IRC-Galleria

VäliPäiväCruising 2008 osa 2Sunnuntai 28.12.2008 14:07

http://kuvaton.com/browse/10589/no_laughing_at_natives.jpg

Herätys on niinkin myöhään kuin klo 5.10 paikallista aikaa. Sen sijaan että jonottaisimme ruuhkassa päästäksemme ahdasta jalankulkuputkea pitkin pois laivasta, yksinkertaisesti kannamme omaisuutemme kaksi kantta alemmas autoon ja ajamme rauhassa ulos laivasta.

Käymme katsomassa paikallisia nähtävyyksiä; Sergelin tori ja Globen. Koska kello on lauantai-aamuna alle kahdeksan, pieni evottaminen liikenteessä ei aiheuta konflikteja. Matka jatkuu E4:sta pitkin kohti pohjoista. Pari tankkauspysähdystä ja löydämme itsemme Umeån McDonaldsista. Ovatkohan kaikki Ruotsin tiet ovat vähintään yhtä hyvässä kunnossa kuin tämä? Lähes koko tie on vähintään kolmikaistainen jolloin toiseen suuntaan on aina ohituskaista. Nopeusrajoitukset vaihtelevat 70-120 km/h välillä talviaikaan. Yrittäkääpä samaa Suomessa

Skellefteån Scandic Hotelli löytyi helposti, illalla käytiin testaamassa ruotsalainen Hesburger, eli Max Burger. Suosittelen lämpimästi. Testattiin myös ruotsalainen bastu. Siellä oli turvallista.

Heikki: Seuraavan kerran kun lähdetään risteilylle otetaan auto mukaan laivalle. Nyt loppu se ruuhkassa jonottaminen!

Kristian:

Kalle: Herran huussi sentään! Miten ihminen voi nukkua ja olla nukkumatta samaa aikaa? Tulipahan testattua, en voi sanoa olleeni hereillä koko matkaa, mutta en voinut olla nukkunutkaan, koska muistan lähes kaiken matkasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.