IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kausi 2009Keskiviikko 23.12.2009 21:15

Florian
Nyt on sitten tämä, samalla viimeinen kokonainen kausi, ponien kanssa takana. Ja ei voi muuta sanoa, kuin huh huh kuinka uskomattoman upea vuosi oli. Viime vuoden 13 voittoa oli jo todella hienoa ja silloin oli puhe, ettei tälläistä kautta tule toista ja jalat maassa kohti ensi vuotta. Mutta kuinka kävikään...
Gunpower

Vuosi alkoi hieman ikävästi, ponien ajamiset kokonaan tammikuuksi, kun solisluu murtui. Omat ponit oli lomalla ( ja muut onneksi treenasivat niitä ) silloin eikä lähtöjä olisi muutenkaan kyllä oikeastaan ollut...
Pikebay's Wille

Kausi alkoi V.V. Taikan kanssa 2. ja heti perään voitolla. Sama, aivan uskomaton tahti jatkui ja parhaimmillaan oli 7 voittoa putkeen minulla. Ensimmäinen toton ulkopuolinen sijoitus tuli vasta 7.7. Ruutin kanssa. Huima tahti eri ponien kanssa jatkui kuitenkin koko kauden ja lopputuloksena 52 starttia, 23 voittoa, 8 kakkosta ja 2 kolmosta ja rahaa ajettuna sisään peräti 3713€! Koko kaudella vain 7 rahatonta starttia.
Carat

Voittajakehään pääsin kaartamaan seuraavien ponien kanssa: Broängens Ghosakrama, Ekslätts FanIdole, Gunpower, Florian, V.V. Taika ja Dust Mane. Virallisia startteja näiden lisäksi ajoin: Pikebay's Wille, Carat, Helmiäinen, Heinäahon Rikhart, Matador, Ferie Swe, Aarteen Hemuli, Jussilan Mustafa ja Broängens Mittimellan.
Matador

Valmentajanakin kausi oli hieno, 26 starttia, 18-2-0 ja 2755€. Eikä se hullummin mennyt omistajankaan näkykulmasta, 2 ponin saldo 22 starttia, 17-2-0 ja 2655€.
Helmiäinen :)

Enää on sitten 5,5kk aikaa näiden pikku palleroiden kanssa kisata, tavoitteena 50 voiton raja (nyt 49 ;D).
Dust Mane

Kiitos kaikille ponien omistajille, valmentajille, hoitajille ja muille yhteistyökumppaneille kaudesta 2009! :)
Ferie Swe

Broängens Mittimellan

V.V. Taika

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.