IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 28.11.2006 12:09

Munskinmunskin :) <3

Kuinka useasti sitä voiskaan ihan mielellään heittää koko päivän pois, pois, poies vaan ja mönkiä peiton alle pojan syliin ja nukkua koko päivän, taas ^^

*yawn*
mutta sen sijaan noustiin molemmat reippaasti (?) ja nyt olen sitten täällä niin, yliopistolla ja kohta menen ja teen töitä.

Aiheutin kuitenkin aamulla itselleni sydänkohtauksen kun Mikko oli jo lähteny. Torkuttelin siinä puhelintani semmoisen tunnin ajan, kunnes lopulta löysin niin mukavan asennon että tunsin nukahtavani ihan justiinsa heti kohta.. Sijoitin siis puhelimen ohimolleni, koska siitä se herättää kaikista (varmoiten...? varmiten?) varmimmin ja aloin liukua kohti unta. Valitettavasti en koskaan nukahtanut, vaan aloin sen sijaan ajatella Samaraa ja Gageakin ajattelin Uinu uinu lemmikkini -kirjasta ja pienen multamaassa eteenpäin raahautuvan lapsen pikkukäsiä ja sitä kalmaista kättä joka ottaa minua jalasta jos nousen sängystä ja sitä ihme poltergeistiä joka hetkellä millä hyvänsä sammuttaa valot ja käy kimppuun...niin silloin se herätys lähti soimaan ja meinasin kuolla.

purr.

Ja vissiin jotain on jäänyt päähän (muttei paljoa) kun Mikko sanoi aamulla jotain "roommeitista" ja ajattelin puolinukuksissa että noudattaako se vokaalisointua. En tiennyt.

No kuitenkin, menen nyt ilmeisesti hakemaan kahvia (jos päätän olla syömättä mitään tänään) tai niin..ruokaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.