IRC-Galleria

Heze-

Heze-

joku Samu-Sirkka kuulemma :|

Blogimerkintä

« Uudempi -

YhteenvetoSunnuntai 12.02.2006 16:45

Noni, lomaa jälellä vielä 1.5 päivää ja suht tylsä siviilielämä on nyt nähty!Se on pelkästään dokaamista, ja chillaamista, mutta toisaalta myös aika hektistä. Jännä homma! Kaiken hyvän lisäks mua on yritetty kusta silmään ja luultavasti siinä myös onnistuttu! Esimerkkinä Divan juttu sekä yhteisvastuu keräys. Mun ovella kävi siis 4 päivän aikana 2 kertaa sama Tuomio kirkon jamppa pyytämässä lahjotusta keräykseen. Kaikessa hyvyydessäni oon nyt laskenu et ev.lut kirkko on mulle 13.80 %u20AC velkaa. Se sit vähennetään kirkkoverossa tai eroon kirkosta. Thanks a lot!

Sitten koitti odotettu perjantai-ilta! Keimoo oli yli äyräiden ja biisonitkin saapuivat luokseni. Ntl, lähes kaikki kusi aikataulua myöten. Lopulta, taidokkaan ohittelun jälkeen oli päästy Divaan ja oltiin valmiit ottamaan lavat haltuun, siis kaikki me "skinit", "natsit" ,"kuulapäät" tai millä ihanilla nimillä meitä aina kutsutaankin. Noin vartin tylsän oleskelun jälkeen, otin homman haltuun ja hommasin itelleni 3 viikon bannin divaan! Poken mukaan junttasin sille puukon selkään, sen jälkeen ku se oli vähä aiemmin mua jeesannu narikassa. Ja liekkö Beckströmki otti herneen nenääsä ku "lähin" silleen ilmottamatta pois :D Liekkö heruukaa ternimaitoo?

Lauantain vietinkin melko rauhallisissa merkeissä suuri kysymys mielessä: "Mitä vittua?" Ainakaan tähän hetkeen mennessä en oo löytäny vastausta kysymykseeni.

Multa kysy eräät likat tiistai-torstai välisenä aikana, et mitä mieltä moon intistä ja viihynkö siellä ja millasta siellon jne....Samoin niille kuin muillleki oon aina vastannu et son ihan rektumista ja jotkut SA-intin toimintatavat on epäinhimillisiä, sekä varusmiesjohtaijia, kuin morkuloitakin kohtaa. Nyt moon kuitenki pohtinu juttuja. Nyt lomien aikaan ainaki mullon ollu saatanan outo elämän rytmi. Pv tarjoo mulle herätyksestä hiljasuuteen (välillä jopa) toimivan rytmin. Siihen kuuluu niitä rutiineita, jotka mullon ollu ennenki arjen tukena. Pitää ehkä yrittää avata silmät ja koittaa ottaa kaikki irti näistä 145:stä päivästä mitä mullon vielä jälellä ennenku tää kuuluisa aurinko pääsee valloilleen. Ehkä lähen soppariks, ehkä meen msk:uun, ehkä lähen töihin, ehkä pääsen opiskeleen. Never know.

Btw, viikon päästä me vietetään intin ekat hautajaiset: meillon Vuosangan ampumaleiri ja siellä tulee saleen ruumiita! [ :) / :( ]

Mut kaikesta huolimatta pitää muistaa vanha viisaus: CARPE DIEM!

GonaPappa DRH kuittaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.