IRC-Galleria

Herra-Visva

Herra-Visva

( ・д・)/--=≡(((卍

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Tiistai 21.10.2008 17:33

ai niin ja oisko muka pitänyt jotain selittää viikonlopusta

garin basistisetä kehtas kirjottaa satatuhatta nimmaria MUN kynällä...mut ei se sitten mulle nimmaria antanut ja kynänkin palautti väärälle pimulle, onneks hyökkäsin sen takas.

sincrean pojat oli :3 aivan ihania, luttania pikkusia...katselin parvelta, koska oli kalliit vaatteet.
näin siinä lomassa ihmisiä, kuten girun ja karaijun, näin offina...karmikin hiukset näytti ihan kirsikkakarkilta, hetken aattelin, että tapahtuisko jotain pahaa jos menisin jauhamaan niitä, mutta annoinpa olla.
parvella tehtiin sitten fureja, tosin kaikki truuu ihkut paraparaajat kesämekoissa mulkoili mua ;<<
koska keikan alku venähti niin en ehtinyt junaan, olin rametanin luona puol kolmen jälkeen, vittu.

seuraavana aamuna meni vähän kiireeks :----D

jotkut tsikut halus ottaa kuvia musta, vaikken cossannutkaan mitään...olin tietty vaan niin hehkee...tai sitten piti olla niille cosseille joku negatiivinen vertauskuva :
D mut joo, se oli vähän outoa...olin kuin rautatanko perseessä "eeehhmmm...."

Q&A oli tosi ihana, mutta kysymysten laatu olisi voinut olla korkeampikin -.- mua ei tietenkään otettu! ja just kun se juontajatäti katsoi mua ja osottikin jo, niin sitten rumpalipoika alkoi jälkikäteen selittään edelliseen asiaan vielä lisää. sitten täti unohtikin mut kokonaan yhyy ;<<<< ei kiva! mun kysymykset olis ollu parempia kuin jäätelömaut ja se, että kuka sanottaa ja säveltää (ne voi kattoo kansilehtisistä lol)

näin Catinkin siinä päivän mittaan ja Girun uudestaan, sitten siinä vilahti kerran CoCo jonka kanssa vaihdettiin hymyjä vahän.

Illalla lava oli hyvän mallinen jeij
Gothikan keikan aikana kaikki kiimaset pikkutytöt olisi vaan saaneet pitää näppinsä kurissa eikä kouria Andro paran persettä kuin pullataikinaa....hei vaikka setä vähän heruttikin, niin ei silti tarvi olla heti pantsut märkinä -.-;;;
Mutta Andro ja Yoshiki oli kyllä vetäneet jotain ennen keikkaa, laulajasetä oli niin fiilareissa...Yoshi nyt on aina...
"Ei tonttukenkiä joulupukkikimonon kanssa", jospa Andro muistais seuraavan kerran 8D ei se mitäään

Jätän tilittämättä siitä, että näin yleisön joukossa aivan ihanan kauniin ihmisen, koska olen jo hehkuttanut siitä niin monelle ja koska mun olisi pitänyt mennä juttelemaan sille, kun vielä pystyin, niin en halua katua enempää ajattelemalla sitä. (valent, kiitos, kun aina yllytät mua<3 toivottavasti ehdit seuraavan kerran aikasemmin tekemään kaikki "fiksut" ideat)

Mut joo, menin sit Catin kans käymään parvella ja silloin tuli vastaan CoCon tanssitytöt ja CoCo, jonka kanssa vaihdettiin tosi leveät hymyt, oli meinaan suu niin hevosenkengällä....en uskaltanut pysäyttää sitä ja jutella :< ois pitäny

selvittiin vielä ihan kunnialla kotiinkin ja kaikkee :----D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.