IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Herra-Visva

Herra-Visva

( ・д・)/--=≡(((卍

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 16.12.2007 02:12

Oooh, pitäisiköhän kirjoittaa II asteen murhasta istuvalle Wendy Dyelle...
olen jo jonkin aikaa pohtinut tätä "kirjoita-vangille"-juttua ja nyt selailen innolla näitä profiileja. En jostain syystä tutustua lasten pahoinpitelijöihin...tuomitsen liikaa sellaisia, haen murhaajia, huumerikollisia, varkaita, yms. rikollisia mieluummin.

Tästä voi tulla vielä jännää, onneksi kaikki noista asuvat jenkkilässä, joten eivät törmää meikäläisen ikkunan alle koputtelemaan luultavasti koskaan :----D


// Eiiih! Nyt melkein löytyi! Olikin liian täydellistä! Nainen nimeltään Kristin Hannibal! Miettikää miten lupaava nimi!!! Mutta ei, hän olikin vain raskauttavan ryöstön tehnyt...petyin pahasti...jos hän olisi tehnyt murhan olisin ehdottomasti kirjoittanut hänelle....
Hmm...ehkei minun pidä tuomita häntä vain sen takia, että hän ei ole murhaaja...pitänee laittaa neiti Hannibal korvan taakse, sillä nimi on hyvin katu-uskottava!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.