustalla, kun...

Elämäsi leffa alkaa:
- Hellfire / The Hunchback of Notre Dame (perse edellä helvettiin, kyllä)
Heräät:
- Spiel Mit Mir / Rammstein (päivä ei ole hyvä, on niin uhkaava biisi)
Hengaat kaveriesi kanssa:
- Keep Your Heart Broken / The Rasmus (sosiaaliset ongelmat aina matkassa)
Sinä ja vihollisesi alatte taistella:
- Cruel Angel's Thesis / Neon Genesis Evangelion (se päättyy vasta kun toinen kuolee, ja se en oo minä)
Menet treffeille ihastuksesi kanssa:
- Bathhouse Morning / Spirited Away (huuuuuu...!)
Suutelet häntä ensimmäistä kertaa:
- Morgenstern / Rammstein (ja maalaa lisää piruja seinille, kiitos vaan)
Tulet kotiin ja sisaruksesi ovat pistäneet huoneesi päreiksi:
- Somebody's Watching Me / Beatfreakz (varmana kyttään niitä sen jälkeen pahasti)
Menet nukkumaan:
- Do You Believe in Life After Love / Cher (pitää keskittyä tulevaan huomiseen)
Masennut:
- Stars in Their Eyes / Just Jack (kaikki haluu miulle pahaa)
Yrität itsemurhaa:
- Verta ja Lihaa / Turmion Kätilöt (tulee rumaa jälkeä)
Hautajaistesi aikana:
- La Noyee / Amélie soundtrack (en tiedä mitä se tarkoittaa, eikä missään sanota)
Hautajaisvastaanottosi alkaa:
- J'Y Suis Jamias Allé / Amélie soundtrack (mikään ei kelpaa)
Lopputekstien aikana:
- Romanticide / Nightwish (jep, tätä leffaa on tuunattu, muuten se ois helkkarin tylsä)


Mie en ymmärrä, miks mie tykkään tehä näitä, vaikka niist ei ees tuu hyviä.
Aika paljon oli Nightwishiä ja TK:tä...

Nyttei haasteita, prklePerjantai 07.12.2007 20:29

Nyt mie haluun kirjoittaa jotain muutakin ku haasteita, vaikka ne onkin tosi hauskoja ja kaikkee sontaa. Mie oon miun mummin kannettavalla ja se jotenkin innostaa kirjoittamaan, vaikkei mitään järkevää tai mielenkiintoista tuliskaan tähän soperrettuu (mie oon jättesekava ja übertylsä). Repikää siitä hurttia huumoria, piru vie. :D

Kävin just pitkästä aikaa Livejournaliin jäkättämässä miun tämänhetkisestä elämästä, joka eilen siirtyi ankeassa säässä Kangasniemen pohjoisrajoilta Helsingin seuduille katsomaan äidinpuoleisia sukulaisia, erityisesti hänen isäänsä, joka sairastaa keuhkosyöpää ja jonka vaimo siirtyi samasta syystä ajasta iäisyyteen keskiviikkona 5.12.-07 siinä kahden aikaan iltapäivällä, rauha hänen sielulleen.
Eli tässä olisi hautajaiset lähiaikoina. Sattuivat tiistaille, että täytyypi pyytää koulusta vapaata jälleen kerran, opettajat tuskin riemuitsevat. (paitsi jos ajattelee tosi ilkeästi eli opettajat ovat salaa mielissään ettei heidän tarvitse kärsiä läsnäolostani pariin päivään, vaikken mie tietäkseni oo kenellekään tahallani harmia aiheuttanut, ainakaan opettajille, ne on enemmänkin ne luokkatoverit, jotka miusta eniten kärsii. Mutta mehän emme ajattele näin. Sehän olisi lapsellista, kuvitella nyt tuolla lailla itsestään liikaa)

Kuolema on tässä jo aikalailla pidemmän aikaa pyörinyt päässä, syystä joka ei oikein ole minulle selvä. Sitä vaan on jo pidemmän aikaa miettiny välillä semmosia kysymyksiä kuin 'koskahan on miun aikani potkaista tyhjää?', 'miten ja missä yhteydessä niin käy?', 'miltä se tuntuisi jos nyt kuolisi ja tajuaisi hetkeä ennen että "voi pask..."?' ja muuta vastaavaa yhtä häiritsevää. Erityisen häiritsevää se on silloin, kun suunnitellaan jotain juttua tulevaisuudelle ja sitten mieleen putkahtaa: "...jos ollaan vielä hengissä sillon." Se on todella rasittavaa ja pessimististä ja masentavaakin ja kaikkee, ku mi en ainakaan oo huomannu, ett joku muukin miettisi sellaisia. Pelottavaa oikeasti, mie kun muuten ootan tulevaisuudelta tosi paljon, ainakin pitkää ikää ja Valiojogurttia, mansikkaa, kiitos.
Ehkä se ei oo mitään hirveen vakavaa, vaan jonkinlainen väliaikainen obsessio tai vastaava. Ehkä se on murrosikää. Ehkä se on masentuneisuutta ja pessimismiä, ehkä se on luonnollista. Ehkä se on vaan miun omaa ajattelua.
Tosiaan, pitää alkaa miettiä omaa ajatusmaailmaani, kun filosofiassa varmaan tehdään semmoinen 'Miun oma elämänfilosofia'-juttu. Vaikuttaa varsin hauskalta tehtävältä, vaikka miulla todennäköisesti menee hermot ja terveys sen kanssa, kun ei yhtään huvittaisi kirjoittaa mitään, ku on niin itsekriittinen koko ajan ku ei pysty kirjoittamaan mitään järkevää tekstiä. Sitä paitsi asioissa on aina niin helkkarin monta puolta, jotka kaikki pitää ottaa huomioon, kun en osaa oikein määritellä omia mielipiteitä, saati siten perustella niitä.
Mutta joo, ei pidä ottaa stressiä, opettaja antaa kyllä varmaan tarkemmat ohjeet, jotka luultavasti miekin ymmärrän lähes oikein.

Ymmärtäminen on toinen asia, joka on pyörinyt päässä. Mutta en ala sitä nyt selittämään, Janne haluaa tietokoneelle.

Pitää kyllä miettiä noita asioita, toivottavasti niistä saii jonkinlaisen keskustelun aikaan Inkan, Kaisun ja Sinin kanssa, jos nyt olisi jotain mahdollisuuksia viettää "henkevän" keskustelun iltamia tässä lähiaikona. Toivottavasti saisin sitten jotain sanottua ja toivottovasti he edes viitsivät esittää kiinnostuneita. (okei toi oli ilkeetä, anteeksi)


Kivaa kännykän keraSunnuntai 25.11.2007 00:18

Ota kännykästäsi 25 yhteystietoa ensimmäisestä lähtien, valitsemalla vain JOKA KOLMANNEN. Laita ne järjestykessä tähän. Vastaa sen jälkeen kysymyksiin.

1. Inka
2. Janne
3. Joni (pikanumero)
4. Karo
5. Lasse
6. Leif
7. Marika
8. Emmi
9. Sarina
10. Siiri
11. Sofia P.
12. Terkkari
13. Tytti
14. Viivi
15. Äiti (työkännykkä)
16. Isä (pikanumero)
17. Joni
18. Kaisu
19. Koti
20. Leena
21. Ninni
22. Sairaala
23. Satu H.
24. Sini
25. Susu

01. Kuinka kauan olet tuntenut numero 7?
- Lukion ekalta. Tais olla puolta väliä ku paremmin tutustuttiin.

02. Mitä sinulle tulee ensimmäisenä mieleen 2?
- Rakas pikkuveljeni (se nuorempi)

03. Sopisivatko 3 ja 9 yhteen?
- Pikkuveli (se vanhempi) ja Sarina. Ei. Na-a.

04. Polttaako 11?
- Kyllähän täällä kämpillä niitä röökiaskeja pyörii... luultavasti.

05. Kuvaile 5 kahdella sanalla:
- Serkkuni Helsingistä.

06. muistuttavatko 6 ja 7 toisiaan?
- Edellisen isoveli ja Marika. No aika etäisesti. Tosin molemmilla on huumorintajua ja älyä.

07. Mistä sait 1 numeron?
- Lukion ekana päivänä sen pyysin :)

08. Luotatko 9?
- Yleisellä tasolla. (mitä sitten tarkoittaakaan)

09. Mitä tekisit josset olisi koskaan tavannut 8?
- Olisin luultavasti lopettanut ATK:n ysin alussa. Oli nääs opona siellä, ja mie sain häneltä apua.

10. Onko 10 varattu?
- En tiedä. Ei ollu ainakaan silloin kun viimeks näin. (ja se oli 2006 keväällä)

11. Pitääkö 4 sinusta?
- En tiedä enää.

12. Pidätkö sinä 12?
- Terveydenhoitajasta? En mitenkään erityisesti. Sain tosin häneltäkin apua.

13. Paras puoli 13?
- Ollaan tunnettu päiväkodista asti.

14. Mitä 14 mahtaa juuri nyt tehdä?
- Jaa-a kuule. En häntäkään nähny ysin loputtua.

15. Kirjoita 15 nimi silmät kiinni.
- äiti (oho!) sitten vielä lwi.a (hups. piti tulla leila)

16. Mitkä ovat 16 nimien alkukirjaimet?
- JPM

17. Onko 17 hyvä koulussa?
- Joni taas. Tuskin hän minuu parempi on, mutt ei varmaan kovin paljon huononpikaan (on nääs amis)

18. Mistä tunnet 18?
- Täältä Savonlinnan taidelukiosta, ollaan samalla luokalla ja kuuluu ryhmään 'hyvin läheiset ystävät'.

19. Oletko ollut ihastunut 19?
- En, vaikka kotona onkin rattoisaa (toisinaan)

20. Onko 20 lemmikkiä?
- Ei taida olla tällä hetkellä. On kyllä ollut monia koiria.

21. Missä 23 asuu?
- Kait miun luokanvalvoja jossain täällä Savonlinnassa asuu...

22. Oletko itkenyt 25 nähden?
- Enpä ole tainnut.

23. Minkä merkkinen kännykkä 21 on?
- En oo ihan varma, Nokia ehkä...?

24. Onko 22 kuvia Galleriassa?
- Jaa Savonlinnan keskussairaalalla? tuskin! :D

25. Missä tapasit 24?
- Sininkin tapasin Savonlinnan taidelukiossa,hänkin on samalla luokalla ja hänkin kuuluu ryhmään 'hyvin läheiset ystävät' (kuin myös numero 1 eli Inka).

Blonditesti Lauantai 24.11.2007 23:27

Jos olet tehnyt yli 20 asiaa näistä, olet blondi !

[x] Purukumi on tippunut suustasi kun olet puhunut.
[x] Purukumi on tippunut suustasi kun ET OLE puhunut.
[ ] Olet kävellyt päin lasiovea/ikkunaa.
[x] Olet hypännyt liikkuvasta kulkuvälineestä pois/siihen.
[x] Olet ajatellut jotain hauskaa ja nauranut, niin että muut katsoivat sinua oudosti.
Tähän mennessä: 4

[ ] Olet kävellyt päin puuta.
[ ] Olet yrittänyt nuolla kyynärpäätäsi.
[x] Et tiennyt, että Aakkoset ja Tuiki Tuiki Tähtönen ovat samat rytmiltään. -on vai?
[x] Yritit juuri laulaa niitä.
Tähän mennessä: 6

[½] Olet kompastunut kengännauhaasi ja kaatunut. -kompastunu oon mutten kaatunu
[ ] Olet tukehtunut omaan sylkeesi.
[ ] Olet nähnyt Matrixin etkä vieläkään tajua sitä.
[x] Olet/olit blondi.
[ ] Muut ovat sanoneet sinua hitaaksi.
Tähän mennessä: 7½

[ ] Olet vahingossa saanut jotain syttymään tuleen.
[ ] Olet yrittänyt juoda jotain, mutta se onkin tullut nenästäsi.
[x] Olet kuolannut nukkuessasi
[x] Olet nukahtanut tunnilla.
[½] Kun joku sanoo . . . "pieru" . . . naurat -jos se tulee ihan yllättäin
Tähän mennessä: 10

[x] Joskus huomaat, ettet ajattele.
[x] Olet ollut kertomassa jotain, mutta sitten unohdatkin, mikä juttu oli.
[ ] Muut kävelevät usein luotasi pois pyöräytellen silmiään.
[ ] Sinua pyydetään usein käyttämään sisäistä ääntäsi?
[ ] Käytät sormia laskiessasi helppoja laskuja, esim. 7+9
Tähän mennessä: 12

[x] Olet syönyt ötökän. -vahingossa
[x] Teet tätä galluppia vaikka sinun pitäisi tehdä jotain tärkeää.
[x] Olet pukenut vaatteita väärin päin.
[x] Olet etsinyt jotain kaikkialta ja tajunnut, että asia olikin kädessäsi tai taskussasi.
Tähän mennessä: 16

[x] Olet lähettänyt ketjukirjeitä, koska pelkäsit "jos et lähetä tätä"-kohdan kirousta.-se oli joskus pienenä!
[x] Olet tiputtanut astioita.
[½] Käytät sanaa "fiksu"
[½] Käytät sanaa "makeeta"
Tähän mennessä: 19

[ ] Näet kuolleita ihmisiä ja he ovat ainoat kaverisi.
[½] Kaverisi eivät kiroile. -osa heistä
[ ] Kallistat päätäsi kun olet hämillasi.
[x] Olet tippunut tuolilta.
Tähän mennessä: 20½

[ ] Yrität maatessasi löytää katosta kuvioita.
[x] Sanot "öö" useita kertoja päivässä

Kaikki yhteensä : 21½


Muumit!Lauantai 24.11.2007 23:15

Muumipeikko

[x] Sanon paljon kaksimielisesti ajateltavia asioita
[ ] Pidän seikkailusta
[½] Minulla on todella kiltti äiti -no antaa se miulle rahaa eikä määräile elämästäni
[x] Olen itsekin kiltti
[ ] Nukun paljon talvella
[ ] Ystäväni joutuu jättämään minut usein lähtiessään itse matkoille
[x] ..se masentaa/masentaisi minua
[x] Laitan toisten tarpeet omieni edelle
[x] Olen mustasukkainen -toisinaan
5½/9

Muumimamma

[x] Annan aina periksi -useimmiten
[ ] Olen hyvin huolehtivainen
[x] Kaikki ovat omalla tavallaan kauniita ja ihania ihmisiä
[x] Olen ymmärtäväinen -mutten osaa lohduttaa
[ ] En suutu miltei koskaan
[ ] Olen hyvä laittamaan ruokaa
[x] En tahdo pahoittaa kenenkään mieltä
[ ] 'Järjestettäisiinkö juhlat? Tehtäisiin hyvää ruokaa ja kutsuttaisiin kaikki ystävät!'
[x] Olen aina valmis kuuntelemaan toisten murheita -pakkohan se on, he kuuntelevat minun ruikutustani
5/9

Nipsu

[x] Olen materialisti
[ ] Olen hyvin ahne
[x] Hyvä ruoka on heikkouteni
[x] Olen pelokas
[x] Olen mukavuudenhaluinen
[ ] Olen aamu-uninen
[ ] Hotkin syödessäni
[ ] Olen pitkä
[½] Inhoan kylmää -toisinaan
4½/9

Pikku Myy

[x] Olen pieni
[x] ..mutta pirun pippurinen! -nojoo... :D
[ ] Puren
[½] Pidän puoliani
[ ] En pelkää mitään tai ketään
[x] Olen aggressiivinen
[x] Kuitenkin ihan mukava
[ ] Olen tomera
[x] En kuitenkaan johtaja-tyyppiä
5½/9

Niisku

[x] Olen älykäs -nojoo :D
[x] Saan hulluja ideoita
[x] Saatan vaikuttaa etäiseltä tai viileältä -niille joita en tunne
[ ] Olen enemmän looginen, kuin tunteellinen
[ ] Voin tehdä 20 tuntia työtä putkeen täysin tyytyväisenä
[ ] Työ/koulu on minulle tärkeää
[ ] Nolostun, jos joudun romanttiseen/tunteelliseen tilanteeseen
[ ] Haluaisin olla/olen keksijä
[ ] Työnteko on hauskaa!
3/9

Muumipappa

[ ] Olen arvovaltainen
[ ] Olen rapakunnossa
[ ] Kerron mielelläni tarinoita muille
[x] Olen laiska
[ ] Menen sekaisin, jos näen/näkisin itsessäni vanhuudenmerkkejä
[x]Tahtoisin olla ikuisesti nuori ja vetreä
[x] Menetän hermoni nopeasti
[ ]Olen heinänuhan uhri
[ ] Kaikesta huolimatta olen jalomielinen
3/9

Mörkö

[ ] Viihdyn yksinäni
[x] tai ainakin olen usein yksinäni -enkä nauti siitä
[x] Olen katkera
[x] Olen melankolinen
[½] Näytän kärsivältä ja/tai surulliselta -riippuu mielialasta
[½] Jotkut saattavat pelätä minua
[ ] Minulle on sanottu, että jäädytän kaiken, mihin kosken
[x] Pelastaisin metsästä liekkien keskeltä tytön, joka pitäisi minua rumana, ällöttävänä, kamalana hirviönä
[ ] Jotkut ajattelevat minut sympaattisena, toiset taas inhottavana ja ilkeänä
5/9

Haisuli

[ ] Olen varsinainen kiusankappale
[ ] En piittaa seurauksista
[ ] ..useimmiten niitä ei ole
[x] Olen varsinainen uivelo
[ ] Ihmiset ajattelevat minut ilkeänä
[ ] ..mutta en sitä oikeasti ole
[½] Härnääminen on hauskaa
[ ] Jos veljeni kaatuu ansakuoppaan, kaikki tietävät heti, kuka sen ansakuopan on virittänyt: minä
[ ] Minulla ei oikein ole ystäviä
1½/9

Nuuskamuikkunen

[ ] Olen syvällinen
[x] Pidän ihmisten seurasta -läheisten ihmisten
[ ] ..mutta vastapainoksi tarvitsen yhtä paljon yksinäisyyttä
[x] Jaksan kävellä hurjan pitkiä matkoja
[x]..vapaaehtoisesti
[x] Otan yleensä huomioon myös toiset
[x] Olen itsepäinen
[ ] Olen filosofinen
[x]Nautin ulkoilusta ja telttailusta
6/9

Hemuli

[x] Olen kohtelias
[ ]Olen luonnonlapsi
[ ] Olen taipuvainen liioitteluun
[ ] Keräilen kasveja tai postimerkkejä
[x] Kiinnostuksenkohteeni vaihtelevat tiuhaan
[x] Myönnän yleensä erehdykseni
[ ] Olen kirjaviisas
[ ] Pukeudun usein violettiin
[x] Olen ystävällinen
4/9

Surku

[x] Olen surumielinen
[x] Olen pessimistinen
[ ] Pidän erittäin paljon susista
[½] Tahtoisin olla joku toinen
[x] Vaatteissani/laukuissani tms. on hakaneuloja
[x] Salailen toisilta jotakin piirrettäni tms.(esim. seksuaalinen suuntautuminen, fetissit, ihailemani henkilö etc.)
[ ] Olen ollut erittäin vaarallisessa tilanteessa
[ ] ..en hätääntynyt/hätääntyisi, en pelkää kuolemaa
[ ] Olen pieni enkä lainkaan voimakas
4½/9

Noita

[½] Halveksin jotakin tiettyä lajia/rotua/tyyliä
[½] ..enkä tahdo olla missään tekemisissä sen lajin/rodun/tyylin edustajissa, enkä tahdo että kukaan sukulaisenikaan on
[ ] Liiallinen kiltteys ällöttää
[ ] Minulla on punaiset hiukset
[ ] Kerron mielipiteeni ihmisistä avoimesti
[ ] Olen kumaraselkäinen
[ ] En kaipaa toisten ihmisten apua
[ ] ..silloinkaan, kun todellisuudessa sitä tarvitsisin
[x] Saatan olla itsekäs
2/9

Piisamirotta

[ ] Maapallo on vain yksi vaivainen tähti avaruudessa, katsokaas näin, sillä ei ole mitään merkitystä loppupeleissä..*heittää syömäkelvollisen pikkuleivän törkeästi pois*
[ ] Tahtoisin erakoitua
[x] Olen pessimistinen
[x] Uskon, että ilmastonmuutos johtaa maapallon äkilliseen tuhoon -eikä vain se
[ ] Olen filosofi(nen)
[ ] Olen vakava
[ ] Kotini hajosi
[ ] En välttämättä huomaa kakkua perseeni alla -XD
[ ] Nauran harvoin
2/9

Vilijonkka

[ ] Olen hienostunut
[ ] Olen kunnollinen
[ ] En pidä epäsiisteistä ja meluavista ihmisistä
[x] Tahdon kasvattaa lapseni hyvin
[ ] ..joka tarkoittaa sitä, että he lukevat ja opiskelevat paljon, tietävät mikä on oikein ja mikä väärin, eivätkä ole äänekkäitä ja rasavillejä
[ ] Olen tiukkapipoinen
[ ] Saan hepulin, jos joku jättää sukkansa makuuhuoneen lattialle
[ ] Olen ylpeä
[ ] Olen pikkutarkka
1/9

Muumien Esi-isä

[ ] Saan paljon enemmän tuhoa aikaan, mitä saattaisi ulkokuoreni ansiosta luulla
[ ] Hajotan kaiken, mihin kosken
[ ] Ammuin kerran vahingossa haulikolla
[ ] Olen kohtuuton
[x] Tahdon tutkia kaikkea uutta
[½] En aina tottele käskyjä, joita minulle annetaan
[x] ..johtuen siitä, että en ymmärrä puhetta
[ ] Minua on helppo höynäyttää
[ ] Saatan syödä siihen asti, että pyörryn/oksennan
2½/9

Juksu

[x] Minua kuvaillaan usein laiskaksi
[½] Kapinoin sääntöjä ja lakeja vastaan
[ ] Olen ottanut usein yhteen poliisin kanssa
[ ] ..sitäkin useammin opettajien kanssa
[ ] En ehkä auta, vaikka apuani pyydettäisiin
[ ] Joku sukulaiseni on varsin samannäköinen kuin minä
[ ] Pukeutumistyylinikin on paljon samankaltainen, kuin jonkun tuttuni
[ ] En häpeä(isi) laiskuuttani
1½/9

Ninni

[½] Olen huomaamaton -en tarpeeksi!
[x] Joku sukulaiseni on kohdellut minua erittäin kylmästi
[x] Minulla on huono itsetunto
[ ] Olen kuin näkymätön
[ ] En puhu lähes koskaan
[ ] ..ja puhuessani ääneni on hiljainen ja heikko
[x] Olen saamassa itsevarmuutta
[½] Puolustan ystäviäni
[ ] ..vaikka se onkin pelottavaa
4/9

Nuuskishan se... ei kyllä tunnu siltä.

Simpsonit!!!Lauantai 24.11.2007 22:43

Ralph:
[x] Pyöriminen on kivaa! "I wanna twirl!"
[x] Olen lapsellinen
[x] En ymmärrä kaikkia yksinkertaisiakaan asioita
[ ] ...Ja jotkut nälvivät minua siitä
[ ] Olen luokkani vauva
[x] Itken todella helposti
4/6

Lisa:
[ ] Olen luokkani paras
[x] Minulla on hassu nauru
[ ] Minulla ei ole oikeastaan paljoakaan ystäviä
[ ] Olen "maailmanparantaja"
[x] Mm. Puolustan naisten oikeuksia
[x] Olen todella kiltti -yritän ainakin
3/6

Bart:
[ ] Rakastan kepposten tekemistä
[ ] Opettajat inhoavat minua
[x] Kouluni menee huonosti
[x] Tykkään katsoa piirrettyjä
[ ] Minulla on paras ystävä
[x] Minua kiusataan / on kiusattu
3/6

Ned Flanders:
[ ] Olen ihan YLI kiltti kaikille
[ ] Olen uskovainen
[ ] En suutu mistään
[ ] Käytän täyttösanoja kuten: Didililoo! Didlidaidailiduuuu!
[ ] Minulla ei ole paheita
[x] Tykkään muiden auttamisesta
1/6

Marge:
[x] Rakastan kokkaamista
[x] Minulla on persoonalliset hiukset -ainakin omituiset
[x] Olen kiltti
[x] Ajattelen usein liikaa toisia ja se uuvuttaa minut joskus
[x] Minulla on omaperäinen nauru
[x] En välitä kumppanini ulkoisesta olemuksesta paljoakaan
6/6

Homer:
[ ] Olen hetkittäin juoppo
[ ] ... Parhaat kaverinikin ovat
[ ] Välillä olen väkivaltainen
[x] Olen vähän hupsu
[x] En tajua kaikkea heti
[x] Ruoka on parhaimpia asioita mitä tiedän
3/6

Selma:
[ ] Olen lapsirakas
[x] Olen välillä sarkastinen
[x] ... Joka saattaa loukata ihmisiä
[ ] Poltan tupakkaa
[ ] Minulla on kaksoissisko
[x] Minulla ei ole koskaan ollut onnea rakkaudessa
3/6

Millhouse:
[ ] Olen nörtti
[x] Minulla on silmälasit
[ ] Minulla on paras kaveri
[x] Olen pitkään ollut ihastunut tyttöön/poikaan jota en tule koskaan saamaan
[ ] Vanhempani ovat minun kaksoisolentojani
[ ] Minulla on siniset hiukset
2/6

Mr. Burns:
[ ] Olen todella pihi
[ ] Näytän hieman rotalta
[ ] Olen todella hentokroppainen
[ ] Minulla on huono kunto
[ ] Olen rikas / melko rikas
[ ] Vaikka esitän pahaa ja kylmää niin sisältäpäin olen kultainen ja kiltti!
0/6

Marge se on :) "They told us what to wear, how to dress, which clothes we should put on..."

okeiLauantai 24.11.2007 22:28

Missä olet?

Kotona, omassa huoneessa = Huutelin
Kotona, olohuoneessa = Nuoleskelin
Kotona, keittiössä = Hyväilin
Kotona, muussa huoneessa = Nussin
Kirjastossa = Silittelin
Muualla = Ajoin takaa

Minkä väriset hiuksesi ovat?

Mustat = pizzakuskia
Vaaleanruskeat = kumiankkaa
Tummanruskeat = patsasta
Maantienväriset = haravaa
Punaiset = varapresidenttiä
Kirkkaan vaaleat = sähköasentajaa
Vaaleat = mielenosoittajaa
Muun väriset tai sekalaiset= apinaa

Missä kuussa olet syntynyt?

Tammi = himoissani
Helmi = hikisenä
Maalis = villisti
Huhti = puuskuttaen
Touko = kikattaen
Kesä = kännisesti
Heinä = räkättäen
Elo = puuskuttaen
Syys = kiemurrellen
Loka = kännisesti
Marras = kiimaisesti
Joulu = villisti

Minä vuonna olet syntynyt?

- 1987 = museossa.
1988 = autokorjaamolla.
1989 = suihkukopissa.
1990 = yleisessä wc:ssä.
1991 = kännibileissä.
1992 = kukkapenkissä.
1993 = museossa.
1994 = roskiksessä.
1995 = kaatopaikalla.
1996 - = peiton alla.

Minä päivänä olet syntynyt?

1 = Sain traumoja.
2 = Grr!
3 = Olipahan menoa!
4 = Villiä!
5 = Ihkua!
6 = En ikinä unohda sitä.
7 = Sanoinkuvaamatonta.
8 = Fantastista!
9 = Isi tykkää!
10 = Mummo tykkäsi!
11 = Miau!
12 = Aion ottaa uusiksi!
13 = Sain traumoja.
14 = Ai että!
15 = Villiä!
16 = Grrr.
17 = Ihkua!
18 = Isi tykkää!
19 = Huhhuh.
20 = Jouduin putkaan.
21 = Sain kuvani lehden kanteen.
22 = Sanoinkuvaamatonta.
23 = Grr!
24 = Sain traumoja.
25 = En ikinä unohda sitä.
26 = Upeaa!
27 = Kaverini ovat kateellisia.
28 = Mummo tykkäsi!
29 = Aion ottaa uusiksi!
30 = Miau.
31 = Villiä!

= Ajoin takaa mielenosoittajaa himoissani yleisessä wc:ssä. En ikinä unohda sitä.