IRC-Galleria

joo o ;DMaanantai 03.12.2007 22:04

Kaksonen (Gemini) on yksi eläinradan mukaan nimetyistä länsimaisista horoskooppimerkeistä. Se on saanut nimensä Kaksosten tähtikuviosta.

Syntymäaika: 21. toukokuuta - 21. kesäkuuta
Hallitseva planeetta: Merkurius
Elementti: Ilma
Onnenkivet: Akaatti, turmaliini, tiikerinsilmä
Metalli: Elohopea
Onnenluku: 4, 7, 3 , 5
Onnenvärit: punainen, valkoinen, ruskea
Onnenpäivä: perjantai
Tuoksu: Kataja
Kukka: Leijonankita
Kaksosten temperamentti: Kaksonen kuuluu hermostuneisiin, vilkasluonteisiin ihmisiin
Hallitseva laatu: Joustava, muuttuva, aktiivinen, maskuliininen, positiivinen

Kaksonen on eläinradan kolmas merkki, joka liitetään usein nuoruuteen ja monipuolisuuteen. Kaksosen katsotaan astrologiassa olevan sosiaalinen, maskuliini, muuttuva ja positiivinen merkki, ilmamerkeistä ensimmäinen. Hallitseva planeetta on Jumalten sanansaattaja Merkurius ja horoskooppisymboli esittää kaksosia.

Ihmiset joilla on aurinko Kaksosissa ovat syntyneet 21.5-21.6. välisenä aikana. Kaksosia luonnehditaan horoskooppikuvauksissa luonteeltaan vilkkaiksi, huveja rakastaviksi, karismaattisiksi, eläväisiksi, puheliaiksi, vapaamielisiksi, älykkäiksi, henkisiksi, eleganteiksi, vitsikkäiksi ja hyviksi puhumaan. Toisaalta heitä pidetään myös ailahtelevina, epäjohdonmukaisina, pintapuolisina, levottomina, nopeina muuttamaan mielipiteitään sekä vapaudenkaipuisina ja laiskoina. Kaksosten katsotaan olevan aktiivisia, ja usein monessa mukana yhtä aikaa.

Keskiaikaisten astrologien keskuudessa Kaksosia pidettiin onnen merkkinä, ja siihen kuuluvia ihmisiä pidettiin kiihkeinä omistautujina, älykkäinä, hyvinä sekä vapaamielisinä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.