IRC-Galleria

Henriikah

Henriikah

Oman elämänsä kompastuskivi

Mission from hell...Tiistai 07.02.2006 21:33

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. No varmaan se, että jätän aina vähän ruokaa lautaselle tai siis en syö kaikkea... Äitin mielestä tää on mun raskain piirre... En tiä kyllä mistä se johtuu, varmaan tuun vaan täyteen todella nopeasti ( selitys ).

2. Vessapaperin pitää olla niin päin, että se tulee ylhäältäpäin, et siis alhaalta. Tää on ihan pakko, tai mistään ei tuu niin mitään... Kääntelen aina vieraillakin vessapapereja oikeinpäin, vaikka he eivät siitä pitäisikään...

3. Jatkuva ja erittäin äänekäs röyhtäilyni ärsyttää ( muka ) joitain ihmisiä.

4. Vaatteiden pakonomainen alituinen peseminen, vaikka ne eivät ( Kuulemma) ole likaisia. Kämppikseni väittää näin... ( huijari)

5. Kaikki tietää sanonnan: Pidä ystävät lähellä ja viholliset vielä lähempänä... Mulla on pakottava tarve ystävystyä niiden ihmisten kanssa joilla on mahdollisuus sabotoida mun joku juttu. Omitinen minä...:D


No niin siinä ne nyt sitten on... Mun omituiset piirteet... Nyt heitän haasteen näille ihmisille...


Polviaandäär
Hannamanta
Masurcca
AnnaG
ev

Antaa mennä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.