IRC-Galleria

Herb

Herb

Jäi vielä mielenkiintoa :)

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi -

Aurinkeli paistelee...Maanantai 08.05.2006 13:01

Oli aika jolloin heräsin aamulla +37 asteen lämpöön, eikä se ollut vain ilmaston lämpöä, vaan ihan kokonaisvaltaista lämmintä. Ihmiset olivat ystävällisiä, maailmansa pasifistinen. Suurinosa oli jopa onnellisia, vaikka heillä ei ollut niken lenkkareita ja pleikkaria, eivätkä koskaan olleet kuulleet ostoskanavista tai Madonnasta.

Nyt minä heräsin aurinkoiseen Suomen Turkuun, kotikaupunkini oi, mutta ei tunnu yhtään niin kivalta. Menen ulos, ainoa asia mikä saa ihmiset hymyilemään on valintatalon tarjous mäyräkoiralla, jonka hetimiten ulos kantavat, mieluiten molemmissa käsissä. Ihmiset myös palvovat aurinkoa...(AAAAAH, aurinkoa, pakko saada..ruahahahahah), ajattelevat varmaan että nyt jos ei saa otettua aurinkoa, maailma jäätyy ja sitten ei voi enää olla ruskea, vaikka kukaan ei todellisuudessa halua tumma. Eivät halua tummia ihmisiä tänne, mutta haluavat olla tummia. NYt on aika heittää ylimääräiset vaatteet pois, jotta jokainen varmasti näkisi että minä olen kaunis ja SINÄ olet RUMA.

Ihmiset ovat unohtaneet että kevät on aikaa jolloin Suomessa tehdään keskimääräisesti eniten itsemurhia, johtuneeko juuri siitä että täällä ei ole niin kiva herätä kun Intiasta. Yksi teoria on ainakin esitetty.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.