IRC-Galleria

Hiittana

Hiittana

IG: sannapauliinan

!Torstai 10.01.2008 04:06

oi oi oi, olipas kiva reissu! Kiitokset tälläkertaa kuuluu Hannalle, Torolle, 5058 CFF:lle, huoltomiehelle, kaupan pojalle ja tietysti kalemeille :) (eli kameleille jos joku ei tajunnu)

ja sillon ku täällä istuttiin jo koulun penkillä, niin me istuimme KALEMISAFARILLA! ensin ajettiin avojeepeillä ihan tavallisia teitä pitkin kalemifarmille. Siellä sitten oli tarkotus ratsastaa kameleilla kauniilla hiekkadyyneillä. Noh. niinhän me luultiin ja kaikki oli hyvin siihen asti kun näin sen ruman tumman kamelin joka piti ihan kauheeta ääntä (vannoin viel et sen kyytiin en menis!) Sitte sieltä tuli sellane turbaanityyppi ja vetäs mut ja mintun SEN HULLUN KAMELIN LUO! ja niin minä ja minttu noustiin sen kamelin selkään. Eikä mua ollu pelottanu ikinä niin paljon! Sit yhtäkkii alko kauhee huuto ja se kameli alko vaa kiljuu ja rääkyy ihan täysii piti jotai kauheet ulinaa. Sit se turbaani tyyppi yritti vähä rauhotella sitä ja potki sitä takamukseen et se nousis. mitään ei kuitenkaan ollut tehtävissä ja kameli vaa jatko huutamista. Pari kertaa se kyl yritti nousta, mu se ei päässe ylös ;o . No sitte meijän käskettii pois se kamelin selästä ja jäätii seisoo siihe kamelifarmille ja katottii ku muut lähti ilosena kamelisafarille... (se turbaanityyppi kul tarjos olkapää kyytii mut no tanks.)

siinä sitte meni noin puol tuntii ku ne tuli takas. (ruman mustan kamelin kera, jonka istuimet oli tyhjät jostain kumman syystä?) Sitte sielt tuli ilosen se turbaanityyppi ja vetäs meijät toisen kamelin selkään (jonka nimi oli muuten ROBERTO), ja vihdoinki meki päästii ratsastaa kamelilla! JEA! Se oli kyl sika pelottavaa ja mintulle varmaa tosi mukavaa ku se meijän takana oleva kameli vaa huohotti mintun niskaa :)

Kauheen kameliretken jälkeen matka jatkui jeepeillä kohti vuorii! NAM! ajettii rallii vuoril sellasil kapeil hiekkateil ja hiekka vaa pöllys! kaiken lisäks meil oli komee kuski :) JEAH! Sit maisteltii vähä kaktuksen hedelmii ja käytii moikkaa vähä lisää kameleit.

Ois kelvannu varmaa teillekki koska siel oli sika kivaa! ja siel oli komeit taksikuskei, ja jotkut kamelitki oli iha söpöi. :)

jesihanaamo!

ps. muutan sinne hannan kaa isona :) muuttaaks joku meijän kaa?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.