IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »
"Syntymä on kärsimystä, kuolema on kärsimystä, epämieluisten asioiden kanssa oleminen on kärsimystä, mieluisista asioista erossa oleminen on kärsimystä ja se, ettei saa haluamaansa, on kärsimystä."

MadmanMaanantai 18.02.2008 13:58

I'm sick of mind and spirit, the mirror tells me lies. Could I have mistaked myself for someone who lives behind my eyes. Will He escape my soul or will He live in me? Is He trying to get out or trying to enter me?

Sail away on ships of wonder...Perjantai 01.02.2008 13:23

http://www.youtube.com/watch?v=tV8x2HKTRdM Mahtava biisu... Ei voi muuta sanoa.

Tylsäää.....Lauantai 26.01.2008 21:35

Joo, pitäis keksii jotain tekemist! Tullu taas oltuu sisällä koko helvatan päivä koneen, telkkarin ja yskän orjana........ No onneks on musiikki :)

http://www.riemurasia.net/jylppy/bigone.php?id=27469&full=1 Hoh :D
http://www.getyourownstar.com/ 8)

HEAR N' AID!!!!!!!Maanantai 14.01.2008 01:58

http://www.youtube.com/watch?v=qZktrrqT1A0 Jep jep, siinä on/oli sitä jotain..... =O
Henkisesti ja fyysisesti valmistaudutaan huomiseen (todennäköisesti paskamaiseen) koulupäivään syömällä puolukkahilloa ja kuuntelemalla "Ohutta Lissua" (joo, pitää lähtee hakeen patonkii keittiöstä, ettei tuu paha olo tästä hillon syönnistä!! Köh köh :0:D)

Kisekae!Torstai 10.01.2008 17:11

http://www.nymphusa.com/kisekae/kisekaeE1.asp Kaikki, jotka tykkää kitaroista, niin "sinne vaan" tekemään omanlainen! :) Sivun lataamisessa saattaa kyl kestää (ainakin äsken ku menin sinne)

Mikäs meitsillä on..? :OTiistai 08.01.2008 16:41

Tänään oli taas vähän sekava olo koko koulupäevän, vaikka tulikin illalla mentyy nukkumaan jo joskus klo 1 (:D). No ei se toisaalta haitannu, ku koulu alko vasta kymmeneltä. Mutku mulle ei oo ees maistunu oikeen mikään vähään aikaan! Ruokatunnilla piti väkisin vääntää nakkikeittoo naamariin (mistä se huono olo vaan paheni ja melkeen annoin ylen). Tunnillakaan ei oikeen jaksanu keskittyy...
Nyt kirjottelen täs koneella, surffaan netis ja ainoastaan suklaa menee alas. Vois alkaa vääntäänkääntään ruottinpuottin läksyi ja ottaa torkut. Jos se auttais...

Talviloma...Maanantai 07.01.2008 22:10

Nonii, tänään alko taas skole... Matikan kaksoistunti ekaks (yyyyh..) ja heti teki mieli pois, varmaanki jonnekki Lappiin päin oisin sillä hetkellä eniten halunnu "paeta". Koko päivän oli paska olo ja piti ruokavälkälläkin käydä kotona lepäämässä. Ei tätä aina jaksa...

Lomalla sitä tuli puuhailtuu kaikenlaista. Koko aika meni serkkujen mukana. Tuli mm. käytyy pizzalla pariin otteeseen (Sallassa ja Kemijärvellä), mökillä tuli ajettuu kelkalla, kitaroita soitettiin (tai ainakin rämpättiin :D) muutamaan kertaan Joelin kans, mutta eipä nyt ihmeemmin. Ilotulitteitaki tuli nähtyy, kauppoja käytyy, karkkeja mäyssättyy, levyjä ostettuu ja joululahjoi (juu, kiitos niistä kaikille!) avattuu, mut kaikki tuntu tapahtuvan liian nopeesti; loma jäi tavallaa kesken. Täl hetkel aika männöö kesälomaa ootellessa, jollon on taas lapinseikkailut eessä:)
- Vanhemmat »