IRC-Galleria

Herra-Visva

Herra-Visva

( ・д・)/--=≡(((卍

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.06.2009 23:31

Lol en hermoile yhtään sitä, että meen johonkin Tokioon :DDD
Hermoilen kaikkee käytäntöjuttuu kuten:
- koneen vaihto
- matkalaukun paino
- onko mulla kaikki mukana (vyö, kylmävaha, huppari ja yks toinen paita pitää vielä sulloo laukkuun)
- miten osaan säätää sen hiton metrokortin kanssa!!!
- eksyminen
- siirtyminen paikasta A paikkaan B käytännössä
- keikkapaikkojen löytäminen
- varatut keikkaliput
- ehdinkö piirtään Sakakin kuvan valmiiks (1/3 tehty... )
- mitä jos mun surface alkaa kasvaan Japanissa ulos ;;___;; tai tulehtuu!
- mitä jos hukkaan jotain
- saako Lisa meille liput siihen Vidoll-eventtiin

Siis oikeesti... oon niin hermona tommosista... ah, tarvisin jotain karttoja varmaan vielä XD keikkapaikkakarttoi lähinnä! Pitää tulostaa huomenna ne :o Ja öö oon kirjotellu jotain osotteita ylös, et mihin meen. Ai niin sit pitää kirjottaa sukulaisten osotteita ja sit pitäs allekirjottaa ylppäreiden kiitos-kortit huomenna ja tänään pitäis testata vielä kylmävahaa sääriin, et lähteekö puol jalkaa irti. Onneks puolikalju on ja tukkakin värjätty. Ööööööö aaaaa kertokaa mulle mitä en oo ottanut huomioon vielä +___+
Ai niin missäköhän se lähin nettikahvila oli Yadoyaan nähden... pitää kysyä Katrinilta vielä tässä.
Sit siirrän viel Niksulle rahaa (koska unohdin) ja sit pitää antaa tilinumero, et Mirkka voi maksaa :'D

Voi jeesus, vihaan käytännön asioista huolehtimista.

Ai niin.
Koira synnytti perjantaina = 5 pentua, 3 keskosta, 2 jäi henkiin.
Et olipa vitun jees juhannus kuulkaa. Ajoin eilen aamulla Lempäälään tutulta hakeen emonmaidonvastiketta (koska lähempää ei löytynyt) ja sit syötettiin äitin kanssa niitä muksuja parin tunnin välein. Äiti ei oo nukkunut kahteen päivään yli tuntia putkeen :'D Se emo oli ihan vauhkona niiden keskosten takia, hylki niitä ja kanto suussaan. Sitten se viimeyönä silpas yhdelle niistä saatanallisen palkeenkielen päähän kynnellään... eli skalpeerasi sitä hieman. Ne keskoset paino 106g, 116g ja 160g.... normaalisti niiden pitäs painaa, kuten ne kaks, yli 200g... ne oli sellasia parin tulitikkulaatikon mittasia, pienempiä kuin kuulakärkikynä.
Onneks noi kaks jäi... ja öö mitä, ne on 3 päivän ikäsiä ja ne on jo molemmat varattu :'DDD heko heko.
Oon kyl vähän sad niistä muksuista ;< ois voinu kaikki jäädä eloon... mut mjoo sil pienimmällä oli leuassa kehityshäiriö ja kaikilla keskosilla jotain sisäisiä häiriöitä, ettei ne ois voineet jäädä henkiin vaikka mitä ois tehty.
Nyt käyn kattoon niitä kahta, et ne syö ja ettei se yksi vauhkopääaivokääpiö hautaa niitä taas peittojen alle ja loikkaa päälle makaamaan.

Ja hermoilen nettikahvilan sijainnista ;<<<< ja hitto oon NIIN paniikissa niistä saatanan junista ja metroista JA MUN MATKALAUKUN PAINOSTA!!! Mulla on 8 kg tavaraa jo lähtiessä... oke, laukku painaa 3.5kg, eli mulla on siellä 4.5kg kamaa... shampoot ja saippuat on painavimmat;;___;;

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.06.2009 04:38

Tässä nkcn kanssa juuri naureskeltiin erästä... *krhm* ette halua, että kuvailen ko. henkilöä tarkemmin ja sen ihmisen olemuksesta, aivottomasta pätemisestä ja wnb-eliittiydestä lähti pieni keskustelu ja ajatuslinja.
Rupesi ihan taas huvittamaan koko japsihommat täällä päin. Ihmiset kuvittelevat olevansa niin hiton ainutlaatuisia ja erikoisia, että heillä on tiettyjä etuoikeuksia, lisäksi hehän ovat aina paljon omistautuneempia faneja kuin kukaan muu. Ja tietysti Reita vitun rätteineen rakastaa juuri sinua, koska jollain omituisella utopian tasolla tuo ihana haitarinsoittajasopraano vilkaisi juuri sitä kyseistä raitasukkatylliräjähdystylleröä, joka satuit olemaan sinä, Lauri Tähkän ja elonkerjuun konsertissa vuonna 1234 <3<3<3
Ja tietty jonotit sinne kolme kuukautta!!! Siinä sitä vasta tosi fanit punnitaan, kuka haisee pahimmalle, kenen hiuksista voisi voidella vuodeksi rasvat paahtoleiville, kenen hame on repaleisin, kenen raitasukat ovatkin nyt mustat katupaskan vuoksi.

Ja jos Reituli ei olekaan jakanut sadasosasekunnin kestävää kiihkeää katsetta kanssasi, niin kuvitteletpa muuten vain olevasi muita parempi ja totta monossa rakastat bändiä kaikkein eniten. Parasta sinussa on tietty se, että olet kuunnellut bändiä jo KAUAN (lue: 3-6kk). Uudet fanit ovat tietty vain valtavirtahyypiöitä, jotka ovat sattuneet kuulemaan uusimman ja suosituimman biisin (josta sinä et tietenkään pidä niin paljoa, koska kaikki muut pitävät siitä) ja liittyneet sitten riveihin. He ovat häilyväisiä panettelijoita, jotka vain feikkaavat faniutensa, koska bändin ihanan söpöt pojat ovat jotain saatanan vinosilmiä, puolet sinua lyhyempiä, näyttävät enemmän tytöltä kuin sinä ja ovat sinua 10 senttiä lyhyempiä, he pukeutuvat toisinaan hameisiin - ja sinun reisistäsi ei kannata puhuakaan, sillä he voittavat sinut joka tapauksessa.
Siinä sitä sitten ollaan, sinä taistelet interaktiivisesti tietokoneen välityksellä muiden fanityttöjen kanssa siitä, kuka kuuluu kenellekin.
Hassua tässä on se, että vaikka paritat aina jrockarit toisilleen, salaa unelmoit, että kyseinen feminiinisyyden riemuvoitto, lateksihamehirviö lykkii sinua kovaa ja korkealta. Ja sinähän nauttisit, se on varma se, sillä kuinka sellainen söpöliini edes voisi olla paska jätkä, tai taitamaton seksielämässä.
Yleensä ottaenhan tiedät myös KAIKEN bändeistä, joiden fani olet. Tietty, ja kukaan ei tiedä sinua paremmin. Sinä se osaat sanoa aina oikein, tulet sopivalla hetkellä valittamaan dissaajille (lue: hyväntahtoisen kriittisille kommentoijille), että ellei bändi miellytä, niin sopii suksia hevon vittuun. Sinä tiedät, että bändisi on paras, he eivät tee virheitä, eivät ikinä epäonnistu tai julkaise muutenkaan huonoa materiaalia. Ja jos niin käy, niin se pitää vain feikata, leikit tietysti rakastavasi teknisesti ja muutenkin epäonnistunutta biisiä. Tiedätkö, mikä hienointa, kovin moni muu tuskin pitää siitä, joten nyt voit taas myhäillä tyytyväisenä, että he ovat vain feikkaajia, sinä olet aito fani, etkä mene valtavirran mukana.

Ja kun nyt päästiin vielä sinun paremmuuteesi ja uusiin faneihin, niin jatketaanpa. Sehän on oikeasti aika paskaa, kun yhtäkkiä tuntemattoman bändin perässä on hirveä lauma ernuja, kaikki vieläpä faneja!!! Kamalaa! Siis voiko olla bändillä kamalampaa kohtaloa, saada tietää, että heidän musiikkinsa miellyttää muitakin kuin sitä yhtä suomalaista Pirkko Perusernua Pohojammaalta, joka spämmiikin kyllä kiitettävästi heidän fanipostinsa täyteen kerran kuussa omilla rakkaudentunnustuksillaan. Lisäksi bändihän saattaa vahingossa saada julkisuutta, julkaista uutta materiaalia, tehdä lisää keikkoja, tulla peräti ulkomaille ja mikä kamalinta, siirtyä isommalle levy-yhtiölle, koska suosio kasvaa. Voi ei v___v
Parastahan olisi, jos bändi pysyisi tuntemattomana, silloin sinä voisit olla se ainoa truu-fani, ei kilpailua! Silloin nuo naurettavat valtavirtahiihtäjät pysyvät kaukana sinun bändistäsi.

Siirrytäänpä nokkimisjärjestykseen, se on meille kaikille tuttu. Se alkaa siitä, että häpeät sitä n00b-kauttasi äärettömästi, valehtelet muille faneille kuinka kauan olet kuunnellut bändiä, jotta olisit varteenotettavampi. Tietysti ohessa väität tietäväsi heistä myös paljon nippelitietoa ja toivot, ettet joudu koskaan sellaista aihetta käsittelevään keskusteluun - mistä sinä voisitkaan tietää, mikä on lempiartistisi lempikarkki tai mitä hän harrastaa, mahdotonta!
No, sitten kun olet päässyt yli tästä pahimmasta häpeäkaudesta, olet vain pisara meressä, muttet pohjasakkaa. Nyt on aika osallistua nokkimiskisaan ja nousta huipulle - elitistien joukkoon!
Se saavutetaan esittämällä hieman syrjäänvetäytyvää, mutta antamalla Irc-Gallerian yhteisöissä, sekä keikkajonossa muutamia kärkkäitä, kaikkitietäviä pätemiskommentteja asioihin. Pikkuhiljaa ihmiset huomaavat sinut, ja elleivät he pidä sinua täytenä idioottina (huom. tähän vaiheeseen tyssää useimpien matka), voit jatkaa ja niittää mainetta ernuyhteisössä.
Salakavalasti yrität itseäsi tyrkyttämällä hakeutua elitistien kaveriksi, tai sitten vetäydyt muista ja toteat olevasi elitistejäkin elitistimpi, kun et alennu heidän seuraansa. Tai sitten etsit vaikutusvaltaisia elitistejä, jotka ovat elitistejä tahtomattaan. Esimerkiksi JrockSuomalaiset! Hehän ovat elitistien huippu, pelottavia pahiksia, jotka tietävät kaikesta kaiken. He ovat ilkeitä, tuntevat kaikki visual-kei -poitsut ja ovat luultavasti käyttäneet asemaansa hyväkseen ja päässeet lähikontaktiin - ne kierot!!!! (Nii, Mirkka!! Kiinni jäit!!! Oot ihan varmana ollu ihan making-out wiz all the cutie jap boyzzz<3 turha kieltää!)
Joka tapauksessa! Päästäksesi JrockSuomalaisten helmoihin päätät tietty nuolla persettä, enemmän kuin NC-17 -tasoisessa jrockslashfanficissä, missä Reitan ja Rukin sänky natisee jouset kireällä. Sinulla on siis muutama vaihtoehto, ellet tahdo olla säälittävä riviernu: hakeudu elitistien joukkoon (siis huom. ryhmä tavallisia ernuja, jotka kutsuvat itseään elitisteiksi), tai ole elitistiäkin elitistimpi ja muodosta oma yksinäinen elitistiryhmäsi. Kolmas vaihtoehto on nurkua seuraa pakkoelitisteiltä, mutta muista, että vaikka he ovat vaikutusvaltaisia ja pelottavia (eivätkä missään nimessä tavallisia ihmisiä ja oikeasti ihan mukavia), niin heitä myös vihataan sen vuoksi. Hehän sinulta miehet vievät, suoraan nokan edestä!
Mutta on se vaan niin siistiä tietty sanoa "minäpä olen JrockSuomalaisen kaveri, minäpä se juttelin tässä sen ja sen kanssa". Se saa ihmiset ajattelemaan, että olet cool, mutta olet myös uhka.

On se ernuelämä vaikeaa.
Kukaan ei ymmärrä, että sinä olet ainoa oikea fani.
Kaikki yrittävät vohkia miehesi, muuten sinulla olisi oikeasti mahkujakin - ihan totta, mutta kun kaikki muutkin pyrkivät Reitan pöksyihin.
Lisäksi wnb-fanit kuuntelevat SINUN bändiäsi ja siitä uhkaa tulla peräti suosittu!
Sinulla on myös ongelma hierarkkian kanssa. Pitäisi kohota ylemmäs, jotta sinun tosifaniutesi ymmärrettäisiin, mutta julkisuudella on kironsa.

[Ei aihetta]Perjantai 15.05.2009 23:01

Molemmissa ranteissa tuet ;< mut ostin mineraalipuuterin.

[Ei aihetta]Perjantai 15.05.2009 21:42

Mikä siinä on... että vielä tänäkin päivänä osa bläkkisbändeistä iskee. Kyllästyin koko metalliskeneen lähinnä genrevajakkiuden takia, ja sen, että kauhee tappelu aina, että kuka on truu ja noi nyt ei ainakaan ole. Okei, sain tarpeekseni myös... oikeasti mielikuvituksettomista sanoituksista ja soitintyöstä - jotkut ei vaan osaa. Vihaan edelleen sitä, että metallimusiikissa ei useimmiten tiedetä, että basso on soitin, eikä pelkkä koriste. Lisäksi, rytmikitaralla ei tehdä mitään, vaan pelkästään soolokitaralla - ja ne kuviot on yllättävän usein todella... tylsiä. Itseääntoistavaa paskaa.
En jaksanut sitäkään, miten se oli aina niin "oot troo black metallisti, vaan jos se on sun elämäntapa, pelkkä musa ei riitä"
Minkä hiton moinen lammas ottaa ajatusmaailmansa jonkun muun muotista...

Senkus ootte eri mieltä, koska minähän en ole truu metallimörrikkä. Olen paska genrepetturi, pelkkä surkea wnb, koska kuuntelen jotain muutakin ja suhtaudun kriittisesti koko hommaan. Kaikkein pahinta, olen sortunut synneistä suurimpaan: JAPSIMUSAAN, honottavaan transuhomomusiikkiin, joka on paskaa vaan sen takia, että Japani on muotia, ja että pari bändiä pilaa teidän infernaalisen Tuska-festivaalin, (jossa kävin jo silloin, kun te valitsitte mustinta hiusväriä kaupasta).
Tosin... minä en sentään koskaan luullut HIMiä bläkkisbändiksi, tai luullut, että musta tukka tekee aidon gootin/hevarin.

-Joka tapauksessa, joillain on vain se taito hyppysissä. Eniten Enochian Crescentillä, mutta... Arckanum saa vielä nykyäänkin suosikkibiisilläni mun selkäpiissä kylmiä väreitä aikaan. Tarkalleen kyse on gangar for raþan vinder'stä, ei vaan voi mitään, mutta siinä on sitä jotain. Muistan myös sen duden, joka kuuntelutti ton kappaleen mulla ja sanoi, että pitäisin siitä varmasti.

Sama jätkä kuuntelutti toista hienoa, hieman erilaista bändiä Absurdia... ja Mourning Soul on vaan yksinkertaisesti hieno biisi. Ko. dude sanoi muuten "et varmaan tykkää tästä...", mutta sitten rakastuinkin ja tätä kappaletta oli hieno analysoida.
En tuu varmaan koskaan enää kuuntelemaan tätä vajakkigenreä yhtä paljon kuin 12-14-vuotiaana... mutta onneksi voin ottaa tietyt helmet mukaani. Yhden bändin koko discografian ja sitten parilta muulta bändiltä ne, mistä pidän vuosi vuodelta enemmän.

Että moro

Ylioppilaskokelas suoriutuuPerjantai 15.05.2009 20:58

Filosofia = Laudatur

Äidinkieli = Eximia

Englanti = Magna

Psykologia = Cum Laude

Ruotsi = Cum Laude

Tietteks... oon oikeesti ihan tyytyväinen! Enkku ois voinut mennä ippasen paremmin... mut en valita!!

[Ei aihetta]Perjantai 15.05.2009 01:26

Joku hiton rannetuki... en pysty ees koneella kirjottaan kunnolla, tosin mun ei varmaan pitäisi ollenkaan kirjoittaa koneella o.O joten ihan hyvä, että tää rajottaa mua vähän. Mut yritys on kova! :DD
Huomenna meen sit sinne lääkäriin ja sit sen jälkeen käyn kotimatkalla kaupassa. Ja ai hitto! Mun piti muistaa tilata lävistyskoruja tänään ;<< no vielä ehtii.

[Ei aihetta]Torstai 14.05.2009 19:54

Oisin tavallaan halunnu töihin... oisin siis halunnu rahaa ;<<<
Nyt on tylsää. Totesin, ettei mun ranteet varmaan edes kestäisi kuntosalia :'D lisäks en ois halunnu mennä yksin, koska viimeks siellä oli pikkunen (siis pienikokoinen) tyttö, jolla oli pelottavat hartialihakset...

;<<<<<< höh

[Ei aihetta]Torstai 14.05.2009 19:17

no en sit meekään töihin ;<<< työnantaja kielsi... hmh, no ehkä meen sit salille.

[Ei aihetta]Torstai 14.05.2009 19:02

Ja taas tuli reippaat 500€ :DDDD tää alkaa meneen hyvin! Saan kesäkuussa vielä enemmän rahaa kuulkaas! Ja saati sitten heinäkuulle tuleva palkka (johon sisältyy kesäkuun 15. - heinäkuun 15.

Om nom nom... nyt öis käyttörahaa (+ asuminen) sellaset... 2700€ :D ja vielä siihen sit 800 - 1000€ :'D IMA RICH BIATCH

[Ei aihetta]Torstai 14.05.2009 18:40

Taas töihin viiteen, mut nyt en saakaan mennä kassalle :o tohtori kielsi. Joko en oo kassalla, tai sit oon saikulla :'D ei oo paljon vaihtoehtoja.