IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »
Hehee, tänään saksan-perheeni tulee vierailulle :)
On siis hyvä syy tyydyttää alituinen himoni, sillä tänäänhän meitä karjalanpiirakka-addikteja on pöydän ääressä enemmänkin. salmiakkiakin pitäis olla tietty myös.. ja ruisleipää.. hassua muuten, saksasta ihan oikeasti löytyy "aitoon suomalaiseen tapaan" tehtyä ruisleipää..!

Saapi nähdä kuinka syvälle tämä kaksikielinen kaksoiselämäni on jo ehtinyt juurtua, siis että osaanko saksaa enää ollenkaan vai meneekö koko ajan ruotsiksi :D
nooo, samaa kieliperhettähän ne on joka tapauksessa, tulkoon toimeen sillä mitä tulee =P
ei vaineskaan, uskoisin yhdestä saksankielisestä kahvituokiosta kunnialla selviäväni, sillä viimeksi kesällä sain käytännön harjoitusta kyseisessä kielessä... Berliini, ah ja voi ! Weimar, Erfurt ja muut... ich sehne mich nach euch ! ='(

Asiasta kolmanteen eli päivän uutiseen:
Solidaarinen ja suvaitsevainen länsinaapurimme otti tänään merkittävän askeleen entistä tasa-arvoisempaan ja sateenkaarenkirjampaan suuntaan.
Heja Sverige :)

TorsdagTorstai 27.10.2005 21:56

..o tiden går.
Mun onnenapila yllätti mut tänään iloisesti, se nimittäin pukkaa kukkaa ! Se oli hyvä yo-lahja se.. uskomattoman sitkeä. Kaverinsa Herra B (bonsai) ja Jukkis (pullojukka) ovat myös vehreydessään varsin viehkeitä.
Ehkä pitäisi lannoittaa ? "Yks kakkaa, kaks kakkaa.... Eikä muuta tarvitakkaa."

Rakas päiväkirja..Torstai 27.10.2005 01:55

..tervetuloa palvelukseeni :)
Pidän sinusta luultavasti parempaa huolta kuin edeltäjästäsi toisaalla. Toivon sinun kasvavan, kehittyvän ja voivan hyvin. Aion puhua sinulle joka päivä ! Se kuulemma auttaa..

Tullapa talvi.
Rannikkoilmastossa vuodenaikojen vaihdokset vain sattuvat olemaan keskimäärin hitaampia kuin sisämaassa. Tampereella on jo talvi. Onneksi TuKL kuljettaa - lapsitaksalla, tietenkin ! Jaa miksikö niin ? Eikö se jo näy naamasta..

Mitäpä muuta naamasta näkyisi.. hymy. On hyvä olo (:

Päivän menu: soijahärkäpannua porkkanalla ja sipulilla perunan kera.
Jälkiruoaksi vaniljajäätelöä mansikkahillolla ja kermavaahdolla.. Mmmm!
...Elämä on ! ;)**to be continued**
- Vanhemmat »