IRC-Galleria

Ah. <3Keskiviikko 31.01.2007 10:39

Hyvä päivä edessä. Huomasin puolenyön aikaan kun olin laittamassa nukkumaan, etten ollut muistanut tehdä valmistelevia tehtäviä tämän päivän toiselle tunnille. Sitä tuntia ennen on translationia, ja olen luultavasti kääntänyt yhden kohdan siitä harjoituksesta surkeasti väärin. Sitäpaitsi olen menossa yliopistolle au naturel, koska meikit ja kaikki muu kosmetiikkani sijaitsee tänään eri puolella kaupunkia kuin minä.

Yöllä näin taas jotain sairaita painajaisia ja heräsin ja luulin että kello on kahdeksan ja minä myöhästyn. Makasin hereillä pitkiä aikoja kunnes muistin katsoa kelloon ja se oli viisi tai kuusi. Olin niin kuumissani että luulin kuolevani mutta yritin silti nukahtaa ja herätessäni huomasin että olin onnistunut.

Nyt haluaisin pistää viestiä opettajille (tai mikä onkaan korrekti nimitys, en ole varma vielä) että olen kipeänä koska olo ei ole kauhean hohdokas ja olisin kovin kovin mukavaa jäädä Mikon viereen nukkumaan, herätä siihen että kylmä päivä valkenee ulkona ja itse on lämpimässä ja turvassa. Mutta *tänään* se ei oikein käy. Eikä oikein minään muunakaan päivänä.

Tänä iltana pakko laittaa nukkumaan ajoissa tai luultavasti kuolen.

edit://

Tuorein havainto: 31.01.2007 08:00
lämpötila -25.8 °C, paine 1003.0 hPa, kosteus 79%, kaakkoistuulta 3 m/s, melkein selkeää (1/8)

25 astetta pakkasta ja kolme metriä sekunnissa tuulta?
hui seitan.

Illan saldoSunnuntai 28.01.2007 15:21

Joku ihana oli tuonu tuparilahjaksi suffelipuffeja! Suussa maistuu leffateatterille ja pöydät on tahmeita. Lisäksi nyt meillä on ne heiluvat pallot jotka nakuttaa. Kohta testaan krapulateetä vaikkei vielä moisia oireita ilmenekään.

Hmph, hämmennykseni oli äsken suuri kun huomasin että olin epähuomiossa katsonut ensin sen jakson stargate atlantista missä lempparihahmoni kuolee ja sitten vasta kaksi sitä edeltävää missä se oli vielä very much alive. :|

Toisaalta tekis mieli siivota mutta toisaalta ei kuitenkaan. Ulkona paistaa aurinko, winter wonder land, ja haluaisin vanua sängyssä, horrostaa auringonpaisteessa.

Illalla saan takaisin olennon.

Matti kukkarossa maailmaanPerjantai 26.01.2007 21:44

Tärpättihöyryjen haistelua perjantai-iltana, niin siis tomutin siveltimet & maalit -laatikkoa ja keksin että hei näitä voi käyttääki. Mutta ai paska nyt on pää kipeä, käsien iho kuivui enkä saa kylppärin lavuaaria puhtaaksi enää koskaan koskaan. Taiteilijaelämää~ :(

No perhanaPerjantai 26.01.2007 18:07

Pahinta muutossa on osoitteenmuutosten tekeminen. Tällä kertaa oon pyrkiny tekemään osotteenmuutoksen aina kun postiluukusta on tullut jotain mikä on mennyt ensin vanhaan osoitteeseen/missä on vanha osoite ja se on postista ohjattu minulle. Mutta kun niitä paikkoja on MILJUUNITTAIN minne se pitää ilmottaa. Ja vaikka kuinka lukee joka paikassa että tietosi päivittyvät automaattisesti väestörekisterikeskuksesta niin eivät päivity perkele. Seitan. Paljonkohan sitä meikän paperihömppää mahtaa mennä kaikkien vanhojen kämppien nykyisten asukkaitten iloksi... Ja vois kirjottaa pari kipakkaa palautetta joittenki lafkojen nettisivujen käytettävyydestä.

MurhemieliPerjantai 26.01.2007 13:43

Hm, kumma miten aina aamuisin kun teen lähtöä kalkuloin kaikki asiat ihan väärin. Nytkin kuvittelin että mulla olis aikaa ennen kymmentävaille nauttia kupponen teetä ja katsella sähköpostit. Oh well.

Pitää lähteä juoksentelemaan kaupungille, käydä pitkäripaisessa ja ehkäpä jopa kaupassakin jotakin naposteltavaa hakemassa.

Sitten vietän Mikkostan kanssa viimehetkiä ennen kuin se lähtee viikonlopuksi kotiinsa. Vetää mielen matalaksi. Se otus on tärkein.
Ehkä siksi olen niin hirvittävän myöhässäkin *hymynen* ei ole paljoa motivaatiota liikkua kun tietää liikkuvansa hetkiin ilman omaa.

Hello, you fool, I love youTiistai 23.01.2007 12:10

Huomenta

Heräsin siihen että veli soitti tunti ennen minun herätystä ja looginen johtopäätös siihen puheluun herätessäni oli että olen nukkunut surkeasti pommiin ja kaikki on mennyttä. Ja nyt kun en ollutkaan nukkunut pommiin, nousin vuoteesta puhtaasti ajoissa olemisen ilosta.

np: Roxette - Joyride

[Ei aihetta]Maanantai 22.01.2007 14:50

Dr. Beckett oli aamubussissa.
:O~

pahSunnuntai 21.01.2007 00:01

satuin youtubista näkemään jonkun randomin jenkkiyhtyeen biisin jota en ollu koskaan ennen kuullu, jessus että oli tylsä. ja nyt se sitten soi radiossa. auta armias jos se on joku uus hitti. pah, en viitsi edes ottaa selvää että mikä se yhtye oli tai sen biisin nimiä perhana.
Aamulla Bono lauloi radiossa maailman pahuudesta, joten piti heti saada kuulla All that you can't leave behind -levyä. Kuuntelin sitä yläasteella ihan fiiliksissä, ja kyllähän tuo vieläkin kolahtaa. Tajusin että kuuntelin sitä *seitsemän vuotta sitten* ihan fiiliksissä. Hmh, kummallista.

Niin, ajattelin eilen että tänään voi nukkua puolille päivin. Onneksi katsoin vielä kalenteriakin ja tajusin että ei, venäjän tunnit alkaa tänään ja pitääkin nousta kymmeneltä. So I did. Nyt olen hemmetin väsynyt mutta en ole käynyt venäjää opiskelemassa. Simply because, kun tulin lipastolle ja menin luokkaan, ovella olikin lappu että opetus peruttu tänään_kin_. Hämäävää tässä on se että aiemmin opettajalta on tullut sähköpostia että tunnit peruttu. Turhaan nousin, turhaan tulin ja nyt istun turhaan pari tuntia.

Pitäisi tehdä kaikkea, ja vähän teinkin kun kävin pyytämässä English Segmental Phonetics For Finns -kirjaa varastosta. Vähänpä tiesin ettei sitä saakaan ihan noin vain, vaan siinä kestää tovin tai muutaman tunnin että sen sieltä varastosta joku kaivaa. Hetken tuumittuani totesin kylläkin että niinno, viimeinen tunti päättyy kolmelta, eikä se nyt ole niin suuri vaiva odottaa enää sen jälkeen hetki.

Väsyttää ja inhottaa joutenolo, mutten voi tehdä mitään kovin hyödyllistäkään kun ei ole välineet mukana.

Nolo to the maxKeskiviikko 17.01.2007 22:33

Pesinpäs sitten pesutuvassa alusvaatteita ja sen sellaisia. Valitettavasti minua edeltäneen tyypin ohjelma venyi reilusti minun vuoron puolelle. Ajattelin korjata asian ja laittaa puolestani lyhyen ohjelman pyörimään ja sitä yritinkin, mutta kun tulin luvatun 24 min päästä hakemaan riepujani, luki mittarissa jäljellä 36 min.
Hörm.
Selvä.
Palasin 36 min päästä eli reilusti _seuraavan_ vuoron puolella. Ohjelma olikin sitten päättynyt tovin aikaisemmin ja ao. ihminen oli nostellut pyykkini sieltä koneesta poies. Oikein tehty, toki, mutta niin. Sitten se setä osoitti niitä minun pyykkejä ja sanoi että tuossa --> johon minä vastasin älykkäästi "juu, erm" ja pakenin paikalta raskauttavien todisteiden kera.

Huoh. Nyt se pitää minua huonotapaisena ja ikävänä sääntöjä noudattamattomana ihmisenä. Se jossain näistä hillittömistä kerrostaloista asuva täysin vieras johon en koskaan enää törmää. Juuri se. :( Ehkä minä osaltani pilasin sen muuten oikein hyvän päivän. Huoh.

Ei muuten mitään muuta uutta tälle rintamalle. Elämä jatkuu ja on ihanaa.

äh, jäi vaivaamaan tuo typerä pyykkihomma. vihhaan pyykkitupia ja kaikkea niihin liittyvää. ja pitäis nyt keksiä joku sopiva katumusharjoitus että saisin nämä nolotusmaksimustunteet häviämään. meen sitte vissiin laittaa ruokaa, enkä katokaan stargate atlantista.