IRC-Galleria

Hennariina

Hennariina

tömrkee muija.

Uusimmat blogimerkinnät

#110Keskiviikko 31.10.2007 23:08

Äikästä istumassa. Tehtävänä oli kirjoittaa mielipidekirjoitus aiheesta: koululaisille lisää kotitehtäviä (ja piti olla sen puolesta). Omani meni näin:

(Jätän alun pois, se on pitkä ja tylsä)
Tehtäviä pitäisi antaa lisää senkin takia, koska opettajille tuottaa suurta mielihyvää kun he näkevät oppilaiden kärsivät ilmeet. Opettajat tykkäävät vedota siihen, että ''Heidän nuoruudessaan jouduttiin hiihtämään liian lyhyillä suksilla 10kilometriä kolme kertaa päivässä ja silti ehdittiin tehdä iso kasa läksyjä.'' Ehkäpä se onkin ihan täydellinen selitys, viettiväthän opettajat nuoruutensa jääkaudella.
Oppilaat valittavat, ja valittavat, ja valittavat ja valittavat sivujen määrästä, mutta sinänsä turhaa, koska läksyt kuuluisi ilmaista kiloissa. On turhaa antaa vähän läksyjä, koska oppilaat tuhlaavat opiskeluaikaansa ja rahojaan ravaamalla Ilveksen peleissä. Eihän siinä ole mitään järkeä, ei ilves voita kuitenkaan.
Oppilaat valittavat löhöilystä aiheutuneita selkäkipuja, ei sellaista valitusta jaksa kuunnella. Löhöily kasvattaa parran ja harmaat hiukset. Opiskelu kehittää.
(lopunkin jätän pois. en jaksa kirjoittaa)

||Kyse on siitä, että opettajamme on parrakas Ilvesfani. ||

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.