IRC-Galleria

VäliPäiväCruising 2008Lauantai 27.12.2008 20:57

Eli tässä seuraa matkaraporttia VälipäiväCruisingilta, joka on minun, Kristianin (koovee) ja Kallen (lodi89) automatkasta pois Helsingin humusta :)

VäliPäiväCruising: päivä 1

VäliPäiväCruising 2008 – tätä on odotettu kuin Joulun ja Uuden vuoden välisille päiville sijoittuvaa kaveriporukan autoreissua. Lähtö on sovittu perjaille 26. päivä ja paluuksi ilmoitettu maanantai 29. Osallistujina tänä vuonna Heikki Koponen, Kalle Alander ja Kristian Viding. Erikoinen lisämauste reissussa on, että Kallella ei matkan alkaessa ollut mitään aavistusta reissun kohteesta. Kristianillekin Heikki joutui paljastamaan matkasuunnitelman äärimmäisen pakon edessä.
Hah taas on lähdetty vuotuiselle välipäiväcruisingille. Päivä alkaa taka-penkkiläisen torkuilla, jotka johtivat matkalaiset puoleen-väliin helsinki-turku tietä. Siitäpä sitten pääsemme rauhallisten keskustelujen siivitteleminä turun satamaan, josta matkamme jatkuu tallink siljan mukana, määränpäänä tukholma, mutta siitä sitten lisää huomenna.

Heikki: En muista elämäni aikana yhtäkään Ruotsiin suuntautunutta laivareissua jolta EN olisi tullut takaisin mukanani Pandan laivasuklaata. Tällä kertaa suklaata ei löytynyt :( Siinä vaiheessa kun evakuointikäsky on annettu ja pelastusliivejä jaetaan matkustajille valitsen mieluummin suklaalevyn. Mikäli siis laiva uppoaa tällä reissulla mahdollisuuteni selvitä hengissä ovat huomattavasti paremmat.

Kalle: Ei hitto tottunut että aina saa mitä haluaa, tavalla tai toisella... mutta jos tieto ruotsiin menosta tulee vasta kun huomaan että mennään vähän ehkä turhan monesta risteyksestä turun satamaan päin... Noh nyt sentäs tiedän jotain reissusta, ei tylsyys pääse yllättämään ;)

Kristian: Ilmaista risteilyä ei ole. Tuskin edes edullista. ”Iron Maiden!!1”

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.